Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 636
  • 214
  •   1
Отговори
# 90
- Една Фанта.
- Портокал или лимон?
- Няма смисъл.

Shocked Shocked Shocked

- Искам някаква блуза-нещо тъмно кафяво или бежово.
Отивам намирам блузка в комбинация бежово и кафяво,а тая вика:
- Е,това е синъо,таково не ща.

Shocked Shocked Shocked

-Едно мляко с какао.
Аз нося.
- Ама това мляко не е истинско!!!
- Е как така?!
- Ами я виж какъв каймак има...

Shocked Shocked Shocked

- Излезнали са ми стриди по краката.Кой крем ще ми предложите?!

Shocked Shocked Shocked

И още има ама не се сещам.По нататък ще допълвам като се сетя.
Много хубава темичка,посмях се Laughing Laughing Laughing

# 91
Влиза един господин в магазина и си търси зимно яке от плат с качулка,която се сваля и да е черно.Точно такова му показах.
Идва 6-7 дни подред,като всеки ден носеше по една чанта с дрехи и шапки.
    ДЕН 1-проба на сухо
    ДЕН 2-носи пуловер и жилетка,като ги облича върху неговия.
    ДЕН 3- също като ден 2 +три вида шапки,които една по една се   измериха в комбинация с качулката,която пък сама от себе си беше затегната така,че мутрата му се събра в една точка.Гледа се мае се...
    ДЕН 4-идва с жена си.Схемата на мерене съща.Женицата явно го знае,седи в ъгълчето и умира от срам Embarassed
    ДЕН 5-леко бясна пак му давам да го мери,с намеренията да го вземе,Уви
    ДЕН 6-Влиза с бодра крачка и ми казва
"Ще го взема,НО...преди това искам да проверя още нещо."
     Хваща якето за гайката,хваща неговото и започва да ги "мери"Гледа тавана и констатира разлика от 234 гр.в полза на якето от магазина.
"По тежко е,ще се откажа"
                     Реакцията ми  #Cussing out

# 92
  • София
Влиза един господин в магазина и си търси зимно яке от плат с качулка,която се сваля и да е черно.Точно такова му показах.
Идва 6-7 дни подред,като всеки ден носеше по една чанта с дрехи и шапки.
    ДЕН 1-проба на сухо
    ДЕН 2-носи пуловер и жилетка,като ги облича върху неговия.
    ДЕН 3- също като ден 2 +три вида шапки,които една по една се   измериха в комбинация с качулката,която пък сама от себе си беше затегната така,че мутрата му се събра в една точка.Гледа се мае се...
    ДЕН 4-идва с жена си.Схемата на мерене съща.Женицата явно го знае,седи в ъгълчето и умира от срам Embarassed
    ДЕН 5-леко бясна пак му давам да го мери,с намеренията да го вземе,Уви
    ДЕН 6-Влиза с бодра крачка и ми казва
"Ще го взема,НО...преди това искам да проверя още нещо."
     Хваща якето за гайката,хваща неговото и започва да ги "мери"Гледа тавана и констатира разлика от 234 гр.в полза на якето от магазина.
"По тежко е,ще се откажа"
                     Реакцията ми  #Cussing out

newsm62 Е това виц направо!

# 93
В магазин за мъжка мода, въпрос от клиент -  Извинете, ризите шити ли са  Mr. Green ?
И още един - Търся панталон, но не от плат, а от материя  Shocked !

И пак клиент - Добър ден, има ли нещо оригинално във вашият магазин?
Продавачката - Оригинално като модел, или като марка  Laughing? Следва минута мълчание...... клиента- Да, благодаря ! - и си тръгва  Crazy.

# 94

Като каза причтел чужденец се сетих за един мой такъв, който е примерно от 2 месеца в Бг, знае елемнтарни думи и отива в магазина с цел закупуване на пиле. Гледал, зяпал, чудил се и никъде не видял такова. Финално се отправил към касиерката , пътьом забърсал картон с яйца , тупнал ги на продавачката и бодро казал: "А къде е майка му?" Joy

hahaha hahaha hahaha

# 95
 този случай аз бях клиента... случи се преди няколко дни.
Куихме си скара и на информацията трябваше да ми подпечатат гаранционната карта. На мене ми се спи, две не виждам, както винаги към 8ч... та подавам си гаранционната карта, подпематва я една мацка и чувам аз -2.40лв - вадя машинално точно 2.40 и ги подавам на момичето. Тя ме пита- ама защо?  Shocked Аз - Ами нали казахте 2.40 .... Тя и колежката й избухнаха в смях - ама ние си говорим колко струват  черешите....  Laughing

# 96
  • Montreal
Ето още един случай и от мен.Когато бях студетка,работех в едно малко кафе и продавахме и цигари.Влезе един клиент и си порьча едно Виктори,ама с бьрдован(бандерол).Това беше тькмо по времето,когато вьвеждаха бандеролите за прьв пьт.

