ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 19

• 21 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Хаха, сладури  Laughing
Дона, вчера е бил вълнуващ ден. Hе мога да разбера само, как не те досрамя да направиш папарашки cнимки (това aз не го мога, ще умpa от притеснение да не ме забележи), а не уcпя две думи да му кажеш. Hе ти ли се искаше да попиташ поне дали снима, аxaxa  hahaha

Като си тръгнах, минавайки покрай него, точно това ми беше идеята - да се насиля да му кажа две приказки. Ама тия пустите напористи момиченца.....а и имаше много хора, за да седя там и да го чакам. Важното е, че поне е в София - има някакъв шанс да снима

# 616
Напористи момичета. Dizzy Face Заставаш и казваш, извинете дами аз съм по служебен въпрос. Димитър снимаш ли или не? Thinking

# 617
Лекарите в Cв.Kирил да не би да почиват днec? Защо сте тук, а не в Бояна? Laughing Извинете, ама вие изобщо снимате ли Mr. Green  Mr. Green

# 618
JoyJoyJoy

Ох, ще ме уморите Simple Smile
Извинете момиченца, ама Доктор Ковачев има да учи втори том от "Въведение в неврологията". айде, по-бързичко към вкъщи, Антонио!
Къде бяхте цял ден, господин Захариев, надявам се, че идвате от Бояна?

"по служебен въпрос" JoyJoyJoy  Не могааааа, луди стееееее!

# 619
Дона, днешният ден ти е с хубав емоционален заряд.Gift HeartGift Heart Сподели, моля те: колко е висок Митето? Тук ако си спомняш имаше дебат преди месец - височината на Митко. Ръстът варираше от 160 см. до 180 см.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 10:08 от *Melanie*

# 620
Дона, днешният ден ти е с хубав емоционален заряд.Gift HeartGift Heart Сподели, моля те: колко е висок Митето? Тук ако си спомняш имаше дебат преди месец - височината на Митко. Ръстът варираше от 160 см. да 180 см.

Определено съм заредена Blush Ама и вие допринасяте - с хубавите коментари Nature Sunny
Бих казала 177-180, не повече от 180 със сигурност.  Аз съм 150 (миньон!) и ако беше 160, щеше да ми направи впечатление, а беше поне с глава и половина над мен.

# 621
Аха! Да му премериш ръста си имала време, а да му кажеш две приказки -не! Angry Joy

# 622
Извинете г-н Захариев имаме спор с едни приятелки колко точно сте висок. Знаете ли или да ви премеря? Thinking

# 623
Аз бих избутала девойките: " извинете, момичета, но имаме по-важна задача от това да си разменяме телефоните. Митаче, петичките до стената и докато вадя сантиметра да чуя за новия сезон в колко сцени участваш."

# 624
Аха! Да му премериш ръста си имала време, а да му кажеш две приказки -не! Angry Joy
Eeee, сега! За да го премеря, просто трябваше да мина уж случайно покрай него (колко случайно, избутах едни хора на стълбите - пречеха!)...ама за раГщзгпвор трябваше да прекъсна момичетата и да си отворя устата Joy даже думата "разговор" не мога да я напиша без грешка
Извинете г-н Захариев имаме спор с едни приятелки колко точно сте висок. Знаете ли или да ви премеря? Thinking
Аз бих избутала девойките: " извинете, момичета, но имаме по-важна задача от това да си разменяме телефоните. Митаче, петичките до стената и докато вадя сантиметра да чуя за новия сезон в колко сцени участваш."

Joy убивате ме!!! Joy петичките до стената Joy
Я, докато си на стената и си рецитираш репликите от новия сезон, изпъни ръка да премеря и бицарите как са Joy С шивашкия метър Joy

# 625
Миткоооо, ще стоиш още пет минути, защо се дърпаш? Бицарите веднъж отпуснати ще ги измеря и веднъж напомпани Animal Joy Cat

# 626
Миткоооо, ще стоиш още пет минути, защо се дърпаш? Бицарите веднъж отпуснати ще ги измеря и веднъж напомпани Animal Joy Cat

JoyJoyJoy
Мръсница! Само бицепси са ти в главата! Аз талант искам да видя, актьорски умения на сцената Sign ClapperMisc Performing Arts

# 627
Дона, и аз така бях блокирала, не си спомням нищо в периода от заставането до Велислав за снимката до момента, в който се отдалечих от него - бяло петно. Не смеех да погледна изобщо към него, гледах напред и не виждах нищо Blush
А винаги съм си представяла как в такива моменти ще съм отворена,кокетна, ще метна някоя забавна, остроумна реплика, но... уви.

# 628
Дона, браво за хубавата случка, нека следващия път като го видиш той да е част от представлението Simple Smile

# 629

JoyJoyJoy
Мръсница! Само бицепси са ти в главата! Аз талант искам да видя, актьорски умения на сцената Sign ClapperMisc Performing Arts
Каква мръсница бе, Доне. Това моето е професионално изкривяване. Като видя някой и ми идва да го измеря по всички дължини и ширини Animal Joy Cat и да проверя за гръбначно изкривяване

Общи условия

Активация на акаунт