Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 023
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Аз затова никога нищо не оставям до и в последния момент, винаги седмици по-рано, за да съм спокоен и независим от натоварване, трафик, пикови часове, празници, опашки - как ли пък не, само до адрес Wink. Моята поръчка също е от 23.11 и я очаквам най-рано 3-4.12. Също е "mix', като аз под това разбирам, че са обединени две поръчки за една дата, а не кой парфюм откъде идвал. Така че - time management, дами Wink.

# 556
Аз затова никога нищо не оставям до и в последния момент, винаги седмици по-рано, за да съм спокоен и независим от натоварване, трафик, пикови часове, празници, опашки - как ли пък не, само до адрес Wink. Моята поръчка също е от 23.11 и я очаквам най-рано 3-4.12. Също е "mix', като аз под това разбирам, че са обединени две поръчки за една дата, а не кой парфюм откъде идвал. Така че - time management, дами Wink.

За Mix, по телефона ми обясниха, че означавало, че е комбинация от налични парфюми и такъв/такива от чужбински склад. Моята е такава  Simple Smile

# 557
Моят тестер май идва от Италия....така пишеше във втория мейл от Елинор...че бил тръгнал от там...

# 558
И аз се обадих да питам кога да очаквам моите парфюми. Казаха ми да ги очаквам към 7-8 декември. Ще пътуват от склада им в чужбина. От тука разбрах, че става въпрос за Италия. Е, тъкмо ще минат за коледни подаръци!

# 559
И моята е МIX, две от нещата трябваше да дойдат уж на 26-ти, а третото на 3.12. Уж всичко беше налично, но явно не е. Не съм им звъняла, не бързам и ще ги изчакам до края на другата седмица и ако не дойдат до тогава ще им звъня.

# 560
  • София
Аз поръчах подаръци за Коледа, този път устоях, проявих воля и за себе си не взех нищо. Добре, че нямаше L'Artisan Parfumeur Noir Exquis, че тогава волята ми щеше да стане на пух и прах. Нещо се позагуби този парфюм.
И аз за него се оглеждам.

# 561
Миналият петък поръчах 3 парфюма, пише доставка до понеделник. Момичето ми звънна 1-2 часа след поръчката да ми каже, че в складовете им тук наличен е само единия, другите два ще ги пращат /Полша мисля, че каза/. Разбрах, че сега ще пусне единия и сега края на седмицата другите два, но тъй като още нищо не съм получила, стигам до извода, че ще ги пуснат направо трите. Нямам вече търпение, бях с резерви и аз, но след писанията ви, че всичко е наред /не съм поръчвала досега от Елинор, дори от вас разбрах за сайта/, се успокоих и даже се чудя дали и утре ще важи кода да поръчам още един Grinning

# 562
  • София
Някой поръчвал от тук?
https://www.perfume.bg/

Харесах си парфюм само по нотите, дадени във фрагрантика. Евтин е, та няма да ме е яд, ако не става.

# 563
  • София
Аз поръчах подаръци за Коледа, този път устоях, проявих воля и за себе си не взех нищо. Добре, че нямаше L'Artisan Parfumeur Noir Exquis, че тогава волята ми щеше да стане на пух и прах. Нещо се позагуби този парфюм.
Мисля, че този парфюм е спрян вече и ще става почти невъзможно да се намери. Аз успях да взема 1бр от парфюми-шоп.нет при тяхна разпродажба наскоро. Дано се появи пак - интересен парфюм е.

# 564
  • София
Това май е съдбата на повечето парфюми, които много харесвам. Аз го имам де, просто искам още една бутилка да ми е спокойно. Blush Дано се появи наистина някъде.

# 565
  • у нас
А това mix къде го гледате? Ако е до номера на поръчката.... На моята пише CZ??? Това съкращението на Чехия ли трябва да е?

# 566
А това mix къде го гледате? Ако е до номера на поръчката.... На моята пише CZ??? Това съкращението на Чехия ли трябва да е?
И на мен е същото - в мейла са писали, че доставката ще бъде от Германия.

# 567
При мен пише само mix. Няма откъде ще се изпраща. На импулсния им телефон нямам намерение да звъня. И не е въпроса в стотинките, те трябва да търсят, не ние. Принципно съм от по-нетърпеливите, обичащ и държащ на спазени срокове и ангажименти, но в случая не бързам и съм си преценил времето. Въпреки че единият парфюм е нишов и го няма в БГ, само при тях го имаше, и в Нотино, но доста по-скъп, безсмислено. До средата на next week, ако няма ни вест, ни кост, ще им напиша едно любовно мейлче за допълнителна информация, че все пак на 10-12-ти имам събитие и артикулите ми трябват. Айде, ако бяха само за мен, ок, ама има и подаръци Wink.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 14:23 от FragranceFanatic

# 568
  • у нас
И на мен е същото - в мейла са писали, че доставката ще бъде от Германия.
... А това вече го пеше в мейл, като тръгне към вас, така ли? Съжалявам за въпросите, но до сега не съм поръчала от тях. До този момент имам един мейл с потвърждение на поръчката и до тук. Когато поръчах пишеше доставка на 03.12

# 569
Мисля, че този парфюм е спрян вече и ще става почти невъзможно да се намери. Аз успях да взема 1бр от парфюми-шоп.нет при тяхна разпродажба наскоро. Дано се появи пак - интересен парфюм е.
Лошо, аз тогава не взех, защото имах почти наполовина стотица, сега съжалявам. Traversée du Bosphore също не го намирам и на него ли му е такава съдбата?

Общи условия

Активация на акаунт