Нека споделим "бисери" от клиенти

• 23 622
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
Чета, хиля се и си подбирам случки, които разпечатвам за радост на домашните Laughing

Преди години в София, в квартално кафененце срещу х-л 'Плиска' сутрин преди лекции ходех да си пия кафето. Една сутрин ми носят кафето, а по чашата - ясен отпечатък от червило. Викам сервитьора, и му казвам
- По чашата има червило.
Той най-напред ми огледа щателно устните, на което обясних:
- Не е моето, червило не нося".
- Е, сега какво, да ви я сменя ли чашата?  Confused
- Да!
...и ми преля кафето в нова чашка... даже не се потруди да пусне ново.

В същото кафене с няколко дена разлика. Чета си вестника, пия си кафето, и една умряла хлебарка на пода ми привлича вниманието. След секунда друга, жива, притичва по пода. Викам сервитьора, соча му я:
- Имате хлебарки.
- Ами да, лазят си.  Rolling Eyes

# 151
Мда, това с червилото...
сядаме с братовчедка ми във видно провинциално кафене. Поръчваме два шейка - аз гъзарка, студентка първи курс, тя още ученичка  bowuu
Тя си вади сламката от шейка - по нея косъм. Викаме сервитьорката да й покажем косъма, а тя отнася СЛАМКАТА и пъха новата сламка в същия шейк.

# 152
В разгара на сериала "Седморката на Блейк" при моя позната влиза на вид нормален клиент и казва:
-Един билет за космоса#Crazy
А тя възможно най-сериозно му отговаря:
-Свършиха, има чак за следващия полет. Simple Smile

Преди много години си купувам плодове, а до мен една баба се е втренчила в сергията с киви и ми вика:
-Я, какви космати картофи... newsm78

# 153
  • Варна
Аз преди работих като касиер на бензиностанция. Идва един клиент да плати горивото си и го питам къде е колата му. А той:"На 4-та писта" Стана ми смешно, ама как да се изсмееш? Друг пък ми е казвал:"На 5-ти коловоз" Много е забавно отстрани, ама пред човека трябва да си любезен. Правилното изказване е "4-та колона, 5-колонка и т.н.

# 154
Моя колежка диктува по телефона новата банкова сметка IBAN  на наш клиент и му казва:
- Буквите са на латница - и ги диктува една по една.
А когато идва реда на цифрите:
 - А следващите букви са  на арабски!
И клиента в потрес не продумва 5 мин.#Crazy Joy

# 155
Когато бях малка майка ми ми правеше кафе( сипваше ми от нейното и го разреждаше наполвината с вода  Sick, ама тогава ме е кефило...) та след време в работата й една нейна колежка ще ми прави нес и ме пита с колко вода го пия, а аз гордо заявявам:
-ааа АЗ вече го пия без вода
а тя  #Crazy
е как така бе newsm78

# 156
не можах да се сдържа и аз...Имам една приятелка, тя е неизчерпаем източник на такива истории. Сервитьорка в Албена - не знае много руски. Идват клиенти, руснаци, четат менюто, питат я нещо...тя разбира,че трябва да предложи печено пиле, но казва: Мьй предлагаем  жаренная кошка...Те опулили широко очи, а тя замазала: Вот такая /показвайки с ръце/ маленькая кошка, не большая...Те, естествено, панически напуснали ресторанта...

# 157
Нека и аз да споделя - работя в банка и при една от колежките отива клиент който я пита : - "Извенете с Канадски долари работите ли?", а тя му отговаря "Не работим само с обикновенни долари". още я подиграваме  Laughing

# 158
Пресна случка от преди два дни, с приятели сме в пловдивско, известно и любимо кафе мое, но в менюто вместо Фанта Меднес, пише Фанта Мендел....
Сетих се още, подарявам на приятеля ми бонбони Toffifi, а той тогава не ги знаеше и на другия ден кво видял някво "ф" на кутията, кво запомнил ми вика : Ей, тия гофрети, дето ми подари бяха много хубви... и аз в началото  Shocked после се усетих  Laughing
Имахме един бисер в училище, една приятелка седяха с едно момче - Иван в часовете по психология и господина ги беше запомнил, защото редовно репликираха .... та отиваме ние от час по история в часа по психология, но Иван се забави и мойта приятелка сама, господина: "Вера, къде е Иван?" ,  тя : "Остана в историята..."  Joy Joy Joy чак после се усети какво е казала  Laughing

# 159
Като заговирихме за руски и кокошки Simple Smile) една моя приятелка и съпругът й обикалят пазар в Москва и виждат надпис "Кур нет"  Party(т.е "Няма кокошки.").
Мъжът облещил очи и й вика:
-Леле, гледай ги тия какви мръсотии пишат! #Crazy

# 160
Ето и аз да споделя нещо, макар и тъпичко. Спомням си когато бях ученичка в 10 клас правихме класна работа по литература. Имах една съученичка, която се казваше СлаВина и винаги бърбореше с някой от класа и както си е разсеяна, без да обърне внимание си написва името. До тук всичко нормално. И ето, че идва денят в който ни връщат писмените работи. Изведнъж учителката казва: "Странно, но се чудя защо тука едното момиче си е написало името СлаНина. Коя е СлаНина, нека се покаже!" И всичко в стаята туш.  #Crazy Shocked После разбрахме кой си е сбъркал името и стана много забавно.

# 161
Моя колежка шофира кола с мъже - колеги. В един момент сваля стъклото на колата и се обръща рязко към тях с въпроса "Ще ви духам ли сега?"  Joy Joy Joy

# 162
Мъжа ми в4ера обяснява за една продавачка ,че говорела все едно четяла разписанието на автобусите на автогарата"Ами тя все едно съобщава-на първи КОЛОВОЗ пристига автобусът..."

# 163
  • Пловдив
Моя колежка шофира кола с мъже - колеги. В един момент сваля стъклото на колата и се обръща рязко към тях с въпроса "Ще ви духам ли сега?"  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 164
Аз по работа и си блея в някакви документи. Чета, чета (явно наизуст Embarassed)  и питам: "Какъв е тоя актьор тук?". Наснеща си получавам облещено око: "Какъв актьор?" Гледа хартийката: "Актюер пише. А-К-Т-Ю-Е-Р" Embarassed
Какво да ги правя, като са като адаши  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт