Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На кои български уебсайтове имате доверие и пазарувате от тях? От кои не бихте взели нищо повече и защо?
Какви са отзивите за уебсайта www.enzo.bg?
Какви са мненията за уебсайта www.elinor.bg?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На кои български уебсайтове имате доверие и пазарувате от тях? От кои не бихте взели нищо повече и защо?
-
Какви са отзивите за уебсайта www.enzo.bg?
-
Какви са мненията за уебсайта www.elinor.bg?
-
Какви са отзивите за уебсайта www.parfumi-shop.net?
-
Какви са мненията за сайта www.parfiomo.bg?

Не ми е спешна де, но много ме учудва това забавяне. То за толкова време ми дойде поръчка от амазон, която мина през 3 различни доставчика...
Пазаруването на парфюми е емоционална покупка. Мен ми мина емоцията от 23. Вече не ги искам толкова и съм на косъм да ги откажа, ако ще трябва още седмица да чакам. Като се хващаш на хорото да продаваш, трябва да си подготвен. Те от Елинор не са очаквали сигурно толкова поръчки хи хи.
Аз бях с резерви към този сайт и това беше първата ми поръчка от тях. Ентусиазирах се от поста на съфорумка, чието мнение много ценя и й вярвам /без да я познавам/ на база многото й публикации и коментари. Е, затвърдих си мнението за теб, Аглая - може да се разчита на споделените от теб мнения и/или препоръки, благодаря ти!