ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 19

• 20 953
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Айде да са любимите Simple Smile

# 661

Ще преживея и другото хахххаххаха

# 662
  • София
Аман от класа и интелект. И понеже не съм класна избирам опцията Кога Тони ме вбеси, защото ще са влючени и сцени на един сухар.
Пък ако ще става война тук имаме шанс да го направим класно. 😜

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 09:31 от rosita_ta

# 663
И аз съм за моментите, в които Тони е бил лошо момче 😂

# 664
Аман от класа и интелект. И понеже не съм класна избирам опцията Кога Тони ме внеси, защото ще са влючени и сцени на един сухар.
Пък ако ще става еойна тук имаме шанс да го направим класно. 😜

Странно как такъв сухар може да разплаче Зорница от щастие, а онзи класният и неповторимият я направи толкова нещастна? Чудя се и аз. Thinking

Ето да си припомните що е то сухар. Joy

# 665
Яниии, с тази сцена ми бъркаш право в сърцето.

# 666
Димитрова, ти поне си се определила, кое ти е любимото. А аз все не мога да реша. Как да избера, като обичам всичко.  Cry

# 667
Гледам, че остава по-малко от месец до началото на сезона и се питам да се радвам ли вече или и аз не знам? Мисля да сменя виното с боза по време на епизодите, понеже очаквам именно това. Хем по-евтино, хем пък в тон със сериала. Joy Като се появят нашите може и да го отворя (за няколко секунди). Grin

# 668
Гледам, че остава по-малко от месец до началото на сезона и се питам да се радвам ли вече или и аз не знам? Мисля да сменя виното с боза по време на епизодите, понеже очаквам именно това. Хем по-евтино, хем пък в тон със сериала. Joy Като се появят нашите може и да го отворя (за няколко секунди). Grin
Хахахаххаххахах, Яницааааа! Ти лошо момичееее
Това ми напомня на любим виц:
Боза - висококалорично, нискоалкохолно питие, в което има....в което не е хубаво да знаете какво има

Виното само за ТоМаЗо

# 669
Решила съм да си пощадя черния дроб. Предпочитам да кача някое килце. Joy

# 670
Еееее научила си нещо от сериала - колко е важно да пазим черния дроб

# 671
Еееее научила си нещо от сериала - колко е важно да пазим черния дроб
Ами докато гледах как Марио гони Тони със супресорите, си мислех как не е много готино така и не искам да съм като него. Joy

# 672
Яни , дробчето се сърди и при повече килца Joy ! Не е необходимо да се жертваш !
Аз  смятам да  вадя пътеката по време на сериала , поне  по-лесно ще минават  мудните моменти със спомените .

# 673

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 20:35 от malak zaiko

# 674
Ейй, Зайко, изпревари ме. Тъкмо и аз щях да пусна снимката на нашата "тийн кралица". Joy Толкова да е хубава значи. Heart Eyes

Ели, надявам се, че няма да прекаля с килограмите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт