Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Гледайки Диана с какво е облечена, ако теорията ми работи значи Зорница има проблеми.

Дано Велислав да не е почнал да брадясва. Wink Grinning Каквито и проблеми да има Зорница, ако не са с Марио, значи е добре работата. Grinning

Много ми харесва Ралица с тази дължина на косата Heart
А Огнянова като я гледам с тези дрехи, си мисля колко наистина много искам да я гледам като лекар. В четвърти сезон почти не я видяхме като такъв, в пети беше малко по-добре, да видим в шести.

Moски, и на мен ми се иска, но като гледам как наблягат на личните драми, се съмнявам и то не само за нея.

# 181
Уау, Ралица е в страхотна форма  Grinning

# 182
Ванилия и Яни, знам, че вероятността е малка, но все пак ще се надявам малко, че ще видим лекарят Огнянова, а не само жената. А и два сезона я забиха в центъра на сърдечни проблеми, време е да излязат от това клише Simple Smile

# 183
Ванилия и Яни, знам, че вероятността е малка, но все пак ще се надявам малко, че ще видим лекарят Огнянова, а не само жената. А и два сезона я забиха в центъра на сърдечни проблеми, време е да излязат от това клише Simple Smile

Аз много искам да я видя като майка пък, но това съвсем невероятно ми се струва, поне до средата на сезона. Май лекар ще си е. Grinning

# 184
Моски, и аз се надявам да я видим повече като лекар този сезон, но не само в операции разни, а с пациенти Simple Smile И мисля, че в 4 сезон имаше повече такива моменти, докато в 5 беше повече сърдечни истории и по-малко лекар Simple Smile

Тези снимки на Ралица ги гледах днес по-рано и на мен също ми направи впечатление, че е в страхотна форма. И изглежда чудесно Simple Smile

Майче, казваш тъмното екипче вещае проблеми в рая, а? Wink Еми за всички трябва да има по нещо, няма как в този сериал Joy

# 185
Mosquita, и на мен, а според последните коментари - на всички ни се иска да ги видим повече като лекари в професионален план, а не само лични драми да нищят, ама ще видим.

Дано ни изненадат, а не да се окаже накрая, че единствените пациенти ще бъдат Тончо и Банковица 😀

# 186
Моски, и аз се надявам да я видим повече като лекар този сезон, но не само в операции разни, а с пациенти Simple Smile И мисля, че в 4 сезон имаше повече такива моменти, докато в 5 беше повече сърдечни истории и по-малко лекар Simple Smile

Аз пък съм останала с обратното впечатление - 5ти сезон я гледахме повече като лекар, за сметка на 4ти. В 5ти сезон доста пъти оперира и се джафка с Марио в операционната. Grinning Прояви се с доста сложна операция, която даже и скандал предизвика, Врабчев щеше да е със счупена глава. Joy А и с пациенти извън операциите имаше контакт (Мона, оперната прима...).

# 187
Не искам да споря. Моето усещане е такова. За мен ролята като лекар е да я видя в контакт с пациент при преглед преди всичко. Влизането в чужди операции, защото са я повикали или в нейни операции, за които няма предистория с пациент и целта им е да чуем някакъв разговор или джафкане, както ти казваш, в операционната много не ги броя. Simple Smile
Така или иначе се надявам на повече медицински случаи като цяло, но май с надеждите ще си остана Simple Smile

# 188
Като се замисля за пациентите на Огнянова веднага се сещам за онзи капризния с претенциите, дето се оплака от нея, а физиономиите на Банков тогава бяха безценни 😂

Иначе и според мен в 5-ти сезон имаше повече сцени като лекар, тя всъщност май в 4ти не започна от началото, а някъде по средата се появи или не??

# 189
Перличке,да, въпрос на усещане, аз  в четвърти сезон имах моменти, когато се питах тая жена на работа ходи ли Grinning И помня ясно само как й умря пациента и прегледа на транссексуалния. Всичко останало беше сателит на Банков. А, и в началото операцията със Захариев.
В пети сезон помня повече операции, повече случаи, в които беше водещия лекар и да, сложната операция, която ни я представи в друга светлина.
В това отношение при Марио например нещата бяха много по- балансирании той много често беше в ролята точно на лекар.

# 190
Майче, казваш тъмното екипче вещае проблеми в рая, а? Wink Еми за всички трябва да има по нещо, няма как в този сериал Joy
Е ми, теорията има леки пробойни, но като цяло е така, тъмното значи Лошо Grinning

Моски, как така не помниш друг неин пациент, кой ши директора?

# 191
Моски, забрави онзи дето го обработи с флекса. Joy

Ванилия, тя влезе в 13ти епизод, но докато започне същинската част с нея отиде до средата на сезона.

# 192
Майче, не може цял сезон само розово Joy

# 193
Моски, как така не помниш друг неин пациент, кой ши директора?

При това без малко да го шие за втори път. Joy

# 194
Майче, не може цял сезон само розово Joy

Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Weary

Общи условия

Активация на акаунт