Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 977
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
А това mix къде го гледате? Ако е до номера на поръчката.... На моята пише CZ??? Това съкращението на Чехия ли трябва да е?
И на мен е същото - в мейла са писали, че доставката ще бъде от Германия.
... А това вече го пеше в мейл, като тръгне към вас, така ли? Съжалявам за въпросите, но до сега не съм поръчала от тях. До този момент имам един мейл с потвърждение на поръчката и до тук. Когато поръчах пишеше доставка на 03.12
Получих два мейла - един като направих поръчката и друг малко след това, в който ми писаха от къде ще пристигне парфюма, щяло да отнеме около 4 работни дни, но предвид натовареността на куриерите малко се съмнявам.

# 571
  • у нас
Ясно. Поръчката ми е от 23, втори мейл нямам, т. е хич да не се надявам на 03.12

# 572
  • София
Има ли нов промокод за Елинор? Не ми приема този:  ELNBDAY1  Thinking

# 573
Е, вероятно е свършил. Той беше за черния петък. Simple Smile ^

За поръчките от Елинор, не чакам по-рано от 03,12. Моята също е MIX, но аз бях наясно още като поръчвах, защото на 2-та парфюма при поръчка показваше "Очаквана доставка 03,12", а на останалите 3 - 26,11, което ми беше ясно, че няма как да стане с тези черни петъци.

# 574
  • Бургас
Тоя стария действа,аз го пробвах сега.Изпиши го ти,не го копирай.

# 575
  • ново

Работи, аз поръчах преди 2 часа.

# 576
Е, вероятно е свършил. Той беше за черния петък. Simple Smile ^

Кода е валиден до края на месеца.

# 577
Мерси, не съм обърнала внимание.

# 578

И аз поръчах, работи! Simple Smile

# 579
  • София

И аз поръчах, работи! Simple Smile
Благодаря на всички!

# 580
  • София
Аз поръчах още в черния петък и ни вест, ни кост. Само си стои "потвърдена". Щяла съм да получа имейл, като я шипнат.

# 581
  • София
Кодът е валиден все още, май беше неактивен по едно време преди няколко дни, май днес ще е активен за последно. Аз поръчвах няколко пъти откакто го има - повечето от нещата вече дойдоха, някои веднага, други с около 7-8 работни дни забавяне (които не са налични на склад в България, но такива ситуации съм имала и извън Черния петък, просто нямат всичко налично на момента, но дават някакъв ориентировъчен срок). Гледам да го използвам максимално, пък нека пристигат нещата със закъснение, не са ми спешни.

# 582
  • Стара Загора
И моите поръчки дойдоха днес. Поръчах - Сhristian Dior Poison Girl ЕДП 50 мл. продукт. Аромата е без забележка, но за него имам питане - течността е много тъмна, такава ли трябва да е? На снимките изглежда по светла. Другият парфюм е  Тестер My Burberry Black - дойде с капачка и при пръскане си имаше празен ход. Парфюма го ползвам постоянно и не се съмнявам ни най-малко в автентичността му. Един мъжки стар парфюм на Пако Рабан XS - той е опакован с целофан и за него не мога да кажа нищо. И последния EDP Тестер Zadig & Voltaire Just Rock - с капачка и празен ход при първо пръскане. Предоволна съм Simple Smile)

# 583
  • София
https://fragrancebg.com  Този сайт с ментета ли е? От днес имат до 80% намаление.

# 584
В Амазон има днес намаление и доставката е безплатна до Англия.

https://www.amazon.co.uk/apb/page/?handlerName=OctopusDealLandin … MTYGPMFT5XBBAEFVA

Нещо от линка, което да е по-свежо и цветно?

Общи условия

Активация на акаунт