Звездни компромати - 376

• 86 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Единият крак на Антония изглежда значително по-тънък от другия...

# 661
Аз чаках снимки от кемпера, лагерен огън, "всички глупави клишета да разбием" а-у, то пак хотели и маси от Светлето. Simple Smile

Лилия Маравиля
Скрит текст:

Една от най-страхотните актриси и жени за мен! Heart Eyes И мъжът и е красавец. Laughing

# 662
Този Батинков не ми харесва. Има много голяма глава и като цяло има вид на балканджия-широк, набит.

# 663
  • Русе/София
St1 , чие дете е това ? А аз съм потресена и от факта,че се продават прашки за 2-3 годишни деца...   ooooh! (незаменимо емотче )

Къде е това дете с прашки?

# 664
St1 , чие дете е това ? А аз съм потресена и от факта,че се продават прашки за 2-3 годишни деца...   ooooh! (незаменимо емотче )

Къде е това дете с прашки?
Постът е изтрит от модератор и по-добре , аз също щях да махна снимката . В профила на някаква луда рускиня е : limanskaya_vika .

# 665
Как Мис България си строява мъжете да позират? С какво ги омайва?

# 666
  • София
Някой беше коментирал кои ще влизат във ББ, вече е обявено официално за Нора Недкова

# 667
  • София
Снимката с детето и прашките нямаше място в темата, не разбрах защо изобщо беше постната тук.

# 668
Снимката с детето и прашките нямаше място в темата, не разбрах защо изобщо беше постната тук.
За да я докладват повече хора .

# 669
Скрит текст:
Лелчето - Стрина  на 25г. с съпруг№1
Леля на 30г. - с опосума безумно влюбени мхм , и аз това виждам
Скрит текст:

Скрит текст:

филъри,ботокс, филтри, мохито, питиепродавници.. и т.н. този мъж в живота ѝ , определено има повече пари мхм Mr. Green Стринка може да си позволи интервенции и якенца от ИлиЯнци hahaha хич не е меркантилна битер Гонзовица - Гущерица..Моника и сие  и тя само живее, за да се #тагва горката тя .....

# 670
На шега, на истина , стрина ви издумка 10 страници коментар... Въобще не ме вълнува тая дама... Кукувица и толкова.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 08:12 от PeacockLove

# 671
Умее ги жената - от богат на още по-богат.

# 672
Ти пък! От любов на още по-голяма любов Wink

# 673
  • Sofia
Въъъъъъъъ,що така с лошо към стрИНА...каква ужасна пигментация..бррр

# 674
Антония и Новият ѝ са ми някаква клонирана версия на Плевнелиев и Деси Банова.
Настигат ги бързо.

Общи условия

Активация на акаунт