Звездни компромати - 376

• 86 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Страхотна снимка на Бионсе и Мадона по повод РД на Мадона

# 526
Точно така, родителите й не са достатъчно отговорни. Разбира се, да имаме и предвид, че е тийн все пак, нали трябва да има някакъв бунт, нещо...
Като ѝ мине тийн периода и реши да става човек вече файда.. никой няма да я вземе на сериозно..
Защо да не я вземат на сериозно? Дрю Баримор е била доста скандално дете, пък сега нищо й няма-улегнала матрона.
И на Сузанита нищо й няма, само леко неадекватни родители. Но онази луда жена Миглена...толкова е птотивна.

# 527
  • Rock & Roll feeling ...
Сузанита е по-самонадеяна,проста и самовлюбена дори и от трътлестото пони. Рядко проста,нагла и без грам покритие.
Колкото повече попадам на Андреа,толкова повече съжалявам Кобрата.

# 528
Сузанита е по-самонадеяна,проста и самовлюбена дори и от трътлестото пони. Рядко проста,нагла и без грам покритие.
Колкото повече попадам на Андреа,толкова повече съжалявам Кобрата.

Е, съжаляваш. Той не стои насила с нея, все пак. Grinning

# 529
Ариана Гранде в скеч от шоу.
https://www.instagram.com/p/Bmi7gsWn6oi/?utm_source=ig_share_she … shid=vr1zu4xw3myj
Тази тема трудно се чете вече и за това не са виновни задниците на разни хвърчалки.

# 530
На Кафе е външна продукция, нали така? Халвата и дава поле за изява за да и тече стаж за пенсия, а и да има с какво да се занимава жена му
Защо пък Халвата? Той няма нищо общи с продуцирането на предаването
Нали братята са продуценти на предавантето, Кремена е стилист, декоратор и всичко. Те са си на гости на диванчето редовно когато решат, че имат да казват нещо или да си рекламират нова продукция. Съвсем в къщи са си.

Алекс Раева е певица, водеща и актриса. Споделяла е в интервюта, че всичките си заработени пари инвестира в пътуване и гмуркане. Обиконовено са голама група хора и ползват отстъпки и т.н.

# 531
  • София
Ще ме извиниш, Pelli, но в този случай не става въпрос за свобода на словото, а за чиста простащина.
Бъркаш понятията жестоко.

И за да не е поредния спам:
Братче (Бруклин Бекъм) и сестриче (Харпърчето) се рахождат - видео

# 532
Тоалети на Хадидките, някои страхотни, други нелепи
https://www.instagram.com/p/Bmi1k68gl1N/?utm_source=ig_share_she … hid=1f5y1d1f3xuq5
Пили, мамина сладка, интелектуална сузанитка!

# 533
Тези малките Сузанитки, Гери-Николченца, Дари бубамари защо ли ги направиха известни? Миличките не знаят къде се намират, нито как да говорят, как да се държат - малки имитаторки. Големите Николетки, Андреи и други пачаври са още по-зле. Известни с циците си..., които са правени. Confounded

# 534
Еми нали са певици?тези първите...
Нали гледам как чужденци реагират,специално на Гери Никол,обожават я,мислят я за кукла,за смесица от Риана и Шакира...
Имам чувството,че само ние не можем да оценим собствените си звезди.И май е истина...

# 535
Еми нали са певици?тези първите...
Нали гледам как чужденци реагират,специално на Гери Никол,обожават я,мислят я за кукла,за смесица от Риана и Шакира...
къде са тези чужденци?

Мелани Грифит с оперирано раково образование на носа. https://www.aol.com/article/entertainment/2018/08/15/melanie-gri … my-face/23502880/

# 536
Аз само за този влогър се сещам - https://www.dnes.bg/muzika/2016/10/17/auu-tia-e-kralica-shantav- … geri-nikol.318977 . Ама не знам дали е плюс, че я в харесал. Май после я беше критикувал.

# 537
На Кафе е външна продукция, нали така? Халвата и дава поле за изява за да и тече стаж за пенсия, а и да има с какво да се занимава жена му
Защо пък Халвата? Той няма нищо общи с продуцирането на предаването
Нали братята са продуценти на предавантето, Кремена е стилист, декоратор и всичко. Те са си на гости на диванчето редовно когато решат, че имат да казват нещо или да си рекламират нова продукция. Съвсем в къщи са си.

Алекс Раева е певица, водеща и актриса. Споделяла е в интервюта, че всичките си заработени пари инвестира в пътуване и гмуркане. Обиконовено са голама група хора и ползват отстъпки и т.н.

Други са продуценти

# 538
# 539
  • На брега на реката
И аз много ги харесвам. Но между Серина и Офред, втората ми е по-силна и интересна.
Актрисата, която играе Серина явно е бременна. Сияе!
Иначе е много харизматична и красива.

Общи условия

Активация на акаунт