Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 85 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Писах на елинор. Обадиха ми се..към 10.12 щяла да дойде поръчката Flushed

# 601
Няма какво да го коментираме сайта - боклуци и то треторазрядни. Тия нещо много са си повярвали, цените няма какво да коментирам, абсолютно заблуждаващи. Ясно е, че разчитат на неграмотните потребители, не бих нарекъл клиенти. "Нормалните" цени са два пъти по-високи от реалните такива среднопазарни на нормалните онлайн търговци, айде у лево. Да, освен да пълним темата с майтапи и шегички Wink.
Да видим поръчките от Елинор от 23-ти кога ще си ги получим. Ще помоля всеки, който пише "получих", да споменава датата, когато е поръчвал.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 16:53 от FragranceFanatic

# 602
  • у нас
Писах на елинор. Обадиха ми се..към 10.12 щяла да дойде поръчката Flushed
и аз им писах мейл, но отговор няма от никъде. Поръчката ти от черен петък ли е била
Simple Smile

# 603
  • София
Като чета за неволите ви покрай доставките от Елинор, направо ми е неудобно да кажа, че вчера поръчах, а днес пристигна. 😇

# 604
Че помня ли..то с този код целия ноември се води черен петък....Joy

Като ми звънна..чух теленор. Брях викам...па то елинор било...

# 605
На 23.11. са ми приели поръчката и са ме уведомили да я чакам на 30.11....сега погледнах в пощата си...

# 606
Е, моята е от 24-ти и от нея ни вест, ни кост.

# 607
  • у нас
Ясно, ще се чака....

# 608
А за колко време ви пристигат от Парфимо?

# 609
  • София
А за колко време ви пристигат от Парфимо?

Обикновено около 5 работни дни, но напоследък и те се бавят.

# 610
  • София
На мен ми пристигат точно за седмица. Последния път поръчах петък и следващия петък беше в офиса на Спиди. Снощи обаче пуснах поръчва и днес ме предупредиха, че този път ще се забавят повечко най- вероятно.

# 611
  • BG-DE
Ама и аз съм една "късметлийка" днес два часа след като офиса на Спиди затвори получих СМС, че пратката ми от Елинор е пристигнала  Joy

# 612
Препоръчаха ми и тук да си пусна мнението.
Бях поръчала два парфюма от parfium.bg, които ми доставиха доста бързо, но не в оригиналните кутии и вътре са тестери без капачки!!! Адски се ядосах, няма подобна информация в описанието на парфюмите в сайта им. Писах веднага, естествено не ми е публикуван отзива, писах им и на пощата, отново без отговор.

# 613
Предполагам, можеш да се ползваш от правото да върнеш продуктите, закупени онлайн - в 14 дневен срок мисля беше.
Много неприятно..

# 614
  • София
Според мен просто се обадете в работно време- предполагам е станала грешка. Би трябвало от сайта да реагират адекватно.

Препоръчаха ми и тук да си пусна мнението.
Бях поръчала два парфюма от parfium.bg, които ми доставиха доста бързо, но не в оригиналните кутии и вътре са тестери без капачки!!! Адски се ядосах, няма подобна информация в описанието на парфюмите в сайта им. Писах веднага, естествено не ми е публикуван отзива, писах им и на пощата, отново без отговор.

Общи условия

Активация на акаунт