Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Съжалявам chery_k разбира се ,че не го познавам ....гледах 2-3 ревюта на него и ми хареса как го представят .А и аз обичам да купувам на сляпо:)
Е,точно с този ще се прецакаш, ако го вземеш насляпо. Прилича на миризмата по сокаците в арабския свят. Подправки да искаш в този парфюм. Труден и специфичен. Познавам много малко хора, които го носят и им стои.

# 211
  • София
Съжалявам chery_k разбира се ,че не го познавам ....гледах 2-3 ревюта на него и ми хареса как го представят .А и аз обичам да купувам на сляпо:)
Е,точно с този ще се прецакаш, ако го вземеш насляпо. Прилича на миризмата по сокаците в арабския свят. Подправки да искаш в този парфюм. Труден и специфичен. Познавам много малко хора, които го носят и им стои.

Една приятелка го поръчала от Енцо по любими нотки. С радост ми даде мострата и аз естествено пръскам  - ауаууу, за първи път усетих чубрица, сминдух и каквото щеш в парфюм. На мен лично не ми харесва, но на сляпо и аз не препоръчвам да се купува.

# 212
За мен е само за мъже и то страшни почитатели да подправки, горещи, миризливи, люти и страшни. Не си представям жена да мирише така.

# 213
  • Бургас
Simple Smileдааа разбирам как искате да ме откажете ,благодаря за което ....може и да поръчам една мостричка да видя аз как ухае чубрица в парфюм:))

# 214
И аз често горя с импулсивни покупки на сляпо. Най-добре го тествай първо - странен ми е и не е лесен за харесване според мен, трябва си химия с кожата /с моята не се получи никак/. Впечатлена от красиви описания и безброй положителни мнения реших си купя мостра преди време и добре, че не взех направо цял флакон ... никак не ми хареса на мен - с две думи /цитирам мнение на потребител от фрагрантика, припокриващо се точно с моето усещане и възприятие: "стар и неотварян дълго време шкаф на баба с подправки". На теб може да се разкрие приказно, пробвай, но на сляпо - недей!  Peace

# 215
  • Бургас
моля напишете ми какво друго да пробвам  на Serge Lutens ,за една мостра просто не си струва да поръчвам

# 216
При мен Мон е с гравирани букви на дъното...? За дъното на бутилката говорите, нали?
Също да питам, всички парфюми на Герлен ли имат код за регистрация в сайта?

# 217
И при мен Мон Герлен е с гравирани букви на дъното на шишето.

# 218
Ами при мен не е с гравирани и затова се усъмних.А в едно клипче видях,че май е с гравирани. Затова питам тук. Не зная дали всички имат,моят има,ама пък  е с етикет на дъното...
А някой има ли идея защо не мога да кача снимка? Уж се качва, цялото става синьо,но не спира да зарежда и всъщност не е качена снимката. Пробвах и от терефона,и от компютъра.

# 219
  • Бургас
Аз нямам и грам съмнение и съм напълно спокойна,защото моят е купуван от Бюти Зоун.

# 220
Може да са от различни партиди просто...

# 221
  • София
Milen Ivanov - послушай момичетата по-горе  - верни са приказките им - наситина Ambre Sultan е много натегнат и далече от лесните за харесване и носене, с подчертан зрял характер.
Спомените ми за парфюми на Серж са избледнели, но като цяло не ги помня като такива, подходящи за слепи поръчки. Личен фаворит ми е Chergui - изключителен и носим ниш. Друг, за който пазя отлични спомени е Jeux de Peau - невероятен парфюм, много интереснен и причудлив! Но е прекалено рисков за сляпа поръчка, тъй като отива в необяснима посока на нещо като изкусителн хляб, кроасан с масло и тн.
Ако обичаш чисти, свежи, прозрачни, миришещи на прясно изкъпан, може да помислиш за линията - L'Eau Collection.

# 222
  • София
Габито, моят е от Дъглас и е със стикер 

# 223
Габито, моят е от Дъглас и е със стикер 
Скрит текст:

Да,същият стикер е! Мерси много! Blush

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 09:52 от bubanka

# 224
  • Бургас
Моят е същият.

Общи условия