Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 957
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Новите дюзи на Монталите никак не са ми удобни. Аз ли не мога да ги слагам и само се кривят и падат или са си калпави.... ? Rolling Eyes

# 631
Снимка може ли да качите ?

Новите дюзи на Монталите никак не са ми удобни. Аз ли не мога да ги слагам и само се кривят и падат или са си калпави.... ? Rolling Eyes

# 632
Дами, имам питане. Досега не съм поръчвала парфюми от сайтове, позиционирани в България. Прегледах темата, но не успях да получа еднозначен отговор на въпроса, който ме вълнува, а именно notino.bg
Искам да поръчам Amouage Honour, но все още не мога да се навия. Моля, споделете мнения 🤔🙄
Какво точно те интересува? Ако е дали ще ти пратят менте, не би трябвало, защото Нотино е международен сайт с реклами в национална телевизия в праймтайм, но има хора които се оплакват от ментета и никога не се знае какво точно ще получиш ти. Цената обаче на Амуаж е около два, три пъти дори при тестерите по- ниска от официалния магазин в София и може да рискуваш. После ще трябва да сравниш обаче и ако нещо не е наред ще върнеш, ако може. Те са коректни са писали тук, аз не съм връщала нищо, но и поръчвам много рядко.

# 633
Рекламата по телевизията, означава само че конкретната фирма е платила на телевизията, не е гаранция или нещо друго.

# 634
  • София
Дами, имам питане. Досега не съм поръчвала парфюми от сайтове, позиционирани в България. Прегледах темата, но не успях да получа еднозначен отговор на въпроса, който ме вълнува, а именно notino.bg
Искам да поръчам Amouage Honour, но все още не мога да се навия. Моля, споделете мнения 🤔🙄
Какво точно те интересува? Ако е дали ще ти пратят менте, не би трябвало, защото Нотино е международен сайт с реклами в национална телевизия в праймтайм, но има хора които се оплакват от ментета и никога не се знае какво точно ще получиш ти. Цената обаче на Амуаж е около два, три пъти дори при тестерите по- ниска от официалния магазин в София и може да рискуваш. После ще трябва да сравниш обаче и ако нещо не е наред ще върнеш, ако може. Те са коректни са писали тук, аз не съм връщала нищо, но и поръчвам много рядко.

Да, основно дали ще ми изпратят менте... Именно поради разликата в цените идва основното ми притеснение...

# 635
  • София
За нотино, бившото enzo, съм чела и позитивни и отрицателни мнения в темата за пазаруване от enzo. Имаше много доволни момичета, но някои бяха получили ментета.

Аз се чудя дали в конкорд.бг са читави парфюмите.

# 636
Понеже споменахте официални магазини и представители на марките - да попитам на Ланком кои са те?
От любопитство искам да видя цените на оригиналите, защото говорехте за по-ниски цени по нашите онлайн магазини..

Та на марката Ланком кой е официалният вносител за България?

# 637
  • Sofia
teta, т.е. искаш да им се обадиш и да провериш какви са цените ли? Не знам дали ще ти дадат такава информация.
Цените може да ги видиш във всеки по-голям козметичен магазин – Sephora, Douglas, Beauty Zone, ... Simple Smile Peace

За Lancôme мисля, че преди отговаряше фирма "Еверет".

# 638
Понеже споменахте официални магазини и представители на марките - да попитам на Ланком кои са те?
От любопитство искам да видя цените на оригиналите, защото говорехте за по-ниски цени по нашите онлайн магазини..

Та на марката Ланком кой е официалният вносител за България?
Предполагам Лореал, чиято собственост е марката.

# 639
  • BG-DE
Парфюмите на Ланком преди се внасяха от Еверет, може и още да са те Thinking Вчера гледах в Тубата една руска влогърка (собственичка на магазин за нишова парфюмерия) която говореше за цените в онлайн магазините и обясни, че по-ниските цени са точто на база продукти, които не са предназначени за съответния пазар и в тази връзка каза, че изрязания бар код от кутията, който притеснява много хора, е всъщност най-сигурния признак за оригиналността на продукта  Simple Smile

# 640
Не желая да се обаждам.
Понеже говорихте за ОРИГИНАЛНИ парфюми и ОРИГИНАЛНИ магазини, та попитах кои аджеба са те?

Защото поне аз не намирам инфо да има официален вносител за БГ на тази марка да речем...

# 641
  • BG-DE
Ето https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/08/28/2818536_orbiko … _parfjumi_everet/, а явно конкретната марка вече се внася директно от представителството на Лореал  Peace

# 642
Благодаря!
И последно, понеже нямам ни Сефора, ни Дъглас...колко струва там Ланком Животът е прекрасен?
За да се твърди, че в сайтове от рода на Нотино и др.подобни, е по-евтин, съответно - със съмнение за НЕоригиналност?

# 643
  • Sofia
За да се твърди, че в сайтове от рода на Нотино и др.подобни, е по-евтин, съответно - със съмнение за НЕоригиналност?

Не просто се твърди – всички български сайтове за парфюми продават стоката си на много по-ниски цени от тези в големите козметични вериги, които изредих в миналия си пост.
Например, редовната цена на един марков парфюм може да е 200 лв. в Sephora, а в някой български сайт да се предлага за 90. Съвсем спорадичен пример дадох.
Съмнението за неоригиналност винаги го има в известна степен. Ако категорично го нямаше, настоящата тема вероятно не би съществувала; или би, но в много по-съкратен вариант. Simple Smile

Може да звъннеш на Sephora или който решиш друг магазин – за секунди ще ти кажат цената на всеки аромат, от който се интересуваш.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт