Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 404
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Като сте на тема Жая да питам и в тази тема. Пробвали ли сте тези околоочни? До сега не ги бях виждала никъде и попаднах на тях в Ремедиум.

# 301
Някой ползвал ли е това че днес го купих импулсивно а не съм наясно какъв ефект да очаквам. Исках нещо което да имитира спрей с морска вода май бях виждала преди но днес не намерих и взех това

# 302
Здравейте!

Момичета ,моля препоръчайте ми фон дьо тен , с който да не лъсвам след 2-3 часа. Вече се отчаях , а и пудра не помага... 🤔

Спокойна нощ! 🤗

# 303
  • София
Ревлон Колърстрей за мазна кожа. Може да комбинираш с база за мазна кожа.

# 304
Ако не си пробвала - Catrice HD Liquid coverage. Много е ограничен откъм цветове, но доста прилично се държи, сравнен с Ревлона. Матира доста бързо, без пудра може да се носи. Много леко оксидира, но не е неприятно, така че препоръчвам да се пробва един цвят по-светло и да се бронзира леко. Трик, който препоръчвам е, когато видиш, че започва да ти избива себума, раздели парче тоалетна хартия или суха носна кърпичка на отделните му слоеве и леко притисни към кожата, без да разтъркваш. Така ще попиеш мазнината, няма да отнемеш от фдт и няма да наслагваш безкрайно много пудра. Може да го повдаряш упражението всеки път, когато има нужда.
Освен това се опитай да откриеш причината за производството на толкова много себум - може да потърсиш видеа за дехидратирана кожа, проблемна и прочие. По-важното е да заложиш на предшестващата грижа преди фдт.

# 305
И аз препоръчвам да се наблегне на грижата преди фон дьо тена.
Иначе пудрата на Аура - Shine Killer ми върши страхотната работа дори и в жегите.

# 306
  • Пловдив
Здравейте! Дъщеря ми е тинейджър. Иска да ползва спирала и очна линия. Моля за препоръки. Аз самата ползвам грим рядко и не съм компетентна.
Благодаря!

# 307
petyovaa, много ме заинтригува с тия околоочни гелчета на Жая. Дали ги има и другаде в магазинната мрежа, освен в Ремедиум. Бих си купила за проба.

ПП За тийнейджърката, може да опитате със спиралите и очните линии на Голден роуз. Хубави са. И доволно евтини.
На Есънс спиралите също са добри. Отново на добра цена.

# 308
  • Пловдив
Благодаря!

# 309
Очната линия на golden rose cat`s eyes ( черна с оранджев надпис) е отвратителна, с криви четки са самите шишенца.

# 310
момичета, помагайте! голяма драма! Grinning Grinning Grinning

миналата седмица бях в германия, от козметичните магазини успях да влеза само в един дм и асортиментът очаквано беше близък до този в нашите магазини
все пак успях на си взема това
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-reinigungsmilch-perfekte … 010355383976.html
дали знаете как се ползва? на суха или на мокра кожа?

# 311
  • Варна
Бубанка, за това четох като се появи още из разни блогове. Трябва да представлява олио, което при разтъркване се превръща в мека пяна и лесно сваля грим и замърсявания. Имаше доста доволни от него, а и по спомен съставът беше много добър. Пробвай на сухо лице, за да може маслото да разтвори грима, а после още веднъж на влажно с ново изпомпване и сподели задължително.

Наистина ли предлагането е едно и също? Съвсем друго си представях.

# 312
  • Стара Загора
Трайна ли е тази очна линия на Golden rose?

# 313
Тайга, благодаря ти!
около 85-90% от козметиката се покрива
имаха някои марки, които тук ги няма (олаз примерно), но и тук има бг марки, които там липсват
във вещите имаше повече разлика, а също и повече чайове - щерката си взе, но каза, че са гадни
имаше 2-3 марки декоративна козметика, която тук по принцип липсват, но стелажа с парфюми беше по-малък и беден
на гарние имаше кокосовата серия, която Ивчето показа, но не ме съблазни
пиша въз основа на това, което видях в един магазин в "село" (техните села нямат нищо общо с нашите) на няколко км от много голям град
измъчих се докато избера какво да си купя Joy

# 314
Да, на сухо лице със сухи ръце и като се разтърка хубаво и падне грим се мокри.
Същото е предлагането, но там е по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт