Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 262
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, можете ли да препоръчате крем за устни, за предпочитане от ДМ. Всички стикове ми изсушават устните.
Балсамите на ЕОS също са ми твърди и затова търся крем. Приемам предложения!
Вземи си някакъв прополисов вазелин. Аз съм най-доволна от тях.

# 601
Мога да препоръчам бюджетен и небюджетен вариант за сухи устни. Първият е стикът с невен на Алверде. Мирише една идея неприятно-натурално, но хидратира и подхранва за дълго. Единственият проблем е, че се разваля за месец-два, но при ежедневно неколкократно нанасяне го изразходвам.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0 … rc=GctGd3pgdtlSBM:
Другият продукт е на Кларинс, невероятен за мен, не оставам без него, особено през зимата. Богата, подхранваща текстура, питали са ме дали съм си правила нещо на устните, Simple Smile
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0 … rc=8yRMdgbIDDK0qM:

# 602
Най-добрият и бюджетен вариант на наистина подхранващ балсам за устни е този на Yoghurt of Bulgaria, ето този :

# 603
Най-добрият и бюджетен вариант на наистина подхранващ балсам за устни е този на Yoghurt of Bulgaria, ето този :

Да! +1 Закупих си го от Поморие тази година, когато бях на море от един магазин за българска козметика. Нямах големи очаквания за него, но това е най-доброто до момента, което съм използвала. Мирише страхотно и най-вече не стои мазен. Беше само 2 лева.

# 604
  • Sofia
Мога да препоръчам бюджетен и небюджетен вариант за сухи устни. Първият е стикът с невен на Алверде. Мирише една идея неприятно-натурално, но хидратира и подхранва за дълго. Единственият проблем е, че се разваля за месец-два, но при ежедневно неколкократно нанасяне го изразходвам.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0 … rc=GctGd3pgdtlSBM:

Точно щях да го похваля и аз. Най-доброто засега за мен. Има и в Зоя не лоши вазелини с чудесни аромати, но този ги превъзхожда със сигурност  Peace И също е 2 лв, което не е без значение. Така на цената на един на Нивеа, имам във всяка чанта, в колата, в офиса.... Mr. Green

# 605
  • Варна
Бих искала да попитам дали някоя от вас знае къде се продават продукти на Мейбълин във Варна..
В "Елитис" Hands V

# 606
Дамиии, търся продукт за обем в корените. Шампоанът, с който си мия косата, я измива добре, но напоследък ми се губи обемът много бързо. Корените ми са мазни, с тънка, но гъста коса съм и както сега е пораснала малко повече под средата на гърба буквално ми тежи. Ще я постригвам, но няма да стане в близките седмици. За това питам за спрей или пяна може би за лек обем, че сега все е залепнала за скалпа... Cry
Ей това ме спасяваше в един период, когато косата ми не отлепваше от скалпа. Не е бюджетен, но е с морска вода която изсушава мазните корени, и стои много естествено. Пръска се в корените на измита и влажна коса, след това оформяш прическата със сешоар:
https://www.hair2007.bg/stilizirashti/ref/ref-303-ocean-mist-mor … i-sprei-260969496

Гледам, че са изкарали и нов продукт за обем, на същата фирма:
https://www.hair2007.bg/stilizirashti/ref/ref-215-thickening-spr … -za-obem-11502586

# 607
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък съм недоволна от всички гореспоменати балсами за устни. Единствените бюджетни, които ми спасяват напуканите устни са тези на Блистекс - и
Първият обаче е с ментов аромат и силно охлаждащ, та не го предпочитам за редовна употреба в студено време.

# 608
Някой срещал ли е лосион за тяло на Дав със зелен чай и краставица?

# 609
Аз пък съм недоволна от всички гореспоменати балсами за устни. Единствените бюджетни, които ми спасяват напуканите устни са тези на Блистекс - и
Първият обаче е с ментов аромат и силно охлаждащ, та не го предпочитам за редовна употреба в студено време.

Reina, тази марка има ли я в ДМ?

Благодаря на всички за предложените балсами за устни!

# 610
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
JUJKA, не помня, много съжалявам. Май съм ги купувала от Лили по-скоро, но не съм съвсем сигурна. Дано се включат по-запознати с асортимента на двата магазина съфорумки. Случвало се е да ги купя и и от Метро, и от разни аптеки.

# 611
  • Варна
Момичета, можете ли да препоръчате крем за устни, за предпочитане от ДМ. Всички стикове ми изсушават устните.
Балсамите на ЕОS също са ми твърди и затова търся крем. Приемам предложения!

Откакто открих Леокрема балсам за устни (стик) с мед и мляко, други не поглеждам. Но май не се предлагат в ДМ.

# 612
  • Бургас
Моята коса е права и без обем преди ползвах едно спрейче на Вела с топлинна защита за сушене със сешоар, правеше много готин обем, беше 5-6 лв. Сега не го намирам, може и да има нова опаковка, но като гледам в интернет цените на продуктите на Вела може и да има нова формула или да са го спрели, доста са завишили цените.

Пробвах маската за коса на Лореал  с кокос ,много е готина, гъста и богата, използвах я като обикновена маска след шампоана за 5 минути (понеже може да се ползва преди шампоана или като грижа без отмиване), сега косата ми е мекичка и гладка, а аромата на маската е уникален.

# 613
Blistex ги има в Лили. Имай пред вид, че първият е доста ментов ли, и аз не знам, но на мен направо ми щипе на устните. Аз съм склонна и към алергии, та този хич не ми понесе. Не го мъчих много, по някое време замина в кофата Grin

# 614
Аз съм много доволна от стика за устни на Юсерин. Единствено той ме спасява.

Общи условия

Активация на акаунт