Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 859
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Arabie е страхотен! Мисля, че от тях го поръчах и аз. Да му се радваш много! Simple Smile

# 661
  • София
Благодаря, Iza Simple Smile Нямам търпение да дойде.
От Елинор ми е последният Монтал, нямам забележки.

# 662
Моите впечатления от NOTINO в сегашния му вариант са лееко негативно, спрямо преди, когато беше ENZO. Мисля си, че преди имаше много повече зарибявчици, наистина изгодни промоции, огромно разнообразие на пробички.Сега, постоянно получавам известия от Нотино за огромни отстъпки и промоции, а като отида на страницата му, парфюмите, които следя-ми все същите суми са си.Да не говорим, че при така обявените до едиколко си процента намаления, ни стари цени са упоменати, ни точен процент отстъпка на коркретния парфюм, ни нова цена,  на база стара цена, намалена с определения процент...Стана ми безинтересно, да пазарувам оттам Simple Smile)), някак си капанчетата за шопингманиачките са им с много постна стръв...

# 663
  • София
Къде ви изписват датата за доставка?
На мен на поръчката ми пише само "потвърдена" и така си стои вече 10 дни.

Аз загубих желание вече. Може изобщо да не я приема. Да се оправят. Не е редно на хора, дето са поръчали преди 3 дни, вече да  им доставят, а другите- да си чакат. Все пак част от поръчката е за подарък. От чужбина идват по- бързо поръчките.

# 664
  • София
Ако питаш за Елинор - срещу самия парфюм, в случая поръчах Arabie, пише ''Очаквана доставка в Понеделник, 10 Декември''. Предполагам, че това ще е реалната дата..не знам. Иначе имам мейл за потвърждение, преповтаря ми данните за доставка - няма дата за доставка в него.

# 665
  • София
Да, за Елинор, благодаря. Simple Smile
Моята е микс. Явно затова се бави.

# 666
Ами...хич не идват бързо от чужбина. Ей го моя, поръчан на 23.11...ще дойде чак на 10.12. А уж на 30.11. ми писаха първоначално, пък сега от Италия, ала-бала-чакайте. И чакам...

# 667
Може и да са продали повече бройки от наличностите и сега да им трябва повече време е по-вероятно според мен. Отколкото мих, складове в чужбина и подобни.
Бавенето мен не ме притеснява обикновено, щото рядко нещо ми трябва спешно.

# 668
Мда, то реално и с пари не съм се набутала още...ама пусто нетърпение.

# 669
  • София-Младост
Моят беше поръчан на 22.11., с дата на доставка 30.11., обадиха ми се че го пращат на 29.11., куриерът звънна в събота, казах че не съм на адрес, да дойде в понеделник, минавали по веднъж и след това го пренасочват за офис, като изрично си пише, че стоят 2 дни в офис и после начисляват магазинаж. Днес ще си го взема след 10. Иначе в поръчката си седи надпис Потвърдена.

Ще си го взема, ама друг път...нямам известие от Спиди, няма пратка...днешните още не са ги разнесли по офисите.
Така че стоите си на топло и чакайте известие.
А специално не се парфюмирах сутринта...

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 11:31 от Ала-Бала

# 670
Обади ми се девойка от Елинор с извинение за забавянето, и потвърждение, че са ми прочели мейла.
Обясни, че несмогват с поръчките, и до края на седмицата със сигурност ще си получа нещата, идващи от чужбина, като допълнително ще се обади за доуточнения, като дойде стоката в България Wink. Звучеше адекватно - младо, ентусиазирано, явно сравнително бързащо, защото сигурно на още доста телефони трябва да иззвъни днес.

# 671
  • BG-DE
Току-що си взех тестера на Задиг от Елинор. В пълен шок съм  Shocked първо липсва около първо пръст от парфюма второ ароматът няма нищо общо с това, което съм пробвала в Сефора, вярно, че не съм го ползвала досега но го пробвах достатъчно много пъти  Confused Разочарована съм, а и, заради това, според мен откровено менте, си отложихме с един ден пътуването  Confused За съжаление нямам време да се занимавам с връщане и разправяне  Sad

# 672
  • Варна

Аз по принцип съм си параноична и това, че ще купя парфюм от молски магазин, няма да ме направи по-спокойна, че не е менте...то цялата ни държава е менташка...
Козметика спокойно си купувам онлайн - последно от Нотино, и то не заради по-ниските цени, а защото в нашето Лили и ДМ например няма моя номер минерална пудра. Апропо - цените в този случай са еднакви, а не по-евтини онлайн...

Тете, не си параноична. Преди време се подпалих по My Burberry Black. Купих комплект от Дъглас, дни след това  реших да взема още, но понеже не можах да отида аз - пратих дъщеря ми, пък тя, разбрала-недоразбрала,  донесе от Бюти Зон, викам си "хубаво". Ама не беше хубаво.  Този, от комплекта, седи на кожата ми часове, по дрехите - цял ден. Бюти Зонският едва изтрайва час, айде да кажем два и няма следа от него. Същото поведение имаше и тестерът, който обилно напръсках на китка в магазина с добра репутация на Морска гара - до час нямаше и следа от аромата. Не мирясах и отърчах в Прити Шоп-а да пробвам, "техният" парфюм устиска средно време между комплекта и теста от Морска гара. Всичкото това извърших за два дни - температурите и влажността на въздуха нямаха съществени промени, бях здрава (т.е. неприемаща медикаменти, респ. хормоналният ми фон също беше стабилен) стигнах до заключението, че проблемът не е в мен Wink
Подобен кофти, но в замяна на това - дългогодишен опит, имам и с любимия ми аромат на Кензо (слона). Него съм го имала почти от всякъде - български физически магазини, летища, европейски и не европейски държави, от онлайн-магазин също. И винаги - при всичките, установявах разлика в трайността, както и малки, нюансни разлики в аромата. После ми писна и минах на наливен Кензо с добавени капки - същото положение - само два пъти попаднах на реплика с удивителна близост до оригинала отпреди десетина години.

# 673
  • на брега
Току-що си взех тестера на Задиг от Елинор. В пълен шок съм  Shocked първо липсва около първо пръст от парфюма второ ароматът няма нищо общо с това, което съм пробвала в Сефора, вярно, че не съм го ползвала досега но го пробвах достатъчно много пъти  Confused Разочарована съм, а и, заради това, според мен откровено менте, си отложихме с един ден пътуването  Confused За съжаление нямам време да се занимавам с връщане и разправяне  Sad

ooooh!
А моята поръчка от 14 ноември още не е пристигнала. Чакам 2 тестера, единият Zadig & Voltaire This is Her Just Rock. Ти този ли Задиг получи?   

# 674
  • BG-DE
Не, Zadig & Voltaire This is Her е моят. А, шишето не е плътно млечно бяло, а прозира. Имам чувството, че в Сефора беше плътно, непрозрачно но най-вече аромата не е същия  Cry този започва с чисто мъжка нотка и няма никакви кестени и сметана, които така ми харесваха и заради които го поръчах  Cry Този май е ползван и върнат от някого  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт