Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 634
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
Хе-хе, за случка не се сещам, ама ето един магазинерски виц от мен:
Киркор и Гарбед си отворили магазинче за хранителни стоки и решили, докато няма клиенти да потренират на сухо. Излиза Киркор, после пак влиза уж като клиент и пита:
-Добър ден! Сирене имате ли?
- Да, колко ви трябва?
-Ами два литра...
-Не, бе, Киркор,-поправя го Гарбед-сиренето не е на литри, а на кила. Айде, ти застани на щанда, а аз ще изляза да ти покажа!
Застава Киркор на щанда, влиза Гарбед, в ролята на клиента:
-Добър ден! Сирене имате ли?
-Да, имаме. Колко ви трябва?
-Едно кило.
-А бутилки носите ли си?

# 106
  • София
като отворихте темата за новодошлите чужденци, веднага се сетих две неща, за които още се смеем. имах колега-американец, твърдо решил да научи български език и да се справя сам.

през първата седмица от престоя си в софия отишъл в кварталната видеотека да си направи карта. говорейки много бавно и ясно на английски, обяснил с красноречиви жестове какво иска: I (посочве себе си) would like to open (показва с ръце как отваря книга примерно) an account (посочва компютъра и дисковете). момичето се опулило насреща му и на достатъчно добър английски му поискало документ за самоличност.

същият момък, вече понаучил малко думички, пазарува в кварталното магазинче и казва на продавачката с думи и жестове: "аз иска пиле цици". hahaha

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 12:37 от yanita

# 107
  • София
същият момък, вече понаучил малко думички, пазарува в кварталното магазинче и казва на продавачката с думи и жестове: "аз иска пиле цици". hahaha

е това вече ме довърши  Joy Joy Joy

# 108
  • Бургас
Аз, снаха ми и брат ми влизаме в едно квартално магазинче за хранителни стоки. Снаха ми се нарежда на опашката, а ние с брат ми стоим от страни. Семейството, което пазаруваше преди нея, платиха и на излизане, казаха "Довиждане" на продавачката. Снаха ми, без да вдигне поглед от хладилната витрина, отговаря на висок глас: "Довижданееее". Ние с брат ми смяяяяях. Явно снаха ми спече и вика на продавачката:  hahaha"Един шпеки на "Леки" !" Rolling Eyes :

# 109
На опашка за дюнери - продавача "В плик ли да ви го сложа?", клиента "Няма нужда аз веднага ще го лапам..."  Joy

# 110
аз работех в магазин за компове и търсеха килимчета за мишки, подлошки/това са СД/  hahaha

# 111
  • София
........  подлошки/това са СД/ 

newsm78

# 112
благодаря! много ме развеселихте!

# 113
  • Sf
Имахме един англичанин преподавател в У-та и ни беше питал как да пита таксиметровите шофьори за сметката и момчетата нали са зевзеци и го научили да си извади портфейла и с широка усмивка да пита: Как е жена Ви, а, а, а?

Същият като чу една колежка, че се казва Бойка /Boyka/и все се обръщаше към нея с Гърлка /Girlka/.

Като малко пионерче и още две съученички отиваме с другаря по ракетомоделизъм от кръжока в пионерския дом до кварталната аптека да купуваме 100 презерватива, които да ги ползвал за частите на моделите. Аптекарката го изгледа като излязъл от лудницата, при това с 3 невръстни момиченца зад него Simple Smile

Аз на фризьор преди няколко дни - жената на съседния стол иска отвсякъде да й отрежат поравно и всички кичури да бъдели равни, щото като растяли, да растат изравнени...  newsm78

# 114
А варианта "Един пилешки БЮСТ, моля"?!!? (чужденка, на която й е обяснено, че това е учтивата дума за "гърди")

# 115
  • София
чужденец + такси = "след втората прическа - надясно".

# 116
Темата е велика! умрях от смях!

Мъж ми - дофтор, жалко че го мързи да пише... може с дни да ви разказва бисер до бисер!
Пациент отива при него и оплакването е било: докторе, нещо ми мравучи! #Crazy

Докато прави на един ром гастроскопия и се мъчи да го накара да диша, двамата му сина са го окуражавали: Тате, дишас бе, дишас!

Американец, който отдавна идва в България и се мъчи да говори на български, сподели, че е изпохапан от мухи и кошмари (комари).

Аз лично, в състояние на обичайния амок и разсеяност, стоя и чакам да мине такси. виждам една жълта кола и махам. колата спира - аз се качвам почти със скок! какво да видя?!? не било такси, човекът просто спрял! умрях направо!

# 117
  • София
- Искам някаква блуза-нещо тъмно кафяво или бежово.
Отивам намирам блузка в комбинация бежово и кафяво,а тая вика:
- Е,това е синъо,таково не ща.
Ми това понякога може да е тъжно - познавам 2-ма, които са с частичен далтонизъм. Наскоро единия си беше купил една бледо розово-бежава риза (всъщност е много приятен цвят), но той си мислел, че е бяла.  Rolling Eyes

Като заговорихте за американци - деканът и жена му са от САЩ и вече много добре говорят бълг., но в началото - тя отива в магазина и си поръчва 1 километър кренвирши, при което продавачките я взимат за циганка и с надсмешка й казват: Еее, не го научихте този български. При което тя милата разревана им се сопнала: "Вие пък английски не знаете" и излязла.

Деканът: За следващият път изпражнение номер ... (вместо упражнение). Също в началото бъркал "сладолед", "самолет" и "следобед". Simple Smile

В една сладкарница сме в компания и сме си поръчали торти. Идва сервитьорката - "Това парче за кого е?" Един от компанията: "За Ани."  Laughing

# 118
    Една приятелка, която работи в автосервиз ми разказва, как веднъж мутреса влязла в сервиза и нещо се оплаквала от колата си. Приятелката ми я питала:
   - А колата каква е?
   - Мерцедес!  
   - Какъв? / в смисъл модел /
   - Как какъв - зелен!- казала мутресата с абсолютно възмутен вид, щото колата се виждала отвън!  Mr. Green

# 119
  • Има много детски смях.
Пак да се включа, пак с чужбински бисер:
- Наавън ръмЖи Joy, т. е. Навън РЪМИ Joy

Общи условия

Активация на акаунт