Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 631
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
Обаждам се аз да дойдат да ни прекарат интернет вкъщи...Взеха ми всички данни и накрая човека ме пита с какъв Windows сме.А аз разбрах с какви прозорци сме... Embarassed и взех да му обяснявам,че сме с нормални прозорци,алуминиява дограма... Embarassed Той ме изслуша и каза:Добре няма значение...

# 121
Ох, вместо да си оправям документацията, аз се зачетох в тази тема и си се смея сама  Blush

Ето нещо и от мен.
Котката на майка ми е малко капризна и яде само един определен вид храна, която от време на време я спират от производство и пада едно обикаляне по магазините за домашни любимци. Та така веднъж си обикалям и питам във всеки срещнат такъв магазин "Извинете имате ли желирана карантиНА"   вместо карантиЯ  Joy

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 13:07 от liu

# 122
В кварталния магазин пред мен пазарува един подпийнал чичко и казва на продавачката-1 кг. сирене -тя тегли ;1 кг. домати -тя тегли - излязоха 1.100,той не та не едно кило искал и така купи още картофи и т. н. все по едно кило.Накрая вика една бутилка вино , ама да е едно кило и жената му вика е няма по 700 грама са Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 123
Голям купон с тая тема! Браво!   bouquet

Един приятел, който преди да емигрира в Канада продаваше компютри тук, ми разказа следния случай. Оборудват изцяло един офис, тестват каквото трябва и приключват. На следващия ден им звъни секретарката и казва: "Имам проблем! Ще ви помоля да дойдете и да ми смените кабела на педала с по-дълъг, защото сегашния е много къс и не стига до долу."

Оставям на вас да се сетите какво е нарекла педал на компютъра.

Чудно ми е само как е възнамерявала да го използва ...  Mr. Green

# 124
Преди доста години правехме промоция на бонбони Сезони,с вкус на ягода,кайсия,вишна и ром.Идва един мъж при колежка и и казва-АЗ ИСКАМ ДА ПРОБВАМ СЪС ЛОМ/ром/.Мъжът не може да казва Р,вместо това Л.Моята колежка чува-АЗ ИСКАМ ДА ПРОБВАМ СЪС САЛАМ,и му заявява  супер сериозно-СЪС САЛАМ НЯМАМЕ.Мъжът  Shocked

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 17:45 от МамаДеси

# 125

Ми не са сещам  newsm78

# 126
  • София
Спаске, що да не може? ако са й подвижни пръстите на краката... hahaha

# 127

Ми не са сещам  newsm78
Спасич - мишока ли? на педал ли й прилича?

# 128

Ми не са сещам  newsm78
Спасич - мишока ли? на педал ли й прилича?

Мдам ... Отишъл приятелят и що да види - педалът бил точно мишката.

Е, въпросният мой приятел се слави с чувството си за хумор, та не гарантирам за достоверността на историята, но определено ми е от любимите "работни легенди".  Wink

# 129
Група руснаци на нашето черноморие молят един от минаващите българи да ги снима. Той взема апарата, започва да подготвя снимката и по едно време вика:

- Не мърдайтес! Не мърдайтес! Снимка не излезньотса!

Simple Smile

Който разбира руски, ще му стане ясно, че използвания тук руски, само българин може да го разбере.

# 130
  • Има много детски смях.
Вместо  " Може ли сметката", " Може ли Смектата" Mr. Green

# 131

smile3532 hahaha

Аз пък работя във фирма за паркети.

Съответно извършваме и монтаж, но това не е от значение  Wink

Звъни телефона, и нежен женски глас казва: "Обаждам се с един въпрос. Кога ще дойде някой да ми го сложи ??Laughing Joy
Отговарям смеейки се: "Какво трябва да ви бъде сложено ?"
"Е как какво, то се разбира от само себе си !?" отговаряйки почти раздразнено  Crazy

Смях, смях на поразия  Smile tooth

# 132
  • София
Мъжо работи в банка. Обажда се веднъж в един от клоновете им в малко градче да търси колежка /на сравнително отговорен пост/. Друга колежка му отговаря "Мии няма я... Отиде да издои козичката...Ей сегинка ще се върне...."

Пращам факс до ...... Смутената служителка "Той, шефът замина на село и заключи факса в стаята" или друг редовен отговор: "Ми тя хартията свършила. Ей сегичка отивам да купя"

# 133
  • Варна
4 години работя на летището във Варна и има много бисери, но ето 2 два, които са ми се запечатали.
Посрещам 4 малки деца, на различна възраст, които пътуват без придружител и трябва да ги предам на хората, които ги посрещат. Излизам сред посрещачите и се провиквам: "Има ли някой, който да си чака детето?"
Една жена маха и вика: "Аз!"
Аз питам: "На колко е години?"
А тя: "На 33" Joy
И втория: търсим пътници, които по погрешка са слезли във Варна, а самолетът продължава за Бургас. Влизам в салона и се провиквам: "Има ли някой, който не е за Варна?"
Отново жена ми отвръща: "Да, аз!"
Аз питам: "За Бургас ли сте?"
А тя: " Не, за Добрич!" Laughing

# 134
  • tardis
Ей, много е весело тук Laughing
За свои изцепки не се сещам в момента, но ще дам и аз своя скромен принос с чужди Grinning

Разсеяна студентка на гише в пощата: "Едно писмо и марка за страната".

Ромка в сладкарница:"Едно кафе с ъъъ... майонеза" (да се разбира "със сметана").

Общи условия

Активация на акаунт