Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 133
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Milen Ivanov - ммм да, разбирам за какво говориш Simple Smile
Интересно ми е, познаваш ли Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum - според мен, той е прекрасен парфюм в тази посока, даже е доста по-комплексен и интересен, ако питаш мен. Но вкусната ударна нотка на сладка тонка в Fève Délicieuse наистина предизвиква такъв уау ефект и мигновена еуфория в първите минути, след напръскване. Невероятна клубна тупалка е Фев Делисиос/ако така се произнася-нямам идея/.
Пожелавам ти пълна бутилка от този чуден Диор Hands Ok Hand Hands Plus1

# 241
хехе. Я каква дискусия се е заформила Simple Smile.

Фев Делисиос е сравняван с Guerlain Tonka Imperialе, който на мен лично повече ми харесва Simple Smile и ми е в wish-list за т.нар. есенно-зимни, смарт-кежуал, вечерно-секси-приятни моменти за идните години Wink Crazy Sunglasses.

# 242
  • Бургас
То аз че обърках темата е ясно))),но ще пробвам и новите ви предложения:)

# 243
И за мен Тонка Империал е по- хубав.
Минавайте в парфюмната тема, там да обсъждаме.

# 244
  • София
хехе. Я каква дискусия се е заформила Simple Smile.

Фев Делисиос е сравняван с Guerlain Tonka Imperialе, който на мен лично повече ми харесва Simple Smile и ми е в wish-list за т.нар. есенно-зимни, смарт-кежуал, вечерно-секси-приятни моменти за идните години Wink Crazy Sunglasses.

Не зная къде си чел подобно твърдение, но единственото общо между тези два парфюма е съдържащата се нотка на тонка. Наскоро тествах Герленското произведение и ми се стори доста немощно, вярно че пред мен отвориха тестера и аз пръснах леко боязливо, но не ми се стори woooow. Виж в раздел парфюмна бомба с тонка, която се води унисекс, но аз любезно съм предоставила на съпруга ми, мога да поставя Bois Dore на Ван Клийф. Всъщност и четирите парфюма си приличат само по едно - съдържанието на тонка, поне за мен.

И за да е по темата, понеже Fragrancefanatic съм го признала за онлайн ловец на аромати, ако е надушил някъде ексклузивите на Герлен, освен в Дъглас, на изгодни цени - ще се радвам да подшушне, може и на лични 😊

# 245
  • Sofia
За мен Feve delicieusе и Tonka imperiale не си приличат, имам и двата.

# 246
Набързо да вметна, че съм доволен от Parfium.bg. Наскоро получих два продукта. Абсолютно автентични и в срок на годност.
Мързи ме да се местя в темата за Нотино и Парфимо, така че тук ще драсна два реда.
Доволен съм и от двата сайта. Получих няколко продукта тези дни.
Нотино изпращат съобщение по Вайбър или по-точно Спиди кога да се очаква доставката, като изпращат Експресна таква и стоката идва на 3-я ден. Така ми е било винаги. Няма обаждания по телефона за потвърждение, както е при Парфимо, които пък от своя страна изпращат СМС за датата на деливърито Wink.
Та, в кратце, местата, от където съм пазарил последните година-две без забележки с кратък коментар:

1/ 1001-бг.ком - За София Париж 4 - основно оттам, но някои неща, като нямат - се взимат от другите места. Държат много добри цени.

2/ Parfum-bg.com - Екстра са, но асортиментът им е малък.

3/ Parfium.bg - ок са, богат асортимент. Долче.бг е същото, с малки разлики в цените - лев, два.

4/ Нотино - ок.

5/ Парфимо - може би най-голям асортимент, заедно с Нотино.

6/ Perfume-bg.eu - най-скъпият от всички, не си струва, стоката е една и съща. Няма смисъл да им се дават 10-20, понякога повече лева за едно и също. Ако коригират малко цените - ще видим. Но съм поръчвал, ок е стоката. Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 16:10 от FragranceFanatic

# 247
Момичета, тоя сайт надежден ли е? Не намерих отзиви за него в бг мама.

# 248
не, ментета са

# 249
  • на село
Парфимо е добре да си оправят политиката за безплатна доставка, че е леко дразнещо, когато пазаруваш над определена сума, да те таксуват за доставка.

# 250
  • Пловдив
Искам да похваля този сайт https://leparfum.bg/ понеже не намерих отзиви за него, останах доволна от обслужването и парфюмите, които получих🍀

# 251
Искам да похваля този сайт https://leparfum.bg/ понеже не намерих отзиви за него, останах доволна от обслужването и парфюмите, които получих🍀
Това е парфюми-шоп. Peace

# 252
  • Стара Загора
Това е другия сайт на parfumi -shop.

# 253
  • на брега
Дами, получих мейл от Елинор:
20% НАМАЛЕНИЕ
PROMO CODE: ELNBDAY1
*Не се комбинира с други промоции
*Валидно до края на Ноември 2018
И разбира се поръчах веднага  два тестера  Party
https://elinor.bg/product/zadig-voltaire-this-is-her-just-rock
https://elinor.bg/product/giorgio-armani-emporio-5

Имате ли впечатления от тестерите, предлагани от този сайт?

# 254
  • София
Взимала съм тестери оттам, последно на Jimmy Choo Illicit, също в миналото един на Burberry и на Montale Dark purple, и някакъв на Issey Miyake - читави са. Аз пък се прецаках и пуснах поръчката вчера, а днес пристигна това за кода. Трябва да мисля нещо друго да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт