Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
На мен Карагьозов и Тасев ми изглеждат гневни. Новата сестра също ми изглежда леко сърдита.
Ина уплашена. Банков и Цонев леко надменно гледат, последните трима са по-скоро малко кахърни, Марио ми изглежда като да стои нащрек. Grinning
Всъщност само Захариев не мога да определя какво изразява лицето му.
И не мога да си обясня защо Банков гледа в друга посока. Не иска да е там сред тях? Пак ми стои като чуждо тяло Grinning

# 691
  • Разпиляна във въображението
Добре гледа Банков гледа насам. Нямаше да е много аранжирано, ако и той гледаше настрани. Между надписа и останалите си е ок.  Директорът със скръстените ръце не ми допада. Абе можеха и по-добре Simple Smile

# 692
Mоски, той Марио има за какво да стои нащрек. Grinning Мазови са кахърни, ама Зорница не ми изглежда така, по-скоро е някак спокойна. Захариев нещо блуждае. Банков пък все едно им се надсмива. Grinning Ина е разбираемо защо гледа така. Фотев няма да стои безучастен и ще иска да им види сметката.

# 693
Яни, точно това усещане ми остави и на мен Банков, като го видях, си припомних за саркастичния директор от четвърти сезон Grinning
Така като ги гледам обаче, Христо ми става симпатичен веднагически, хем гневен, хем някак наранен изглежда, направо да го гушне да го успокоява човек Joy

# 694
Според мен Захариев гледа надменно . Мазови тъжни, особено Стефан. Зорница леко изненадана, а Марио нащрек. Ина изплашена, а Боби сякаш мисли над някакъв супер, сложен въпрос. Карагьозов все едно си го плеснал зад врата, а мацката му доста неутрален поглед. Директорът гледа доста благо, а зет му е "пак ли ме събрахте с тея". Grinning

# 695
Любопитно ми е какво за намислили за Лора и Мазов.
Иска ми се проблемите им да са свързани с външен фактор, а не да се джафкат помежду си.
То и за Наталия и Калин бяха обещали така предния сезон, но пак имаха сътресения с Мишева. 

# 696
Ванилия, ако изходим от тази снимка, което е малко, ама нямаме друго, не бих заложила, че проблемите им ще са външни. Мазов изглежда твърде кахърен, а Лора е докарала малко поглед на зла кучка Joy

# 697
Голямо гадаене по погледи Grinning
Според мен няма нещо по-специално в лицата и израженията им. Просто са ги подредили като за снимка, те си гледат сериозно като за снимка и това е.

# 698
Лора са я докарали на Круела Де Вил Joy

# 699
Аааа, Стела, не ни отнемай кристалната топка, и без това друго си нямаме Joy

Освен това в миналогодишното промо и снимки всеки малък детайл носеше някакъв смисъл, така че не могат да ме преметнат, че просто си гледат Joy

# 700
Aми да Майче, за Зорница изненадата ще е голяма и не очаквам да приятна. Joy

Стела, нали знаеш, трябва да разкостим всичко. Grinning

# 701
Ами гледам го Моню сега в Черешката, ами той все с тоя кахърен фейс си е. Такава му е физиономията просто, не е само за снимката.

# 702
И аз го гледам - въпроса на Катрин за истинската кръв ме разби 🤣

Моньо е голям сладур 😉

# 703
Oбаче е голям симпатяга, страшен сладур. Blush

# 704
Голямо гадаене по погледи Grinning
Според мен няма нещо по-специално в лицата и израженията им. Просто са ги подредили като за снимка, те си гледат сериозно като за снимка и това е.

забравили са да им кажат "зеле" 😁

Общи условия

Активация на акаунт