С какво ви дразнят свекървите - тема 97

• 62 317
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Ами много хубаво. Щом ви радва да е оплюмчена от всички, нямате проблем. Не всички сме с тази нагласа.

# 91
  • София
Гнусна е не старческата уста, а писанията по тази тема. Как е възможно да има такова отношение!!!
За протокола - нямам внуче още, но приятелката на сина ми може да реши, че е гнусно и да си целувам моето дете - дали, заради моята, или заради неговата възраст. Rage

# 92
  • София
Е, тя може да си решава каквото иска. Ти какво ще направиш е съвсем отделен въпрос.

# 93
Оф, чак пък да се втилосам, че някой ми бил целунал детето. Ако е болен, ясно. Не само няма да го целува, но няма и да го доближава, за да не го зарази. Но да наричаш целувка, дадена с любов от нормален, здрав човек плюнчене, ми идва туу мъч. Добре е човек да вади бастуна от задника поне от време на време.

# 94
  • София
Оф, чак пък да се втилосам, че някой ми бил целунал детето. Ако е болен, ясно. Не само няма да го целува, но няма и да го доближава, за да не го зарази. Но да наричаш целувка, дадена с любов от нормален, здрав човек плюнчене, ми идва туу мъч. Добре е човек да вади бастуна от задника поне от време на време.
И аз така, само при това положение. Хич не съм фен на стъклените похлупаци.

# 95
  • Варна
Вижте сега, не е само до стъклен похлупак. Аз например не обичам да ме целуват, лигаво ми е и несъзнателно потръпвам, да не говорим, че го възприемам като сериозно навлизане в личното ми пространство. Понякога е инстинктивно отвращение към самата постъпка, а не от човека.

# 96
  • София
И аз не обичам. Само че не става въпрос за нас.

# 97
Лично аз мразя и да целувам. Освен Уишмастъров и децата ми (даже Говендъра вече почти хич) не целувам никого. Но ако на някой му е кеф, да целува. Не се потрисам.

# 98
Тръпки ме побиват, като видя баба напъпляща за целуване бебе.

# 99
Тази тема вече съвсем излезе от релси.Ако човек не е болен,какво има в една целувка?Дано като пораснат,децата Ви да не отидат във Франция или Русия,че там се целуват по-честичко и не съвсем близки хора...
А на всички гнусящи се снахи напомням приказката за копанката.

# 100
Е, хайде ,по косичката ,по ръчичката правилно каза някой,че е инстинкт.
Аз съм или за търпимост или за разстояние по всякакви  точки.Като ще се общува да е без притеснения, като няма то се знае ,че няма.
Сега по вратлето "пърдя"и то на едното,че обича.Другото-дамата,не харесва мачкане въобще.Само веднъж като ни гледа поиска и на нея  гушкане.То си личи дали е приятно на детето.И снимки не обичам,нито себе си ,нито деца да"пляскам4в публичното пространство.Каквото ми дадат снимано,аз не мога дори.
Но пък хора, дето обичат да се снимат,стига да не е  у фейса,против съм,това само родител или с разрешение.
И все пак една прегръдка между баба и дете  е нещо хубаво.

# 101
  • София
Тази тема вече съвсем излезе от релси.Ако човек не е болен,какво има в една целувка?Дано като пораснат,децата Ви да не отидат във Франция или Русия,че там се целуват по-честичко и не съвсем близки хора...
А на всички гнусящи се снахи напомням приказката за копанката.
То само там да беше..

# 102
Моите родители много ме целуваха и аз обичам да целувам децата си, внучетата, половинките им ги прегръщам и целувам...от тяхна страна, ако желаят може да си останат с прегръдката.
Семейно децата ни да идват на гости и правят дома ни на 'вили и мотовили', ми е радостно и щастливо.
Ходя на гости при тях по покана и най-вече да гледам внучетата, когато са болни и да закрепят имунитета си.
Едните са ми купили рокля, идвайки от вън, винаги си мия ръцете, преобличам и влизам.
При другите си нося домашни  дрехи, за да ми е по-спокойно, те не държат на тези неща.
В неделя след разходка с внучето, отивам в банята, да си измия ръцете и преоблека, слагам и на детето столче да се измие , ама то избяга при мама и тате .... и следобед спа  с дрехите , с които караше колелото си.
Едните държат на хигиените навици, но дават на детето чипс, купена пица, а другите по- небрежните, наблягат на дом. сготвено и плодове.
Като съм в домовете им се старая да не сбъркам с нещо и си мълча.
Със съпруга ми си отгледахме, възпитахме и изучихме децата, сега се радваме на техните деца.
Тяхно право е , да се гнусят, мият, преобличат, дали да имат децата им режим.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 18:22 от Анонимен

# 103
Салсиша, за теб е характерна приказката за лисицата, която казала, че гроздето е кисело.

# 104
Тръпки ме побиват, като видя баба напъпляща за целуване бебе.
А мен тръпки ме побиха от прочетеното.
 Не сте виновна Salsisha, че не знаете, що е скъпа и любяща целувка  от майка и баба.

Общи условия

Активация на акаунт