Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 851
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Моят Zadig & Voltaire This is Her не е плътно стъкло,а прозира и може да се види течността. Купуван е от Прити шоп.

# 676
Аз също поръчах Zadig-a и сега се притесних  Confused Поръчах го на сляпо и няма да мога да направя сравнение. Ако не ми хареса, просто ще го върна .. Ако дойде в скоро време, с тези доставки .. изцяло ми мина ентусиазмът.

# 677
Не, Zadig & Voltaire This is Her е моят. А, шишето не е плътно млечно бяло, а прозира. Имам чувството, че в Сефора беше плътно, непрозрачно но най-вече аромата не е същия  Cry този започва с чисто мъжка нотка и няма никакви кестени и сметана, които така ми харесваха и заради които го поръчах  Cry Този май е ползван и върнат от някого  Mr. Green

Ако може да ти е някакво успокоение - имам тестер на същия парфюм, купуван от Парфимо - течността и при мен не беше до горе - явно това е нормалното количество, шишето също не е изцяло плътно. И аз се шашнах в първия момент Simple Smile . В началото не харесах парфюма, не го усещах добре, беше ми странен и т.н. - на третата проба, обаче, изведнъж стана съвсем различен сякаш и от тогава ми харесва много! И да, сега си мирише на сметана. Дай му втори, че и трети шанс Simple Smile

# 678
Моят Задиг е с плътна бяла обвивка, нищо не може да се види вътре. Купуван е от чужбина, но не помня точно къде. Много се влияе от времето поне при мен, на студ е прекрасен, при по-топло време не мога да го понасям.

# 679
  • BG-DE
 Здраве да е, няма да се ядосвам повече  Simple Smile ще му дам шанс, взех го с мен, а и моят абсолютно парфюмно неизантересован мъж каза, че ще го ползва за афтършейф, след като, разбира се, дълго се изказва за глупостите ми и защо след като след 10-ина дни си заминаваме за Германия не съм си го купила от Фри шопа  Simple Smile

# 680
Менерва, връщай го - 14 дневен е срока по закон, брои се от датата на получаване. Ако си го получила днес - утре броиш първи ден. Връщай го, не дължиш обяснения дори, въпреки че ти можеш много такива да им дадеш ...

Вие поне сте познавачки, а на мен ако ми дойде тестер-ментак, няма и с какво да го сравня...изобщо нямам идея как мирише оригиналния Ланком...освен че в Мола го душих, но и там колко е ориджинъл...божа работа...

# 681
  • BG-DE
Нямам време, вече сме извън София, а като се върнем си заминаваме  Simple Smile Здраве, да е  Simple Smile

# 682
Нищо, можеш да им го върнеш по куриер и от друг град. Свържи се просто с тях и попитай с кой куриер работят и какви са условията за връщане /отказ от онлайн поръчка/...не ги оставяй така.

# 683
  • Бургас
Не, Zadig & Voltaire This is Her е моят. А, шишето не е плътно млечно бяло, а прозира. Имам чувството, че в Сефора беше плътно, непрозрачно но най-вече аромата не е същия  Cry този започва с чисто мъжка нотка и няма никакви кестени и сметана, които така ми харесваха и заради които го поръчах  Cry Този май е ползван и върнат от някого  Mr. Green
Мило,връщай го,аз не бих му дала шанс.Парфюмът съм писала в няколко теми е хамелеон,представя се по-различен начин в различните сезони,на мои приятелки е абсурд да го разпозная/стои адски различно/,а го познавам много добре.Аз вярвах на Елинор,не са ми пращали менте и съм много разочарована заедно с теб,съжалявам.Сега звънях в Сефора да питам каква е цената на Цветната бомба,защото тук в Бургас не предлагат марката,момичето беше много любезно и ще ми го пратят по куриер да съм сигурна в оригиналността му! Готова съм да си платя доставки,всичко поне да съм убедена,че получавам качествен продукт.

# 684
  • Стара Загора
Аз също получих тестер на Zadig & Voltaire This is Her Just Rock - плътно бялата бутилка, не прозрачната. Моят е без забележки. Дойде си в кутия тестерна бяла, с капачка и когато го пръснах за първи път имаше си празен ход. Аромата е същия какъвто съм го тествала в магазина.

# 685
  • София
This is her just rock е плътно бяла бутилка, класиката е прозрачна. леко прозрачна- мат. Има разлика в аромата, въпреки че спомените ми са от известно време.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:14 от Silveee

# 686
Минерва,да не би да си объркала парфюмите?ZADIG&VOLTAIRE JUST ROCK е в непрозрачна бяла бутилка със златни букви,а ZADIG&VOLTAIRE THIS IS HER е във полу прозрачна бяла бутилка с черни букви.Сега по темата.Днес си взех парфюма от Елинор,аурата на Мюглер,като бях с големи резерви предвид цената,но всичко е точно,истински си е.Изпръсках едно бутилче и го познавам.Втори път купувам от Елинор и съм доволна.

# 687
Аз получих от Елинор Коко Мадмоазел интенз,Адикт и Mon Guerlain. Единственото ,което ме притеснява,че МГ няма уникалния код под картонения капак..
https://www.guerlain.com/int/en-int/fragrance/womens-fragrances/ … u-de-parfum-spray
Иначе аромата,бутилката са ок,звъннах им да видим.Сега ще проверя кода отдолу в чекфреш..

# 688
  • До сърцето...
Не, Zadig & Voltaire This is Her е моят. А, шишето не е плътно млечно бяло, а прозира. Имам чувството, че в Сефора беше плътно, непрозрачно но най-вече аромата не е същия  Cry този започва с чисто мъжка нотка и няма никакви кестени и сметана, които така ми харесваха и заради които го поръчах  Cry Този май е ползван и върнат от някого  Mr. Green

Според мен си объркала два парфюма на Задиг и Волтер. Аз имам Zadig & Voltaire This is Her, купуван от физически магазин, когато го отворих в къщи и моят не беше до горе (е, не едни пръст), шишето е полупрозрачно.
Плътно бяло е следващият парфюм на марката - This is Her Just rock, сигурно него си пробвала в Сефора.
И двата им парфюма са страхотни, не го връщай, дай му шанс, сигурна съм, че ще харесате взаимно.

# 689
  • София

Върни го, ако се вярва на думите им, поне на мен така ми казаха веднъж когато питах - сумите се възстановяват по банков път.Предполагам,че имаш българска карта или банкова сметка. С който и куриер да го върнеш, все ще го получат.

Общи условия

Активация на акаунт