Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 341
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Само да вметна, че лосионите на Seventeen имат силни аромати. Хубави са, мисля са имитации на парфюми, но все пак са си силнички и трайни.

# 391
  • вкъщи
Не е пълнолетна, но има лична карта вече. Странно как друг път дори не са повдигали въпрос, че трябва да присъства рожденика...

# 392
  • Някъде по Дунава
Знаете ли дали сега е намален бебешкия душ гел на бейби лов?
В ДМ Разград бяха намалени тези продукти.

# 393
  • Стара Загора
И при мен последните пъти не ми се получава да пазарувам с намаление рожденик само с лична карта без самия рожденик да присъства.

# 394
  • Варна
Хихи, на мен последващата седмица ми се ходи да пазарувам, че ще си имам цяла двойка рожденници. Щом не може без тях, тогава ще ги удостоя с присъствието на близнаците ми, които ще стават на цели пет години. Е, вярвайте ми толкова са послушни, че другият път сигурно двойна отстъпка ще ми дадат само да не съм с отбора. 😁
И всъщност не трябва ли наистина отстъпката да е двойна щом са близнаци,  ще трябва да питам... 😊

# 395
на мен са ми отказвали отстъпка без детето-рожденик
отказвали са ми и само с личната карта на баба-рожденик на 90+ години

# 396
Здравейте. А тази отстъпка за рожденик важи ли за намалени продукти? Или се отнася само за тези на редовна цена?

# 397
Здравейте. А тази отстъпка за рожденик важи ли за намалени продукти? Или се отнася само за тези на редовна цена?

Важи, важи, аз тази седмица само намалени неща купих и се вързаха на доста добра цена с отстъпката за рожденик. Освен това, рожденикът/ мъжът ми/ не беше с мен и не ми направиха проблем, още повече че като отидох първият път не носех дори и личната му карта, показах само снимка от телефона на картата му... Явно зависи на каква служителка ще попаднеш. Предишни пъти с актовете за раждане на децата не съм имала проблеми.

# 398
По-назад имаше въпрос за нови продукти на Есенс и Катрис. Течното червило от месеци е по дрогериите, а спиралата за вежди на Катрис я имам от няколко дена(от Лили), много съм доволна, много меко се нанася и издържа цял ден. Аз чакам едни палитри на Есенс, много подобни на една серия на МАС, но...без успех.

p.s. Всъщност, говоря за палитрата, която е на снимката. Too glam to give a damn, има още 3 от този вид, но с други имена.

# 399
Благодаря за шерването на новите палитри на Есенс, някои от цветовете изглеждат интересни и ще я погледна в магазина.

Аз преди години (има-няма десетина Grinning ) много купувах лосионите на Лаура Вандини, но с годините стана много трудно да ги намирам по дрогериите. Продават ли ги още в Лили/дм? Виктория сикрет също помня, че имаше в Лили,но пак трудно - по една-две бройки, и все застояли или омазани No Mouth .... Дали още е така?

# 400
Лаура Вандини има в Лили, почти съм сигурна, ама почти. Grinning

Нека някой ме поправи, ако греша.

# 401
Благодаря за шерването на новите палитри на Есенс, някои от цветовете изглеждат интересни и ще я погледна в магазина.

Аз преди години (има-няма десетина Grinning ) много купувах лосионите на Лаура Вандини, но с годините стана много трудно да ги намирам по дрогериите. Продават ли ги още в Лили/дм? Виктория сикрет също помня, че имаше в Лили,но пак трудно - по една-две бройки, и все застояли или омазани No Mouth .... Дали още е така?
От на ВС нещата, в Лили, няма никакво разнообразие. Има мистове и лосиони по 1-2 вида.

# 402
  • Сливен
На ЛВ вчера в нашият ДМ имаше само 2 вида,но не и показания с бляскавите частици.

# 403
Можете ли да ми препоръчате хубави лосиони за тяло. Търся нещо с дълготраен аромат, да хидратира и да е на достъпна цена

# 404
  • софия
Момичета, от къде купувате лосиони на seventeen? Днес гледах в ДМ и Лили и не намерих. Може и да не съм видяла, де.

Общи условия

Активация на акаунт