Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 638
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
Laughing Аз имам триъгълник за чертане без прав ъгъл

bouquet

Ама не им го показвай, понеже те са виждали такива неща....  Crazy Crazy

bouquet

# 76
  Сядам с приятелка в едно заведение,в което се предлагат и пици;идва сервитьорката,не ни носи меню и моята приятелка я пита какви пици предлагат,а тя,премлсясквайки дъвка и ококорвайки ей такива очи Shocked Shocked,пита : "Щооо?!?"

# 77
  • Стара Загора
Друг пък иска лампа дето свети  и топли - правил си колата в някакъв гараж и имали прожектор дето като бил близо до него и топлел.

В интерес на истината има такива лампи, слагат ги по заведенията с маси навън, когато застудее времето, седяла съм до такава и наистина топли.

Да ама той ми показа прожектора, който е бил  в гаража и незнам кой би си сложил в стая 500W само  да му топли ами той няма да може да погледне към него да не говорим пък колко ще се стопли от това  и  как ще му се отрази на сметката за ток

# 78
Един клиент пита моя колежкаркоято работеше нащанда с месо:
Извинете имате ли мозък? А тя:Нее

Един клиент ме пита:Извинете колко струва Фамилията(киселото мляко)Аз разбрах обаче ванилията и му викам 10 ст.-само такива пакетчета продаваме и той Rolling Eyes

Друг пита:Къде са ви транжорите-а ние разбираме къде са ви пържолите и му викаме:Във витрината естествено!

# 79
Около Нова година-извита голяма опашка в магазина...Една колежка е купила плюшена играчка на внучката си и се провиква:Вижте ми катеричкатаа Joy

# 80
  • out of space
С приятелка искаме сметката в Хепи.
Сервитьорката пита: -В брой или с карта ще платите?
Аз чувам: Пихте две бири и обърнахте петите!
И само седя и се блещя насреща.  Shocked Joy

# 81
Една клиентка пита касиерка-моя колежка:Извинете къде ви е постчето(искала да плати с карта) а касиерката чува къде ви е кошчето и и грабва картата и хоп в кошчето,а жената #Crazy

# 82
Около Нова година-извита голяма опашка в магазина...Една колежка е купила плюшена играчка на внучката си и се провиква:Вижте ми катеричкатаа Joy
Joy Joy Joy

# 83
  • Балчик
На финал той : абе А.... дай си номера, че ми изписва само името ти   smile3532

hahaha hahaha hahaha hahaha
Много яко.
А в магазин за семена:
"Имате ли семе за кисели краставички" Joy hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy
Ей, това ме разби, направо не можах да спра да се смея 15 мин.

# 84
Разказвали са ми една случка, която звучи много невероятно, но всички твърдят, че била истински случай. Та едно време в града ни в един от най-посещаваните ресторанти (може тогава и единствен да е бил) имало много пляснат в устата сервитьор. Редовните клиенти си го знаели. Та двама приятели решили да заведат там гаджетата си на вечеря и през деня отишли да предупредят сервитьора да се държи прилично и да не плещи простотии, че да не ги изложи. Вечерта отиват младежите с приятелките в ресторанта. Пристига сервитьорът - спретнат, сериозен, с преметната бяла кърпа през ръката. Момчетата почват да поръчват, а сервитьорът само мълчаливо кима и прилежно си записва. Накрая изтръсква: "А пут**те какво ще консумират?"

# 85
продавамеси колата на семейство роми:
маГахон има,а ток по джамовете имали?(демек ел.стъкла)

# 86
  • sofia
Приятел- чужденец идва да учи в Бг, преди около 10 години. Какво ли беше учудването му, че от " Чешмата в сладкарниците тече мляко с какао  Shocked"  Всъщност, е видял как сипват боза на хората Mr. Green
Като се замисля, отдавна не съм виждала вече такива сладкарници newsm78 Бозата винаги е бутилирана... Thinking

Като каза причтел чужденец се сетих за един мой такъв, който е примерно от 2 месеца в Бг, знае елемнтарни думи и отива в магазина с цел закупуване на пиле. Гледал, зяпал, чудил се и никъде не видял такова. Финално се отправил към касиерката , пътьом забърсал картон с яйца , тупнал ги на продавачката и бодро казал: "А къде е майка му?" Joy

# 87
Голям смях пада с тая тема, да знаете Joy JoyСега и аз се сещам за такъв куриоз:
Докато давам сим-картата на един ром и най-отчетливо му обяснявам цялата промоция и т.н., а той накрая ме пита:"Вие, кога шъ ми хактивизирате картата"(вместо активирате).Аз- #Crazy.Друг куриоз-пак роми, гледат телефоните на витрината:"Искаме да се информираме за тоя Халкател."Аз пак  Sick #Crazy

# 88
Работех в магазин за корнизи.Идва една жена да си поръча и аз питам какъв-единичен или двоен.И тя ококорена,каква е разликата?Аз обяснявам единия за едно перде,а другия -за две -тънко и плътно.И гледа,чуди се,не може да разбере как така на един корниз две пердета.Как на едната релса тънко,пък на другата дебело,как щели да издържат на тежестта.Аз вече се чуда как да и обяснявам.В това време една друга пита-Е как ?На едната релса пердето,а на другата?Подивяла се троснах и викам:Е как,ето така-на едната пердето,а на другата-Прането,и край Laughing

# 89
Може ли едно НЕ С кафе,
А с какво,като не е с кафе?

Общи условия

Активация на акаунт