Звездни компромати - 376

• 86 730
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Мария Илиева не направи ли и тя нещо подобно?

Май да, ама тя все пак е имала/има? някаква връзка с бащата на детето й.

# 136
При жените е друго. Като не е срещнала принца 40 години, все пак е решила да има дете.

# 137
  • където ми харесва
А защо да е друго?
Искал човека да си направи дете, получил е предложение от някаква дама да бъде инкубатор на това дете, той се е съгласил и това е.
Защо да е лошо, понеже не е стереотипно?
Ми той и Азис така създаде дъщеря си. Пък не съм видяла някой да го съди.

# 138
Абе не е хубаво така да се говори, ама дъщерята на Щерева е много некрасива. Егати вампира !
За идеята да имаш дете от някаква жена, с която нямаш намерение да съжителстваш е тотална деградация. Да им имам и модерното мислене, аман от безотговорни същества.

# 139
  • град-държава
Азис не си ли гледа детето в стереотипен модел?
За мен потресаващо е отношението спрямо имането на дете. Ама той човекът си е шут, напълно оправдава демонстрираното като цяло.

# 140
  • Rock & Roll feeling ...
Точно днес с една приятелка коментирахме Ваня Щерева,покрай изказването на дъщеря й при Гала,че се чувства уютно в супермаркети. Ваня не знам с колко неща се занимава,но като родител е тотал щета. Жал ме е за дъщеря й. В най-трудният период е живяла при баща си,а Ваня по спомен се въртеше в пространството по повод новата си връзка с по-младо гадже. 

# 141
Самият начин на изразяване ми е неприятен, искал да направи първото си дете на 30, все едно искам да си купя първата кола на ... години. После от личен опит знам, че е трудно на едно малко дете да се обясни защо мама и татко не са заедно. Детето пак ще е щастливо, но нужно ли е да се подхожда към такава идея така все едно е вещ. Не знам дали се изразявам разбираемо.

# 142
Малкото дете не познава модела на отношения между жени и мъже. Не е необходимо да му се обяснява, защо мама и тати не живеят заедно.

# 143
Малкото дете не познава модела на отношения между жени и мъже. Не е необходимо да му се обяснява, защо мама и тати не живеят заедно.

Сериозно? Имаш ли деца? А детски книжки да си чел?

# 144
  • До морето
Освен всичко децата имат приятелчета, съседи. Моделът им е ясен от много ранна възраст.

Бъдещата майка е момичето, което участва в клипа им Fake профил.

# 145
  • sofiq

Докато е малко няма нужда и проблем няма....но това дете расте ,тръгва на градина,после на училище и разбира ,че другите деца живеят с мама и тате.Няма как да не започне да пита защо при него не е така.Аз също от личен опит го казвам.Неминуемо идват моментите на "трудни" въпроси и отговори и е много тежко и за детето и за родителите.

Иначе съм му фен,не го разбирам в конкретния случай,но не го и съдя по никакъв начи.Свят шарен....всеки си знае най добре за себе си.

# 146
Аз видях снимки на приятелката на Венци В.  Много красиви и пълни с любов  послания.
Сега тя на кого да вярва? На себе си или на вас, че я оплакахте и детето също?

# 147
Дай да я видим и ние.

# 148
Още малко и срещу разводите ще се обявите. Децата приемат за даденост модела, в който живеят. Даже, някои се чудят, как и таткото живее с тях, като се има предвид процента разделени родители.

Между другото, не одобрявам модела, на гореспоменатия субект Венц, кой е той не се сещам.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт