Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 846
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, попадна ми този сайт
https://stilni.info
 Гледам цените и не знам дали е надежден. Някой поръчвал ли е от там?

# 691
Здравейте, попадна ми този сайт
https://stilni.info
 Гледам цените и не знам дали е надежден. Някой поръчвал ли е от там?

100 мл. бутилки Шанел и Том Форд за малко над 40 лева - абсурд!  Simple Smile
Пълни ментаци!

# 692
И  J`adore от 129 на 43 лв., че и безплатна доставка......мнооого "примамливо"! Mr. Green

# 693
И  J`adore от 129 на 43 лв., че и безплатна доставка......мнооого "примамливо"! Mr. Green
Подарък почти. Mr. Green

Ето това са шишетата на This is Her и This is Him Zadig & Voltaire
Скрит текст:
Скрит текст:

Имам и Рок версията той е плътно бял и има определено разлика в парфюмите.

# 694
  • BG-DE
Да-а, точно така изглежда шишето и си намери нов собственик в лицето на братовчетка на мъжа ми, която така хареса аромата, че с радост и го подарих, та хем някой да е щастлив хем аз да не се кахъря повече 😀 Момичета, благодаря за отзичивостта 🌺 Брайт, мило 🤗🌹

# 695
  • ново
Имам на мейла код от парфюми шоп за 10% намаление DECEMBER2018.

# 696
Да така са - аз съм живяла в някаква заблуда че рок версията я пръска дъщеря ми, а аз се пръскам с this is her, пък то било обратното. Вчера ги разгледах рок версията е с плътното шише, а другата с това, което е показала денси.

# 697
  • София
всеки си има своите заблуди тук Wink) И аз мислех дълго време, че black orchid е дамски парфюм, докато не установих, че познавам повече мъже, които го ползват!

Да така са - аз съм живяла в някаква заблуда че рок версията я пръска дъщеря ми, а аз се пръскам с this is her, пък то било обратното. Вчера ги разгледах рок версията е с плътното шише, а другата с това, което е показала денси.

# 698
Имам на мейла код от парфюми шоп за 10% намаление DECEMBER2018.
Пробва ли го, при мен не работи.

# 699
  • ново

Не съм го пробвала, малко по-късно и ще пиша.

# 700
Да се отчета и аз с Елинор... Simple Smile
В петък (30 ноември) направих поръчка - 2 парфюма, и на двата пишеше очаквана дата за доставка 3 декември, понеделник. Пратката ми пристигна днес, с един ден закъснение спрямо обявеното, но за мен не е проблем, още повече като чета колко чакат някои от вас...

# 701
Да се отчета и аз с Елинор... Simple Smile
В петък (30 ноември) направих поръчка - 2 парфюма, и на двата пишеше очаквана дата за доставка 3 декември, понеделник. Пратката ми пристигна днес, с един ден закъснение спрямо обявеното, но за мен не е проблем, още повече като чета колко чакат някои от вас...

Чудесно, но коментирай парфюмите. АКо не искаш да кажеш кои са, за да запазваш анонимност, то поне кажи оригинални ли са, впечатления поне, мостри дават ли към поръчката, някакви гъдели и т.н.

п.с. хмм, това с парфюми-шоп, добре звучи - дори ползвал да го върнеш, ако не ти хареса.
Помня преди повече от 7г. първата ми онлайн поръчка и въобще на оригинален парфюм - старата любов D&G The One EDT Тестер, беше точно от тях. После купувах още 2-3 артикула през годините, бяха ок. Ще помисля за в бъдеще дали да не ги тествам пак, въпреки че нещата, които купувам или ги нямат, или не са на най-добра цена. Все пак отправна точка ми е Париж 4, защото съм си редовен клиент и цените са отлични, тествам веднага, купувам и не плащам доставки, и са ми близо.
На Нотино цените са скъпи, никак не са евтини, почти като във физическите магазини са.
Парфимо е къде, къде по-голям discounter от Нотино.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 13:36 от FragranceFanatic

# 702
Аз още чакам от 23,11 направена поръчка. Звънях днес да питам, но не вдига никой телефона. Вие как се свързахте с тях?

# 703
Поръчах си Маруся-та в парфимо, четох за нея в другата тема, в руската фрагрантика и ми стана интересно. Не съм я пробвала, на късмет по описание, каквото такова. Снощи направих поръчката, днес сутринта ми звънна сътрудничка да ми обясни дежурното, че ще се наложи да почакам 5 дни, по едно време прекъсна да провери дали го нямат наличен, оказа се, че го няма и ще чакам доставка. При всичките ми поръчки от парфимо винаги са ми звъняли с обяснения, че ще трябва да изчакам, инфото ми е известно, и на сайта им го пише. Не го казвам с лошо, коректни са, мисля, че така трябва. Пък и аз не бързам в случая, де! Simple Smile Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 14:09 от labrex

# 704
Аз още чакам от 23,11 направена поръчка. Звънях днес да питам, но не вдига никой телефона. Вие как се свързахте с тях?

И моята е оттогава. Вчера ми звъннаха с извинения за забавянето.
Аз написах мейл, след което се свързаха с мен.
Да, не е приятно бавенето, и няма редовно да се пазари от тях, но на Черни петъци и сериозни отстъпки, си струва, особено, ако човек не бърза.

Общи условия

Активация на акаунт