С главата или с дупето напред, през ЮНИ идва и наш ред

• 14 912
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Честито на мама Пепитка,да и е жив и здрав момъка,Честити бебчета на Ети Йорданова и Пастел,дано не съм пропуснала някого newsm78.Ние сме си 2в1,понаболява ме тук,таме и чакам,стискам палци на Меган,явно нейният час за раждане удари Grinning.Машенка ти къде ще раждаш,може и да се засечем из болниците.Чао от мен засега.

# 211
 Честито на Пепита, здраве и късмет на нея и на малкия Любо!newsm10 newsm10 newsm10
Момичета да допълня към дългия ми разказ, до епидурална не се стигна и наистина се получи по-добре така Simple SmileSimple Smile

# 212
# 213
  • София
Здравейте и от мен. Поизгубих се, но имаше защо:

На 7.06. в Окръжна болница - София се роди момиченцето ни Елена /3,460 кг., 52 см/.

Много, много сме щастливи и вече сме в къщи. Раждането не беше от леките, но всичко мина. Сега само един от шевовете ме боли, но и това ще мине. Ще разказвам подробности по-късно.
Гледам, че за една седмица списъкът с новите бебенца не се е увеличил много. Хайде давайте да го пълним.
Прегръдки от мен И Елена и скоро ще пиша.

# 214
  • Пловдив
Браво, Елита! ДА ти е живо и здраво момиченцето, да порастне голяма и умна красавица.Ще чакаме с нетърпение разказа. Целувки и да не се преуморяваш

# 215
Честито на новообебилите се  мами! Да са им живи и здрави малките ангелчета и много да слушкат и папкат!

Аз се включвам за да ви се похваля  Grinning Бях при педито сега на пробно кърмене. И малката Буба е качила за една седмица 500 грама Grinning вече е 3кила Simple Smile а на пробното кърмене хапна 60 грама... лекарката каза , че не е лощо , но вечерно време ще се дохранваме  защото се буди на 2 часа през нощта Simple Smile

Много съм щастлива , че малката е качила толкова , защото е много мънинка ... но ще стане голяма беба:)

Прегръщам ви всички !

# 216
elita, добра дошла отново при нас! Да ти е живо и здраво бебчето и само радости да ви носи!

# 217
  • Бургас
Честит бебок на ПЕПИТА да и е жив и здрав малкия мъж и от мен.
Мари-АННа много сладък разказ.Би ли ми казала кой лекар те изражда.Аз засега съм се спряла на д-р Иванов.
Днес бях на консултация и няма явни признаци това дете да излиза,а така ми се иска да си го гушна ама то си знае има време.
Целувки на всички обебени и необебени мами.

# 218
                                      щъркелова вест  
  261uu Мили юнски мами,с огромна радост искам да ви съобщя,че нашата смела и търпелива ЛИДА си има малка принцеска с красивото име Любима!/4045кг/.Раждането е било много дълго,но и двете са добре сега!Да и е жива и здрава малката красавица!  261uu

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 16:06 от ira_d

# 219
Елиа точно доктор Иванов. Страхотен е Simple SmileSimple Smile Избора ти е добър, при него ли бе на консултация??
Честити рожби на Лида и Елита:)  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата! Страхотни сте!

На всички станали междувременно майчета - едно голямо ЧЕСТИТО!!!!

Ето малко снимки от нас:

http://www.fotovisia.com/r.php?f_id=624

# 221
Тинтири-Минтири Честито и от мен!  bouquet
Разгледах снимките, такъв красавец си имате с вашето тати, че ви желая най-искрено да ви е жив и здрав и да ви носи само радост!
Абсолютно съм убедена че всичко ще бъде наред с бебчо и с теб, а всички неприятности ще останат само лош спомен.

Прегръдка и целувка от мен!  smile3525

# 222

Много е сладък малкия Вики  Hug пращаме му целувки от един голям Виктор и майка му  Wink

...да го нагушкаш от мен Hug

# 223
  • Ямбол
Честито принцески на мама Елита и Лида!Да са живи и здрави и да носят радост на мама и тати!
Добре дошла на мама Елита!
Тинтири-Минтири, ама много е сладък юнака!

# 224
Най - накрая се роди и това дългоочаквано бебнце на мама Пепита   bouquet ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО И МНОГО ДА ВИ СЛУША И РАДВА
ЧЕСТИТИ РОЖБИ И НА МАМИТЕ elita И ЛИДА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   bouquet
Тинтири-Минтири  много сте ми сладички  Laughing пу- пу да е жив и здрав   bouquet
Целувки и прегръдки от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт