Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 31 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Кажете ми, моля ви, къде мога да намеря всички сезони и серии. От скоро се зарибих по този сериал, но Нова Плей има само 10-ина епизода. Много искам да го гледам от начало до край и ще съм ви благодарна, ако ми помогнете Simple Smile

Погледни на първа страница ✌

Видях, но там има само 5 сезон, аз искам от първи до сега

На първа страница, в скрит текст има линк към поста ма Мира-Мар, където са линковете към всички епизоди до сега.

# 601
Марта е качила видео с Диана и Теодора - и тя с нова прическа на черта до раменете.
Ето скрийншот:

# 602
  • Пловдив
Видях, но там има само 5 сезон, аз искам от първи до сега
В торент сайта арена бг ги има всички. Виж там. Simple Smile

Много, много благодаря - свалям си ги Gift HeartGift HeartGift Heart

# 603
Ето и снимка, добре й стои ✌

# 604
Този сезон май повечето са с нови прически. Много й ходи на Теодора. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
  • София
Много прилича на дядо си. Харизмата обаче няма как да се наследи. Той беше неповторим.

# 606
Този сезон май повечето са с нови прически. Много й ходи на Теодора. Stuck Out Tongue Winking Eye

Изглежда по-възрастна. Харесва ми

# 607
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че я изкараха нестабилна психически, а не се плъзнаха по това да е лекар с някаква рядка диагноза /както някои предположиха в началото заради странното й държание/, но страхотна. Щеше да е по-добре от това да си падне по баща си.

# 608
Жалко, че я изкараха нестабилна психически, а не се плъзнаха по това да е лекар с някаква рядка диагноза /както някои предположиха в началото заради странното й държание/, но страхотна. Щеше да е по-добре от това да си падне по баща си.

Moже би си има някаква причина да изглежда така нестабилна. Честно казано ние за нея и миналото й почти нищо не знаем. Дано ни разкажат в следващия сезон, за да можем да си обясним поведението й.

# 609
Значи, йуууууу JoyJoyJoy

# 610
Ауу ... чак се потресох като ги видях тез двамата хубавци 🙈😃

# 611
Защо коментара ми за Диана и Теодора е бил изтрит???  Thinking

# 612
Защо коментара ми за Диана и Теодора е бил изтрит???  Thinking

Така като гледам не е изтрит само твоят, на Ели също, а май и един от моите. А твоят, сигурно защото беше след поста ти със снимката на Вергов и Монев.

# 613
Странни неща се случват тук,почнах да се питам дали не халюцинирам. Joy

# 614
Зайко, възможно е да се е намесил модератор. Обаче на Мириел постът също липсва, а той не беше с нередно съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт