Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 829
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Аз нямам против да чакам, но нямам никаква обратна връзка. Само мейл – потвърдена поръчка. После нищо. Ама за кога,  дали наистина е канализирана, всичко ли ще се изпълни от нея, ако има забавяне едно "гък" да кажат, за да знам кога да я чакам и дали ме устройва. Така оставам с впечатление, че поръчката не е канализирана или има нещо нередно. Макар да оценявам ниските цени покрай петъка, оценявам като недобра комуникацията с клиентите. Липсата на адекватна обратна връзка лично мен би ме отказала от по-нататъшно пазаруване. Simple Smile Аз обичам да знам какво се случва.

# 706
Черна точка за Елинор.
Вчера ми звънят да кажат, че поради грешка в сайта им по всяка вероятност ще получа Диор Саваж Куул Спрей, вместо поръчания от мен Саваж ЕДТ - цената му била друга, не уточниха каква. Все пак искат да изчакат доставката от германския склад, за да са напълно сигурни. Извиниха се, но едни голи извинения не вършат работа.

# 707
Мен вчера Елинор си ми дигнаха на телефона им Simple Smile Изивниха се 2-3 пъти за забавянето и ми казаха до края на седмицата, че ще ми дойде поръчката Simple Smile Моята поръчка е от 28ми Simple Smile

# 708
Марусята в парфимо е по-евтин, избиваш си доставката, а аз съм го окомплектовала за подарък и с душ гел маруся от нотино за учителката по руски на сина ми - много руско стана:smile:, но той си обича учителката.

# 709
Марусята е много хубава, аз си я пръскам обаче още само у дома. Още не съм решила дали ми прилича. Според мен е за по-стабилни, зрели, сериозни даже дами, но много ми харесва. Трябва да я тествам на студа задължително. Моята я взех от парфимо.

# 710
Марусята в парфимо е по-евтин, избиваш си доставката, а аз съм го окомплектовала за подарък и с душ гел маруся от нотино за учителката по руски на сина ми - много руско стана:smile:, но той си обича учителката.

zari65, аз съм .........от ония големи бели птици Embarassed Embarassed Embarassed, от парфимо съм поръчала, по принцип от тоя сайт поръчвам, какъв Елинор ми е влязъл в главата/пръстите, сигурно защото четох за поръчки от него. Ще вървя да редактирам! ooooh!

# 711
Да се отчета и аз с Елинор... Simple Smile
В петък (30 ноември) направих поръчка - 2 парфюма, и на двата пишеше очаквана дата за доставка 3 декември, понеделник. Пратката ми пристигна днес, с един ден закъснение спрямо обявеното, но за мен не е проблем, още повече като чета колко чакат някои от вас...
Чудесно, но коментирай парфюмите. АКо не искаш да кажеш кои са, за да запазваш анонимност, то поне кажи оригинални ли са, впечатления поне, мостри дават ли към поръчката, някакви гъдели и т.н.
Givenchy - Pi  - 50 ml
Kenzo - Jungle Homme 100 ml

Първия го купих абсолютно насляпо. Имах големи очаквания, заради положителните ревюта онлайн и нотките му. На първо помирисване ме разочарова, но ще му дам още шансове.
Jungle Homme съм го пробвал преди 2-3 години в магазин и единственото, което помня е че много ми хареса. Така че донякъде и него го взех насляпо.  Simple Smile  И сега ми хареса, но просто се оказа, че вече имам подобни аромати в колекцията си.
Изглеждат си абсолютно оригинални. Кодовете на кутиите и на бутилките съвпадат, още не съм ги проверявал онлайн, но и не виждам причина да го правя. Нямам съмнения отностно автентичността на парфюмите.
Имаше подарък мостра - Balmain Homme. Нея ще я пробвам по-нататък. Simple Smile

# 712
  • София
С Маруся-та моята кожа излъчва само алдехиди и лека праскова. Никаква амбра, сандалово дърво и прочие хубавини. Много ме беше яд.

От Елинор имам само потвърждение на поръчката, никой не ми е звънял. Ще се чака Simple Smile

# 713
Simple Smile Едни други руски нещица съм си харесала, обаче още не мога да свикна с мисълта за  цена на доставка 17 паунда при положение, че парфюма е със 7 паунда по-скъп.

# 714
Simple Smile Едни други руски нещица съм си харесала, обаче още не мога да свикна с мисълта за  цена на доставка 17 паунда при положение, че парфюма е със 7 паунда по-скъп.
Можеш ли да споделиш кои и къде? Simple Smile

# 715
  • Стара Загора
Аз нямам против да чакам, но нямам никаква обратна връзка. Само мейл – потвърдена поръчка. После нищо. Ама за кога,  дали наистина е канализирана, всичко ли ще се изпълни от нея, ако има забавяне едно "гък" да кажат, за да знам кога да я чакам и дали ме устройва. Така оставам с впечатление, че поръчката не е канализирана или има нещо нередно. Макар да оценявам ниските цени покрай петъка, оценявам като недобра комуникацията с клиентите. Липсата на адекватна обратна връзка лично мен би ме отказала от по-нататъшно пазаруване. Simple Smile Аз обичам да знам какво се случва.

Същата ситуация е и при мен. Писах им 2 пъти, но нито са ми отговорили, нито са ми звънели. Направих поръчка на 25-ти и от тогава никакво развитие. Разбирам, че беше около черния петък, но да се бяха организирали, както трябва. Ако парфюмите ми не дойдат до 20-ти декември въобще не ми трябват! Не разбирам как мога да чакам вече 10 дни само, за да изпратят тея парфюми?? Сега ли ги правят, бе?!! Или складът им се намира на Антарктида?

# 716
Simple Smile Едни други руски нещица съм си харесала, обаче още не мога да свикна с мисълта за  цена на доставка 17 паунда при положение, че парфюма е със 7 паунда по-скъп.
Можеш ли да споделиш кои и къде? Simple Smile

Бутилчето е уникално. Но иначе било типичен представител на новая заря, нищо не били сменили, само производителя  нов.
https://bloomperfume.co.uk/products/russian-princess

Сега гледам доставката са я намилили на 12 паунда, ако свалят още поне малко сигурно ще го отстрелям.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 15:20 от zari65

# 717
  • София-Младост
Поръчах това
https://elinor.bg/uploads/productgalleryfile/images/originals/23 … -black-8-5-ml.jpg
Но ми се бяха обадили, че в склада нямало и варианта е  50мл + спирала в реален размер. На мен лично чантичката по ми трябваше от спиралата, но приех. Взех си го днес, смятам, че е 1/1 с това, което съм мирисала в мол-а. Прибавили са ми две семпълчета на Balmain Homme и Purplelips на Дали. Проверката показа Date of manufacture: January 2018, така че аз съм хепи от поръчката:)

# 718
Момичета, до сега винаги съм взимала само от физически магазини парфюми, но тъй като смятам да взема 4-5 се допитвам до вас. Изчетох доста коментари, та чак се оплетох. От къде ще ме посъветвате? Някои от парфюмите, които смятам да поръчам са на по-ниска цена в Елинор (но като чета в какви драми сте с тях се притеснявам малко), други в Парфимо. Нещото, което ме шашна най-много в Елинор ще го видите в снимката. Много се зарадвах на споделиения код за parfumi-shop, но имат само EDT от два, което ме възспря от тях. До сега съм поръчвала козметика от notino и винаги съм била доволна, но там цените са по-високи, а нали одеята е да спестим докато харчим 😂. 

# 719
  • у нас
И аз чакаща поръчка от Елинор. Писах им мейл края на миналата седмица-нищо... Опитах по телефона да се свържа-изключен.... Вече се изнервям. Доставката трябваше да бъде вчера

Общи условия

Активация на акаунт