Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Пенев си изглежда много добре в шефската роля в Под прикритие.Аз затова не разбрах как успяха толкова да се изложат с това промо от екипа,че да изглежда смешен.Ако бях на мястото на актьорите и това нещо го пуснат да се излъчва по телевизията щях да съм бясна.

# 586
  • София
Съжалявам за спама, ама на който не му харесва промото, нека не гледа " Скъперникът" в театъра, да видите там как пищи и вика. Grinning
Иначе Билалов и Маравиля участват и в " Под прикритие", но там май нямат допирни точки. Тя беше женена за Владо Пенев там.

# 587
Аз нямам предвид да набутват всички звезди заедно. А някои актьори да са вместо други. Например за ролята на Романова бих предпочела Маравиля, защото сегашната актриса въобще не ми харесва. Вместо Владо Пенев предпочитам Билалов като директор.

# 588
  • София
Не е за вярване, че и Милена Живкова е трън в очите на някой. Играе си актрисата перфектно ролята на Романова, това според мен.
Също така, според мен ако образа на Зорница го изпълняваше Теодора Духовникова щеше да е много по добре.  Ама къде ти... Ще се търпи онова кречетало.

# 589
Както за теб Диана Димитрова е трън в очите, така и на някои Милена Живкова не се харесва. Кой е казал, че трябва всички да имат еднакъв вкус и да харесват едни и същи актьори? Лично аз харесвам и трите изброени, но решението кой какво ще играе е на хората от продукцията. Щом са решили да са те и са им гласували доверие, значи се справят чудесно.

# 590
Бая некадърници ще трябва да търпим - така, като гледам.... JoyJoy

# 591
Бая некадърници ще трябва да търпим - така, като гледам.... JoyJoy

Истинските кречетала тепърва има да се показват. Wink

# 592
Сезон 4   не спрях да го гледам  само  заради онова готино  кречетало , което беше в основата и на успешния сезон 5 . Ако не беше  Диана Димитрова с чудесната Зорница  , нямаше да мога да изтърпя и  Вергов .
Добре ,че в последния сезон  светилото ни лиши от себе си  , та се получи тази хубава и интересна любовна история .

# 593
Стига делите темата на любимци и нелюбимци.

Не може всички да харесваме едни и същи актьори, така или иначе избрали са ги вече, колкото и да се дърляме, няма да изгонят някого, защото на Пенка от бг мама не й харесвал ✌

Владо Пенев за мен пасва да е директор, в Под прикритие се справи добре с ролята на началник, само да му бяха оправили безумната прическа и мисля, че значително ще се махне излъчването му на куку ✌

И много моля, на когото му е досадно писането в темата и/или гледането на сериала, просто да спре и да не ни занимава с терзанията си ✌

# 594
Ванилия, не виждам нищо лошо в това всеки да си има любимец, различен от другите. Виждам лошо в това да бъдат обиждани като "кречетало", а феновете им да бъдат "ултраси" и "орки".  На всичкото отгоре да ми се заповядва да правя това  или онова - като например да търся автори на статии в гугъл, щотл някой така ми е наредил

# 595
Донна, така е, но съгласи се, че и актьорите от другия “отбор” отнесоха немалко обидни квалифиции.

Особено една от групичката ви такава жлъч бълва срещу тях, че явно някакъв личен проблем има...

# 596
  • Пловдив
Кажете ми, моля ви, къде мога да намеря всички сезони и серии. От скоро се зарибих по този сериал, но Нова Плей има само 10-ина епизода. Много искам да го гледам от начало до край и ще съм ви благодарна, ако ми помогнете Simple Smile

# 597
Кажете ми, моля ви, къде мога да намеря всички сезони и серии. От скоро се зарибих по този сериал, но Нова Плей има само 10-ина епизода. Много искам да го гледам от начало до край и ще съм ви благодарна, ако ми помогнете Simple Smile

Погледни на първа страница ✌

# 598
  • Пловдив

Погледни на първа страница ✌

Видях, но там има само 5 сезон, аз искам от първи до сега

# 599
Видях, но там има само 5 сезон, аз искам от първи до сега
В торент сайта арена бг ги има всички. Виж там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт