Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Може ли снимка на кремовете?

# 166
Вчера попаднах на шампоан на simply essentials с алое вера. Някой ползвал ли го е ? Трябва да подновявам грижата си за косата откъм шампоан, балсам/маска...трудна работа, всеки път Grinning Grinning Grinning

# 167
  • софия
ДПШ на балеа как се отразява на скалпът,сдобих се с пърхут от протеиновия на Лидл ,но ми трябва дпш шампоан и се чудих Балеа или Дъглас или накой проф.

# 168
  • Пловдив
Може ли снимка на кремовете?

Ако питаш за намалените кремове на Велнеа, не мога да дам снимка, видях ги набързо и не съм запомнила точните им имена. Имаше хидратиращ крем, крем с Q10, имаше дневен и нощен. Това само запомних.

# 169
ДПШ на балеа как се отразява на скалпът,сдобих се с пърхут от протеиновия на Лидл ,но ми трябва дпш шампоан и се чудих Балеа или Дъглас или накой проф.
Какви очаквания имаш ?
В смисъл, ако очакваш да почисти скалпа - не става.

# 170
И от мен глас за новата серия на Елсев с кокос - взех балсама и определено много ми допадна, омекотява, хидратира и прави косата лесна за разресване, а моята е много дълга, суха и изрусена. Редно е да се отбележи силният аромат: за мен не е точно кокосов, направо като Crystal Noir EDP го усещам в косата си Grinning и е доста силен, 2 дни след измиване още го усещах, задържа се  в косата и при движение е ясно доловим. Бих взела и маската, определено продуктите за коса на Елсев ме изненадват с качество и ефект.

# 171
И от мен глас за новата серия на Елсев с кокос - взех балсама и определено много ми допадна, омекотява, хидратира и прави косата лесна за разресване, а моята е много дълга, суха и изрусена. Редно е да се отбележи силният аромат: за мен не е точно кокосов, направо като Crystal Noir EDP го усещам в косата си Grinning и е доста силен, 2 дни след измиване още го усещах, задържа се  в косата и при движение е ясно доловим. Бих взела и маската, определено продуктите за коса на Елсев ме изненадват с качество и ефект.
Балсама само в краищата ли го нанасяш ?

# 172
Дами, за кой серум на Биотен говорите толкова? С мазна кожа съм и ползвам нощния + околоочния.
Скрит текст:

# 173
blondyberry не, нанасям го по цялата дължина на косата от нивото на ушите до върховете.

# 174
  • София
Този крем как се отразява на мазна кожа?

# 175
  • Бургас
Мимс,пише се за серума от колагеновата серия.Жестоко е серумчето.

# 176
Bright Crystal, благодаря! Нали е този - https://www.beauty.store.bg/p224581/bioten-multi-collagen-concen … otiv-brychki.html ?

Този крем как се отразява на мазна кожа?

На мен ми попива бързо и оставя лек приятен аромат. Лесно го разнасям, не ми е тежък, а на сутринта кожата ми е мекичка...

# 177
  • София
Simple SmileБлагодаря

# 178
  • софия
Какви очаквания имаш ?
В смисъл, ако очакваш да почисти скалпа - не става.

Идеята е да сваля натрупаните силикони .Търся такъв от който няма да се появи пърхут.

# 179
  • Бургас
Аз не знаех,че Биотен имат и хиалуронов серум.Къде сте го виждали( предпочитам физически магазини).

Общи условия

Активация на акаунт