Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 063
  • 754
  •   2
Отговори
# 480
  • у нас
Аз имам мейл с номер на поръчка и че е приета, обаждане по телефона - не.
Deetron дано всички получим парфюми с желаното качество.
🙂

# 481
Deetron, благодаря за мнението. Във Fragrantica бяха споделени подобни мнения. Сега, след думите ти, съм по-спокойна.Grinning

# 482
  • Стара Загора
Ужас.. снощи поръчах 3 парфюма от Елинор. Имам само потвърждение по имейл. Не разбрах защо единият от парфюмите имаше друга дата за доставка, тъй като всички си бяха в наличност. Надявам се всичко да е нормално и да не са ментета.

# 483
Никой не се е обаждал и на моя милост. Имам само два мейла - потвърждение, и втори че е тръгнал тестера от Италия..очаквам го на 30.11.

Да помоля пак за сайта, в който да проверя оригиналността на получения тестер, и за тестер изобщо става ли тази проверка, или е само за парфюми? Благодаря предварително...

# 484
Нормално е да не получите обаждане, ако сте въвели електронен адрес, аз поръчах с име и телефон. Както и друг път, когато са се обаждали, за да потвърдят. Предполагам сега са имали повече работа.

# 485
Голямо чудо, че момичето се е стреснало..и аз чакам парфюми от там и аз притесних..
Въпросът е това с изтеклия срок как бихте обяснили

# 486
  • у нас
Току що получих мейл от Елинор, че във връзка с голямата кампания и брой поръчки, няма да има телефонно обаждане за потвърждение. Ще звънят само ако има нещо за доуточняване. При изпращане на поръчката ще има нов мейл.

# 487
Голямо чудо, че момичето се е стреснало..и аз чакам парфюми от там и аз притесних..
Въпросът е това с изтеклия срок как бихте обяснили
Не може всеки да си плещи каквото си иска и да хвърля обвинения без да е запознат с продукта за който казва, че е фалшив.
Ами такова колекционерско издание в червена бутилка, доколкото виждам, е правено през 2014 година, тоест няма как парфюмът да е по-пресен от 4 години, откъдето и да се поръча в това издание.
Сигурна съм, че някои хора за първи път чуват, че има колекционерски издания на парфюми.

# 488
Сега си погледнах пощата. И на мен са ми пратили само уведомление от Елинор. Ауу, ама как не обичам неграмотни писма от сериозни търговци уж. Но се вижда, че е писано набързо. Явно имат адски много поръчки и не смогват. Да се надяваме, че поръчаните парфюми ще са ок, че се изкуших с цели 5. Утехата е, че ги познавам в оригинален вариант и при най-малко съмнение ги връщам. Но си мисля, че всичко ще е наред, все пак. Simple Smile

Цитат
Скъпи клиенти,

С оглед на провелата се кампания "Black Friday" искаме да Ви уведомим, че поради големият обем от поръчки, които постъпиха в Elinor.bg, няма да потвърждаваме всяка една чрез телефонно обаждане. Ще се свържем с Вас единствено, ако е небходимо доуточнение.

В момента, който поръчката Ви е изпратена ще получите e-mail за потвръждение.

Благодарим Ви за доверието!
Екипът на Elinor България

# 489
  • Sofia
Да помоля пак за сайта, в който да проверя оригиналността на получения тестер, и за тестер изобщо става ли тази проверка, или е само за парфюми?

Не съществува сайт за подобен род проверки – нито за парфюми, нито за тестери.

# 490
 Нормално е да има забавено обработване на поръчките от Елинор, те бяха един от малкото сайтове с
 реални намаления тази година.

Дамата, която обвинява без да има хал хабер какво е поръчала съветвам най-приятелски да пазарува
 само и единствено от физически магазин. Peace
 И да добавя за всички като нея- срокът на годност на парфюмите тече СЛЕД отварянето на парфюма.
 Официално е 5 години, но много зависи как се съхранява и пр. Т.е. полученият парфюм НЕ Е с изтекъл
 срок на годност, след като не е разрушена целостта, от него не е пръскано и т.н.

# 491
Да помоля пак за сайта, в който да проверя оригиналността на получения тестер, и за тестер изобщо става ли тази проверка, или е само за парфюми?

Не съществува сайт за подобен род проверки – нито за парфюми, нито за тестери.

А не. Някой го беше показал. Но не помня в тази тема ли беше или за черният петък. Помня, че четох такова нещо...тук мога да споря ☺

# 492
Имаше, да. Аз даже проверявах кода на  L’Homme на YSL. Тъкмо беше дошъл от Елинор. Значи връщайки назад времето, постът би следвало да е бил в първите дни на октомври.

# 493
  • Sofia
Може би не ме разбрахте. Wink

Да проверите кода на даден парфюм в сайт, от рода на www.checkcosmetic.net или www.checkfresh.com, не дава гаранции за нищо. Кодовете се ментосват с лекота. Не съществува надежден метод, чрез който автентичността на даден аромат може да бъде потвърдена.

# 494
Да, това дали самите сайтове дават достоверна информация е различно. Не съм те разбрала наистина.

Общи условия

Активация на акаунт