Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 387
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
В новата брошура на ДМ,от утре ще се предлагат душ-гелове на Жая-1+1 500мл.,за 5,99лв.Кои видове си заслужава да се вземат? Мнения,препоръки? БЛАГОДАРЯ!:hibiscus:

# 331
  • Варна
https://goldenshop.bg/image/cache/data/products/bodycare_18717/o … 20gel-500x500.jpg
https://goldenshop.bg/image/cache/data/products/bodycare_18644/o … 20gel-500x500.jpg
Аз купих последно тези два комплекта. Портокала е много харесван от децата и най-вече заради тях, а другият от любопитство. Белия много ги хареса каката като аромати, те не са толкова силни и са по-нежни от другите. Аз най-много си харесвам с какао, не съм по силните миризми 😉
Средна гъстота са според мен и добре омекотяват кожата, а и на тази промо цена са 👍
Арабеск аз ползвам балсама и маската и съм много доволна. За мен са си същите, вече си купих от новите опаковки, въпреки една супер компетентна продавачка, която ми обясняваше, че това е нова серия 😁
Последно време си ги комбинирам с този
http://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item2665/pic2645/View.jpg
Шампоан и косата ми е повече от доволна. Хидратирана, мека и лесно разресваща се, а аромата от маската страхотен и трае дни наред.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 19:08 от didnik

# 332
  • Стара Загора
Някой използвал ли е пастата за зъби на Dontodent с аромат на джинджифил и маточина? Изглежда ми интересна и от много време я ззаглеждам, сега виждам, че ще е намалена от утре.

# 333
BlushБлагодаря,ако ги взема и с отстъпка"рожденник"става още по Hands Thumbsup

# 334
И aз я зaглеждaх известно време и нaскоро си я купих тaзи пaстa с джинджифил. Не съм възхитенa. Много гъстa и плътнa. Губя време докaто измия четкaтa зa зъби от остaтъците от пaстaтa. Aромaтa зa мен е слaб. Почиствaнето - среднa рaботa. Не се пени. Не остaвя особено чувство зa свежест. Не бих повторилa покупкaтa.

# 335
  • Пловдив
Днес случайно видях в ДМ отново Аква серума на Балеа! С леко променен етикет, на същата цена.
Ако някой се интересува, маските за коса на Агива са намалени на 4 лв. в ДМ до края на месеца.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 23:09 от marzeliva

# 336
Днес взех str8 Hero (дезодорант и парфюм), спирала Lash Sensational(металическо-розовата) и спиралa за вежди на Катрис. Тези дни ще дам мнение. Попринцип,  Str8 се харесвa много от приятеля ми. Бях навита на новия(Ahead), но аромата не беше много младежки и затова взех Hero.

# 337
Да ви кажа какво стана с моята отстъпка рожденик-оказа се че важи за седмицата в която ти е рождения ден, а не седмицата след него.
САШЕЕЕ САШЕЕЕЕ

# 338
  • София
Ми то толкова хиляди пъти се е коментирало отстъпката за рожденик в тази тема, че се чудя как си разбрала, че и в седмицата след рожденият ти ден пак можеш да ползваш отстъпка...?

# 339
  • Reasonford Manor
Според описанието на опаковката се нанася на влажно лице и в съприкосновение с водата гелът се превръща в мляко Simple Smile Да се избягва околоочната област.

# 340
  • Стара Загора
И aз я зaглеждaх известно време и нaскоро си я купих тaзи пaстa с джинджифил. Не съм възхитенa. Много гъстa и плътнa. Губя време докaто измия четкaтa зa зъби от остaтъците от пaстaтa. Aромaтa зa мен е слaб. Почиствaнето - среднa рaботa. Не се пени. Не остaвя особено чувство зa свежест. Не бих повторилa покупкaтa.

Същата работа е и на Alverde с мента. Дадох я на приятелка, каза ми хвърлям я. Сякаш с вар се миеш и изобщо не си чувствам свеж дъха след това. А и навсякъде има бели точки в банята след миене. Angry

Относно асортимента на ДМ/Лили в чужбина - не съм била в Германия, но в неделя в Белград влизах в Лили и ДМ, имаха различни марки. Например в ДМ продават Wet n'wild и Катрис, както и на Zoella имаха несесери, душ гелове и лосиони за тяло. Не съм оглеждала много подробно, но не всичко има при нас. В Лили щанда с NYX беше много добре зареден. Имаха някои продукти на Natura Siberica, щанд на Deborah, продават също лекарства и чайове.

В Прага влизах в ДМ, но не видях нещо по-различно. Имаше нова серия на Nivea за коса в розови опаковки. Лимитка на trend it up, която видях и в Белград в ДМ.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 21:48 от iv4enceto_91

# 341
  • София
Здравейте дами! Можете ли да ми препоръчате серия за лице, за нормална към мазна кожа, но също да има и грижа срещу първи признаци на стареене?

# 342
Здравейте! Някой изпробвал ли е бронзиращата пудра на Essece
Скрит текст:
или тази на Catrice
Скрит текст:
. Какви впечатления имате? Може ли да ми препоръчате друг бюджетен бронзиращ/контуриращ продукт, ако се сещате за такъв? Благодаря предварително.

# 343
  • Бургас
Аз имам тази от есенс и мнооого си я харесвам, доста съм беличка и пак ми стои добре, което е рядкост при мен, а и мирише на кокос, пък и цената е много добра за такова голямо количество.

# 344
  • София
И аз имам първата, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт