Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 258
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Пробвала съм всичко, което сте предложили горе, говоря за балсамите за устни. До един са ми мазни, не попиват, или ако попиват, изчезват напълно и ефект няма. Какво ли не опитах, някой беше предложил синята Нивеа, нанесена пестеливо, и това съм го правила, както и едно бебешко олио от Лидл. За мен и моите устни най-доброто си остава стикчето с невен на Алверде, само да не 'ухаеше' така..
Стикът на Хималая беше най-голямото разочарование - твърд, до степен на неприложим.
Устните ми не са сухи по принцип, но през този сезон започват проблемите. В момента ползвам маслото на Кларинс, стик на Лирак и един подхранващ балсам на Филорга, който ми е на привършване.
Супер е, че споделяме и всяка предлага своя опит и решение  bouquet Heart Eyes

# 616
Момичета продават ли се маските за лице на Freeman  в Лили или в Дм, защото не съм ги виждала?

# 617
  • Стара Загора
В Дм имаше преди, но 2-3 вида. Голям избор при нас има в Елитис, иначе съм виждала в аптеки Ремедиум.

# 618
Момичета, писах в друга тема,но ме насочиха да пиша тук - търся пачове за тъмни кръгове и леки бръчици ? Прочетох само за Балеа, но може ли повече мнения и кога виждате ефект ? И някакви хартиени ( или не зная какви точно ) маски за лице за мазна кожа ?

# 619
  • русе
Здравейте препоръчайте ми крем за доста сухи ръце,който да попива бързо и да не остава нещо като "филм" по ръцете.Използвала съм какво ли не,но резултат съществен не виждам.Сега привършвам на Лавена със смрадлика.

# 620
Благодаря на всички дами за отзивите за спрейовете за обем! Толкова много варианти... скоро ще избера един и ще дам отзив!

Зимата ми стават ужасно сухи ръцете и ползвал SOS крем за ръце на Cien (предпочитам вечер, защото му трябва време да попие, но пък действието му е мека кожа на сутринта) и Atrix с лайка за през деня.

# 621
  • София
Момичета някоя от вас пробвала ли е някой фдт на Алверде? Има ли подходящ за комбинирана/мазна кожа или не са особено дълготрайни? Thinking

# 622
Крем за ръце S. O. S. Bioten е хубав.
http://biotencosmetics.com/bg/body-care/hand-care/sos-hand-cream-50ml

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 18:04 от *Камея

# 623
Отдавна не съм се включвала в любимата ми тема. За балсамите за устни да се изкажа и аз, пробвала съм всичко в Дм и в Лили, Виши и Юсерин. Абсолютно нищо не ми хидратира устните, цепят се до кръв. Та, вечер се мажа с боров вазелин, а през деня с басламчетата на Алверде, сега съм с това с нар. Единственият баслам, от който виждам някаква разлика и полза.
С кремовете за ръце положението е същото. Grinning Явно имам някакъв проблем, който оше не съм проучила. На Балеа този с урея ми харесва за през деня, а вечер мажа обилно Глизолид.

Като извод, вечер се омазвам толкова много по ръцете и устните, че просто не знам, хахаха.

Напоследък доста промених предпочитанията си към продукти и цените им, както и качеството. Прелрасно се разочаровах от козметиката за лице за лице на Юсерин, Биодерма и Ла рош.. За тяло също не блестят с качества.. Взех си бебешкия измивен гел и лосион с хамамелис на babylove, един хидратиращ серум на Балеа, 6 процентовия глицеринов крем на Микса и околоочен на Балеа за много зряла кожа,(въпреки че съм на 20) и любимата пяна за чувствотелна кожа на Алверде. Кожата ми се чувства ок. Това са ми любими продукти на чудесни цени с отлични качества за мен. Понякога серума го слагам само вечер, понякога и през деня. Сега пак ше си взема любимото олио на Алверде, за вечерна грижа.

Винаги, когато реша да напиша нещо се получава ферман.. Извинете ме! Grinning

Споделете за някоя хубава запечатваща пудра, която да не изсушава кожата и да няма брашнян ефект? Не съм открила такава досега..

# 624
Като извод, вечер се омазвам толкова много по ръцете и устните, че просто не знам, хахаха.

Хахаха и аз съм така. За това казвам на моя да гаси лампата и тогава се мацам, иначе лошо. Иначе за устни ползвам крем Здраве. Имам нервен навик да си ги хапя и ям, та след едно обилно мазане на другия ден са като нови. Smile

Пудра... ползвам на Есенс матиращата, но трябва да се слага малко от нея. Само да свърши ще я сменя с Римелската прозрачна.

# 625
Доволна съм от матиращата компактна на Катрис. Не оставя брашнян ефект, има огледалце и издържа повече от тази на есенс (правих си експеримент на едната половина на лицето Есенс, на другата Катрис).

# 626
  • Бургас
От към пудри съм доволна от римелската Стей мат - компактната , на есенс бялата матираща е добра, но е по-тейка според мен, затова ползвам за вечерни излизания. Скоро си взех бананова на катрис, ползвала съм 2-3 пъти , но за сега съм с добри впечатления.

# 627
  • софия
Аз също подкрепям римелската иначе на клиник ползвам матираща.

# 628
За мен добрият крем за ръце е червеният на Гарниер. Има разлика още с първото нанасяне. Аз дори си бях изгорила ръцете с обезмаслител, точно за 3 дни и всичко се оправи. Препоръчвам с две ръце този крем.

# 629
LieToMe, хубав пост!
За зимата лосионът с хамамелис на Бейбилав ми е идеален, богат, подхранващ и с разкошен аромат.
Сега, за пудрата - от години търся хубав, качествен продукт, който не пресушава. Засега не съм открила. Тествала съм всичко дрогерийно, Кларинс, Есте, Ланком... Момичетата от другата тема предложиха Сисли и Прери, но не съм готова да жертвам 100+лв за пудра. В момента съм с метеоритите и ми е горе-долу ок. Hug

Общи условия

Активация на акаунт