Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
В София има достатъчно места, където човек може да си отиде във "физически" магазин и да си види и тества, и да си купи директно без доставки, като например 1001.бг - Париж 4, въпросните Долче.бг и parfum-bg.com, също и Елинор, доколкото разбирам.
От големите онлайн ритейлъри на нашия пазар Нотино и Парфимо са ок.
Малка поправка: в шоу рума на Елинор може да се отиде за да се купи/вземе поръчания от тях парфюм, но опция за тест при тях няма  Wink

Чудесна ти е поправката, защото аз не съм пазарил от тях, а повечето неща са им по-скъпи от другите места(поне нещата, от които аз се интересувам). Така че, ще е полезно и за другите, които четат Wink bouquet.

# 196
Преди няколко дни зададох въпрос за този сайт, но сигурно е нов и никой не е поръчвал от него.
http://parfum4e.com/index.php?route=product/category&path=57
Цените не са по-ниски от другаде, но точно на един парфюм, който търся, цената е доста по-ниска.
Все пак, ако някой има мнение, моля да сподели.
Не ви съветвам да поръчвате от сайт, който не е актуализиран от 2017 година (винаги гледайте долу надписа, в случая: Всички права запазени. 2017 Parfum4e.com). Обикновено това означава, че собствениците са "отебали" на народен език и не влагат нищо в интернет магазина. Дори и да са оригинални продуктите (в което се съмнявам), вероятно ще са стари или недобре съхранени.
Друг маркер – гледайте добре разделите "За нас" и "Контакти". В конкретният случай имаме единствено инфо фирма "Еко-Вас 54" ЕООД, която с едно търсене в търсачката, ще видите, че се занимава с компютри и консумативи за тях (примерно, https://www.pazaruvaj.com/stores/comshop-s89137/). Още един път мерси да поръчам от там.
И не на последно място, цените ми изглеждат доста унифицирани в един сравнително невисок диапазон. Което е невъзможно за оригинални продукти от толкова много и различни марки.Simple Smile

# 197
Шоурум: Бизнес център Витоша

адрес: гр. София, бул. Черни връх 47, бизнес център Витоша
понеделник - петък: 09:30 - 18:00ч.
събота & неделя: почивни дни
Често съм в района-Атлетик, Лидл, ДМ, но  не съм го видяла. Може ли да ме упътите от къде се влиза, на кой етаж е?

# 198
  • София

Често съм в района-Атлетик, Лидл, ДМ, но  не съм го видяла. Може ли да ме упътите от къде се влиза, на кой етаж е?

На втория етаж е, мисля, че втората врата вдясно беше. Обикновено стои една табела до вратата. Може и да питате портиера за Мега мол, те са или заедно, или към тази фирма.

# 199
  • София
Дами, днес получих доставка от Парфимо, учудващо бързо пристигна, парфюмът си е оригинален и доста траен, доволна съм.

# 200

На втория етаж е, мисля, че втората врата вдясно беше. Обикновено стои една табела до вратата. Може и да питате портиера за Мега мол, те са или заедно, или към тази фирма.
Благодаря!!!

# 201
Basila, много ти благодаря за отговора и за това, че си си направила труда да разгледаш сайта.
Става въпрос за парфюма на Живанши Хот кутюр, който много харесвам. Ще дам още някой лев и ще си го купя от сайт, от който съм поръчвала досега и не ме е подвел.

# 202
  • До сърцето...
Става въпрос за парфюма на Живанши Хот кутюр, който много харесвам. Ще дам още някой лев и ще си го купя от сайт, от който съм поръчвала досега и не ме е подвел.

И аз много го харесвам, ама много, но е преформулиран и, според мен, няма да отговори на очакванията ти.

# 203
Здравейте!  Поръчах си Mon guerlain 100 мл от flaconi.de, но заради етикета на дъното на шишето,който е лепнат и е със златни букви, и заради  пръскалото,което е леко закривено на една страна, имам чувството,че може би е фалшив. Ароматът ми се струва същият като в магазина,трайността е 6 часа. По опаковката забележки нямам,уникалният код за страницата на Герлен не беше ползван.Търсих в нета,но не мога да намеря снимка на дъното на бутилката. Исках да кача снимки,но за съжаление нещо не се получава,постоянно ми дава,че зарежда изображението.Може ли някоя от вас,която го има,да каже дали нейният стикер отдолу е лепнат и със златни букви? Благодаря!

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 20:55 от Gabito1504

# 204
  • Бургас
Да,и моят Мон е със златни букви,купуван е в комплект със спирала от Бюти Зоун.Имам и нов пак от там,качвам ти снимка да си сигурна,че пиша истината,а утре ще ти снимам дъното-

# 205
Bright Crystal, мерси за бързия отговор! Значи не би трябвало да е ментак, имайки предвид,че сайтът уж продава само оригинали и има  физически магазини, но етикетът и пулверизаторът ме усъмниха.

# 206
  • Бургас
https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Ambre-Sultan-2760.html не откривам никъде освен в "ягодката"....и аз като децата"искам го,искам"Simple Smile))

# 207
  • Бургас
Bright Crystal, мерси за бързия отговор! Значи не би трябвало да е ментак, имайки предвид,че сайтът уж продава само оригинали и има  физически магазини, но етикетът и пулверизаторът ме усъмниха.
Успокой се,не ми се вярва да е менте,утре ще видиш моето дъно,ще ти пиша.

# 208
https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Ambre-Sultan-2760.html не откривам никъде освен в "ягодката"....и аз като децата"искам го,искам"Simple Smile))

Ако познавате парфюма, бихте ли  споделили впечатленията си - на кой друг парфюм го оприличавате, нотки  и т.н.?

# 209
  • Бургас
Съжалявам chery_k разбира се ,че не го познавам ....гледах 2-3 ревюта на него и ми хареса как го представят .А и аз обичам да купувам на сляпо:)

Общи условия

Активация на акаунт