Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
И другото - само Банков гледа към обектива. Всички други блеят в различни посоки.

# 676
Мисля си дали е възможно да има някакво драми с бебето на Ина и Борис и затова символично Захариев да е между тях.
И аз си мислех същото. Не е случайно, чв точно Захариев е там - най-вероятно ще спаси детето им, възможно е също по нялакъв начин да им помогне срещу Фотев. При всички положения щеме свързващото звено. Самият Фотев го виждам да участва основно от ареста/затвора - затова фо няма в промото. Дистанционно ще се опита да си отмъсти.
Чудя се какво повече могат да сътворят с Мазови, оссен Лора да поиска второ бебе:joy: Тях ги виждам като комедийния второстепенен елемент на сериала, не като основни герои.
Тяърде жалко за Тони и Албена. Похабяват двама прекрасни актьори с талант.

# 677
Представям си ги как са ги наредили и са им казали - гледайте напред и изглеждайте напрегнати,угрижени, тъжни три минути Joy

# 678
Доне, съгласна съм за Мазови. Симпатяги са, но се изхабиха откъм драми и не искам да ги гледам като главни, а като цвят в този явно сив и гневен сезон.
Захариев също не искам да го гледам Sad Омръзна ми много.
На мен ми е интересно кой ще прикрива Ина и Боби сега. Със сигурност ще имат нужда от стабилно рамо срещу Фотев.
Марио и Зорница са мноооооого хубави Heart

# 679
Чудя се какво повече могат да сътворят с Мазови, оссен Лора да поиска второ бебе:joy: Тях ги виждам като комедийния второстепенен елемент на сериала, не като основни герои.
Тяърде жалко за Тони и Албена. Похабяват двама прекрасни актьори с талант.
И аз това се чудя, но защо изглеждат толкова угрижени и се питам какво още наистина мога да измислят за тях. Герои като албена и Тони ги няма, които са все още нови и могат да се измислят много неща, но Мазови (много ги харесвам, когато са забавни, но това е 3% от случаите и вече се изтъркаха) са там.

# 680
Снимка от предния сезон, за сравнение

# 681
Герои като албена и Тони ги няма, които са все още нови и могат да се измислят много неща, но Мазови (много ги харесвам, когато са забавни, но това е 3% от случаите и вече се изтъркаха) са там.
По тази логика да сложат Пенев и Владов - по-добрата любовна история Joy

# 682
По тази логика да сложат Пенев и Владов - по-добрата любовна история Joy

# 683
Като гледам старата снимка и си мисля Калин и Наталия колко ще липсват. А новата медицинска сестра между другото е много хубава, симпатична е.

# 684
  • Разпиляна във въображението
Новата медицинска сестра е достатъчно бойна, за да засенчи Борис Simple Smile Странно ми е да е на първа линия каквато и да е ролята й. Нищо против сестрите, работя всеки ден с такива Simple Smile

Логиката ми за Ина-Захариев-Тасев е настоящ директор-финансов директор-бивш директор/завеждащ отделение-обикновен лекар... Нататък обаче логиката ми бяга. Последните четирима са добре подредени и на достатъчно отдалечени места, за да съм малко спокойна за двойките.

# 685
Мириел, хващам се за думите ти - няма ли да е интересно най-после една сестра да има история, различна от - клюки в болницата, любовница на Захариев, пак клюки в болницата?

# 686
  • Разпиляна във въображението
Може и да е интересна, но нейната история е представена като част от историята на Христо. Възможно е тя да тръгне от клюки в болницата спрямо новия, към любовница на бивш лекар и отново в клюки в болницата. Всичко е в сферата на спекулациите все пак. Докато не я видим това са мои предположения.

# 687
Сладури 😍😋

# 688
Гледам ги всички на снимката са кой тъжен, кой сериозен, отегчен, угрижен, само новият директор е леко подсмихнат и със скръстени ръце. Сякаш само от него зависи кой каква каша ще сърба през сезона.

# 689
Гледам ги всички на снимката са кой тъжен, кой сериозен, отегчен, угрижен, само новият директор е леко подсмихнат и със скръстени ръце. Сякаш само от него зависи кой каква каша ще сърба през сезона.

Ммм не знам, аз май не го виждам така. Пак ми е един замечтан. Grinning От всички обаче само Карагьозов ми изглежда гневен на тази снимка. Марио и Зорница са добре - имат спокойни изражения, особено тя, Ина ми изглежда притеснена и уплашена, а Мазов нещо е угрижен като че ли. За другите нищо не мога да кажа, не знам как  да ги определя. Банков също изглежда нормално.

Общи условия

Активация на акаунт