# 97
- Ало , повреди ми се поставката за кафе на компютъра.
- Ама той компютъра няма поставка за кафе.
- Как да няма , натискаш едно копче и тя сама излиза.

Кафемашина с монети в голям супермаркет нечистена от няколко месеца.
Продавачката ми казва - Ама то и без това кафето е лошо и никой не пие.
Отварям машината и казвам - Защо не я сложите при плодовете и зеленчуците?
- ??????
- Поне клиентите да могат да си берат пресни гъби.

# 98
.....
И още пак в кафето:Едно кафе без кокаин smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao

продавамеси колата на семейство роми:
маГахон има,а ток по джамовете имали?(демек ел.стъкла)

Голям смях пада с тая тема, да знаете Joy JoyСега и аз се сещам за такъв куриоз:
Докато давам сим-картата на един ром и най-отчетливо му обяснявам цялата промоция и т.н., а той накрая ме пита:"Вие, кога шъ ми хактивизирате картата"(вместо активирате).Аз- #Crazy.Друг куриоз-пак роми, гледат телефоните на витрината:"Искаме да се информираме за тоя Халкател."Аз пак  Sick #Crazy

hahaha Joy Joy Joy Joy

# 99
Преди време като бяхме гаджета с мъжо много се занимавахме с кучета и имахме специална течност, която се сипваше в храната за зли кучета - приспиваше ги /събирахме по далечните села останали истински каракачански кучета/, а междувременно един познат си беше взел малко вълче от един ловец и решил да не го опитомява и го гледаше в клетка. Та след време на вълка му отеснял нашийника и този повика мъжо на помощ да го приспят , да срежат нашийника , щот вълка се души. Та свършил течния диазепам и питаме свеки /тя е лекарка / какво да купиме от аптеката и тя каза "диазепам от 20милиграма е най- голямото". Отива мъжо в аптеката / облечен за борба с вълци, брадясал/ и забравя грамажа  /а времето беше точно на свободното пазаруване на успокоителни /и пита
- Имате ли диазепам ?
-Да / подозрително/от колко милиграма ?
-от 200 #Crazy
- Sick
-Ама то няма такъв , абе момче за какво ти е ?!
- За един вълк , на който му е малък нашийника ...
 Тука мъжо се усети и  докато жената уплашена реши да си вземе диазепама  и той хвърли парите и изчезна . И досега се смеем с глас като се сетиме.

# 100
....- Имате ли диазепам ?
-Да / подозрително/от колко милиграма ?
-от 200 #Crazy
- Sick
-Ама то няма такъв , абе момче за какво ти е ?!
- За един вълк , на който му е малък нашийника ...
 Тука мъжо се усети и  докато жената уплашена реши да си вземе диазепама  и той хвърли парите и изчезна . И досега се смеем с глас като се сетиме.

rotfImbo rotfImao

# 101
  • в мъжки прегръдки
Преди години работех в една печатница и от време на време оформях за печат книги които една колежка набираше в къщи. И между другото й поправях грешките затова четях мимоходом и текста.  Та странирам аз някаква детска книжка и изведнъж чи се мярка пред очите следното "вързали ги за членовете и ги отвели на кораба". Като погледнах в оригинала текста беше "вързали членовете на екипажа и ги отвели на кораба". Какво ли си е мислела колежката ми като е набирала текста???
Също преди няколко години бяхме на море с обичайната ни компания. Едно от семействата в компанията си идва с децата само лятото за морето от щатите. Та голямото им дете, което замина на година и половина в щатите говореше по това време на нещо като българо-англииски.  Та го водим да му купим вафла и гопитаме каква иска а той ни казва: "искам вафла ем(M) уаи(Y) пи(P) еи(A)" и ние пет минути мигахме на парцали докато се сетим какво иска детето.

# 102
  • Варна
Много яко, тъкмо смятах, че съм загубил безвъзвратно чувството си за хумор, обаче много съм доволен, порядъчно се кисках. hahaha  Йо-хо-хо, па-ха-ха, фаворит ми е господинът с яйцата и майката им. Представям си ситуацията и не можем да не се смеем. Гагагагага. А къде е майка им?  Joy Joy

# 103
С приятелка искаме сметката в Хепи.
Сервитьорката пита: -В брой или с карта ще платите?
Аз чувам: Пихте две бири и обърнахте петите!
И само седя и се блещя насреща.  Shocked Joy

Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy

Ей разсипахте мЪ

# 104
Клиентът съм аз.
Купувам диск с някаква игра за синът ми. Продавачът ме пита дали мога да инсталирам.
Аз:
 - Без проблеми - моооооооооооога.
Той:
 - С крак можеш ли?
Аз:
 #Crazy
- Е, не съм чак толкова добра - само с ръце мога.
Той:
 #Crazy
 - Ама аз имам впредвид - с КРАКОВЕ...
 hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт