Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Аз мисля, че и качеството там е по-добро, от същите неща тук.

# 316
  • Стара Загора
Предлагането е по-голямо, защото някои продукти така и не ги внасят в България (особено разни лимитирани). Относно цените - някои неща като ги превърнеш в лева излизат пак толкова, а някои са значително по-евтини (в https://www.dm.de/ може да се гледат цените). Качеството мисля, че е същото.

# 317
Сравнявала съм продукти еднакво е качеството.

# 318
нашите са техните със залепен хартиен етикет на български език

# 319
нашите са техните със залепен хартиен етикет на български език
Тези да, но когато са с надпис на самата опаковка само на македонски, български, албански и тн. бивши соц държави.... Confused

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 15:24 от Lemy

# 320
Трайна ли е тази очна линия на Golden rose?
Да при мен, но зависи от клепача дали е по-мазен и т.н. Доста наситено черна е. Преоткрих продуктите на ГР доста добри имат.

# 321
  • Стара Загора
Аз говорех само за продукти от DM марките, от тях не съм попадала на такива с надписи на македонски, албански и т.н.

# 322
Аз говоря за всичката козметика, не конкретно за техните марки.

# 323
аз имах предвид точно балея и алверде - техни продукти ползвам ежедневно, харесвам и ще продължа да ползвам
лореал, гарние, шварцкопф, нивея и т. н. като цяло избягвам /за тях съм съгласна, че не са със същото качество/

# 324
Разбрахме се:))

# 325
Момичета , благодаря ви за помощта!!! Използвам основа против лъщене , но явно никаква работа не върши.
Дано  ФДТ, които ми препоръчахте да свършат работа.
Хубав ден. 🤗

# 326
Честно казано и аз съм изключително доволна от почти всичко, което съм пробвала на техните марки. Май само Алверде нещата не ми допадат... А сега вече и адаптираното им мляко също се оказа, че е изключително любимо на дъщеря ми Grinning

Питане за черната серия (въпросната черна, която тук обсъждаме Grinning) на Балеа за коса - струва ли ми се или олиото и балсама са някак по-различни в новите опаковки?

# 327
  • София
момичета, помагайте! голяма драма! Grinning Grinning Grinning

миналата седмица бях в германия, от козметичните магазини успях да влеза само в един дм и асортиментът очаквано беше близък до този в нашите магазини
все пак успях на си взема това
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-reinigungsmilch-perfekte … 010355383976.html
дали знаете как се ползва? на суха или на мокра кожа?

Bubanka, ще споделиш ли после как е? Дали почиства добре, пресушава ли кожата?
Има ли го в бг?

# 328
няма го или поне в близкия дм го нямаше, защото ходих да проверя дали не мога да прочета упътването на български Grinning
ще пиша другата седмица

# 329
Трайна ли е тази очна линия на Golden rose?
Да, много! Но не е водоустойчива.

Общи условия

Активация на акаунт