Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 846
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, до сега винаги съм взимала само от физически магазини парфюми, но тъй като смятам да взема 4-5 се допитвам до вас. Изчетох доста коментари, та чак се оплетох. От къде ще ме посъветвате? Някои от парфюмите, които смятам да поръчам са на по-ниска цена в Елинор (но като чета в какви драми сте с тях се притеснявам малко), други в Парфимо. Нещото, което ме шашна най-много в Елинор ще го видите в снимката. Много се зарадвах на споделиения код за parfumi-shop, но имат само EDT от два, което ме възспря от тях. До сега съм поръчвала козметика от notino и винаги съм била доволна, но там цените са по-високи, а нали одеята е да спестим докато харчим 😂. 

Разликата в цената идва от различните доставчици, поне на мен така обясниха по телефона.

# 721
Аз писах на елинор, след което те ми върнаха обаждане. Сега чакам 10.12....то ми се изтърпя търпилото и вече не ми се чака. Определено няма да поръчвам повече от там.

За компенсация следва да мушнат още един парфюм в пратката ми....мисля. Така е редно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722
А пък аз днес разбрах, че елинор имат и друг сайт към същата фирма - parfumeria.bg, и очевидно някои неща са с друга цена там.
Иначе аз още чакам поръчка от парфимо, от преди черния петък, и дори не се наемат със срокове, само "предполагат", че ще я получа някъде другата седмица Grinning Не ми е спешна де, но много ме учудва това забавяне. То за толкова време ми дойде поръчка от амазон, която мина през 3 различни доставчика... Rolling Eyes

# 723
Абе ще ни се вкиснат парфюмите докато ни ги доставят Joy

# 724
Simple Smile Пазаруването на парфюми е емоционална покупка. Мен ми мина емоцията от 23. Вече не ги искам толкова и съм на косъм да ги откажа, ако ще трябва още седмица да чакам. Като се хващаш на хорото да продаваш, трябва да си подготвен. Те от Елинор не са очаквали сигурно толкова поръчки хи хи.

# 725
Именно. И на мен ми мина желанието и меракът...
ОТ 23.11. до 10.12.....колко дена са това - 17 дена...

# 726
  • София
И извън Черния петък съм чакала за парфюм при тях, някои неща ги нямат на склад. Някъде септември или октомври пак чаках за нищо и никакъв тестер на Jimmy Choo. Ето и от Парфимо чакам вече 2 седмици, а с тях не ми се е случвало такова забавяне.

# 727
Аз писах на елинор, след което те ми върнаха обаждане. Сега чакам 10.12....то ми се изтърпя търпилото и вече не ми се чака. Определено няма да поръчвам повече от там.

За компенсация следва да мушнат още един парфюм в пратката ми....мисля. Така е редно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тете, парфюм - едва ли, но мостра сигурно ще ти мушнат.  Mr. Green Аз в четвъртък поръчах от Елинор и вчера парфюмът беше в Спийди. Днес го взех, имаше и мостра на Салвадор Дали, абе доволна съм! Прфюмът - Коко Мадмоазел интенз, нямам съмнение за оригиналността, дори в сайтовете за проверка погледнах, въпреки, че въобще не са ми критерий. 'Ми според тях - той топъл, топъл още, произведен ноември 2018. Sunglasses

# 728
Ауууу...в къщата на обесения не се говори за въже бре. Кви са тия неща - вчера поръчала-днес получила...тц..тц..тц...недей тъй ни бърка в болното място Simple Smile

# 729
  • София

Да, днес и аз ще им пиша.  Егати..
Тета, твоятя поръчка какво съдържа- само парфюм ли?
Че май има някаква закономерност, ако са 2 различни неща, да се бавят повече. Ама чак толкова..

ЪЪ, току- що видях, че днес съм получила следния имейл:
Здравейте!

Мнението Ви относно магазина и обслужването при покупката е много ценно за онези, които тепърва ще пазаруват при нас, затова с него ни помагате много. Моля, съдействайте на новите клиенти да се ориентират, както и да подобрим нивото на магазина ни с тази анкета.
Споделете Вашите наблюдения с нас!

Тия не са добре, още няма пратена поръчка, ама ще ме питат за мнение.

# 730
Тези анкети са от сайта на Пазарувай нещо си...не от Елинор точно. Защото получих същото и за поръчка, направена в друг сайт за онлайн продажба - от една аптека. И същото имам и за поръчката ми в Елинор....ама вече не ми се занимава да отговарям...

# 731
Ауууу...в къщата на обесения не се говори за въже бре. Кви са тия неща - вчера поръчала-днес получила...тц..тц..тц...недей тъй ни бърка в болното място Simple Smile

Не се отчайвай, това имах предвид. Whistling Аз бях с резерви към този сайт и това беше първата ми поръчка от тях. Ентусиазирах се от поста на съфорумка, чието мнение много ценя и й вярвам /без да я познавам/ на база многото й публикации и коментари. Е, затвърдих си мнението за теб, Аглая - може да се разчита на споделените от теб мнения и/или препоръки, благодаря ти!  bouquet

# 732
  • София
А, да. Не съм видяла. Ама, ядосах се Laughing

# 733
Не се отчайвай, това имах предвид. Whistling Аз бях с резерви към този сайт и това беше първата ми поръчка от тях. Ентусиазирах се от поста на съфорумка, чието мнение много ценя и й вярвам /без да я познавам/ на база многото й публикации и коментари. Е, затвърдих си мнението за теб, Аглая - може да се разчита на споделените от теб мнения и/или препоръки, благодаря ти!  bouquet

И аз благодаря за хубавите думи!  bouquet
И много се радвам, че и ти си поръчала Коко Мадмоазел интенз. Откакто го имам, го ползвам непрекъснато и много се харесва. Напълно е оригинален, нямам никакво съмнение, защото съм сравнявала. Обаче на мен не ми пратиха никаква мостричка. Не че е драма някаква, но все пак да си кажа. За сметка на това поръчката ми пристигна за 4-5 дни, което намирам за бързо.

# 734
В един от сайтовете следното изречение буди недоумение в мен- парфюмът е с оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.
Какво налага тази транспортна опаковка при оригинален парфюм с гарантиран произход.

Общи условия

Активация на акаунт