Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета

• 33 943
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз пък се събуждам по някое време вечер с доста силни болки в таза, не се притеснявам, защото знам, че е нормално при разширението му, но определено не е приятно Grinning Гади ми се отвреме на време както в началото. Не повръщам, но аз и в началото не бях с особено повръщане, та същата работа. Изморено ми е и на мен, нямам особено сили и коремчето ми, въпреки че не е от най-големите, доста ми понатежава особено на кръста Grinning Аз напоследък май само се оплаквам, но виждам, че има мами, които имат същите проблеми, та реших да се включа Grinning
Притеснявам се, че сме назад с подготовката... абе цирк голям Grinning Моята бебка се попритесних, че май върви мъничка... в 33г.с АГ я измери около 1,900, а после гледах, че вашите сякаш са по-едрички... но пък АГ не каза нищо.. не знам Thinking
И аз се будя от същите болки в таза или по-скоро в ябълките. Вече не става с опъване на краката, а направо трябва да си стана от леглото.
Вчера на два пъти ме преболява кръста(през деня и вечерта) и ме държи така по минута-две. Не беше силна болка - от 1до10,може би 1 или 2, но явно вече ще така. Киселините вече не ги коментирам-нощем като се въртя направо усещам как ме изгарят в гърлото. Ако реша да ги "лекувам" с диня, после през нощта пък ставам 2-3 пъти.
Моят мъж вече иска да ме бие - чантата за родилното не съм гласила още, но търча да купувам пипер и да правя лютеница и консерви Simple Smile Ами така де,имам още работа да свърша, не ми е още до родилното-ето днес съм го хванала да перем килими(той пере, аз гледам)
В интерес на истината съм си посъбрала нещата и за мен и за бебето, само нощници не съм си купувала още.

# 676
  • Blondeville
Оооо, а колко пъти се случва и плюс/минус цяло кило разлика от измерване на ехограф и реално. Много “огромни” бебета си се раждат 3 кг и нещо съвсем нормален размер.

Иначе и мойта девойка върви към седмица назад, но според моя лекар си е супер, особено като ни гледа двамата с таткото. Синът ми се роди 2700, розов, водите ми бяха бистри, и апгар беше 9. Ако кръвоток, води, плацента са в норма, няма повод за тревога.

# 677
 Благодаря ви, успокоихте ме много Hug

Някой беше пуснал списък за родилното, много ми хареса, бях си го запазила, но телефонът ми се счупи и го изгубих. Може ли да го пусне пак, ако не е проблем Flowers Hibiscus

# 678
Записвам се и аз сега в новата тема,да ни е честита.За спането ту спя 1вечер ту неспя.

# 679
И моята днес вика е то бебето е нормално не смятам, че ще имаш проблем с раждането, а преди все бяха приказки много е голямо върви напред Astonished Сега последно малки ли сме големи ли сме.... май ще видим като родя
Е това е най-сигурната прогноза за размерите на всяко бебе Wink
Пумпалчето нали разказа че в Англия вече само ги "опипват" и така дават прогноза за големината и разположението на бебето Wink Тук сме разглезена работа с тези ехографии Joy

А баш... днес бях на опипване пак. Размера на матката ми уж отговарял за 36та седмица. Аз съм в 35 точно от днес (сряда). А бебка ми каза, че е около 3 кг. даже в картона записала 3100гр. Ама така да не им вярвам....
Като ви чета, кой какво го боли, къде му тежи, къде го подпира...аз почти нямам оплаквания, трудно ми е да повярвам, че е толкова голяма още от сега без да го усещам. Иначе си е още високо, насочила се е, но не е слязла в таза.

От вчера не съм влизала тук, не съм се занимавала с анкетата. Обаче гледам е натрупала гласове, така че няма да я спирам или да я трия. Все без заглавие няма да останем, благодаря ви за предложенията, с тези темпове - спокойно ще влязат в употреба. Ма казвайте ги по от рано, аз седя и се напъвам тука, а вие какви яки идеи имате... Simple Smile

# 680
  • София
Имаме ли вече нова тема понеже една дама каза записвам се в новата тема....
Да си помрънкам и аз, незнам дали сте гледали едно видео на MammaMia, водещата казваше ""Много ми се пие уйски ама много..обаче не може", та и аз сега "Боли ме ръката ама многоооооооооо ама вече найстина много чак се поддута горката" , трима лекари ми отказаха Физиотерапия с призумцията, че съм щяла да родя Rage
АГ също не ми дава и казва "Ами мажи се сега а пък като родиш ще видим" ... Да де ама нали се сещате, че до тогава ще мине месец и нещо болката става нетърпима, а аз имам бебешки неща да оправям изобщо пълен ужас...
Извинявам се, че пак мрънкам ама не стига, че ме боли ами съм си ядосана, че оставих всичко за края, а сега ми е още по трудно да се справя Sad  Ще ми се да пречукам някой с толкова яд ама не могааааааааааааа, защото съм все едно с една ръка Weary Triumph

# 681
  • София
А с някакъв ластик за китка опита ли? Да седи по-стегнато? Не разбрах при теб какъв е проблема, ако са ставите би трябвало да помогне ластика.

# 682
  • София
А с някакъв ластик за китка опита ли? Да седи по-стегнато? Не разбрах при теб какъв е проблема, ако са ставите би трябвало да помогне ластика.
Пробвах снощи с ластик с извинение ама "Ебахти и болката беше и го махнах". Аз имам възпалено сухожилие-Тендовагинит. Мажа се с Волтарен и правя компреси с Реванол ама...изобщо не се надявам да помогне...

# 683
  • София
Сестра ми имаше такова нещо и се лекува като пиеше Волтарен на хапчета и отделно мажеше комбинация от Волтарен форте и Дийп Рилийф гел. На третия- четвъртия ден спря силната болка, след това имаше още болка, но беше доста по-поносима. Обаче не знам дали са подходящи при бременност, ако искаш питай АГ-то.

# 684
  • София
Сестра ми имаше такова нещо и се лекува като пиеше Волтарен на хапчета и отделно мажеше комбинация от Волтарен форте и Дийп Рилийф гел. На третия- четвъртия ден спря силната болка, след това имаше още болка, но беше доста по-поносима. Обаче не знам дали са подходящи при бременност, ако искаш питай АГ-то.

Това казвам само този гел ми разреши да мажа...Не мога да пия нищо не мога да ида на физиотерапия като бял човек, защото като съм бременна и не съм човек вече! Съжелявам ама съм много ядосана и хормоните си казват думата Persevere

# 685
 Мажеш ли се? На мен Диип Рилииф много ми помага. Преди да забременея съм се мазала де, сега не ми се е налагало.

# 686
Аз имам такъв проблем с китката от както бях на 20 години сигурно. Дийп рилийф и на мен много ми е помагал, на листовката пише че трябва да се избягва от бременни, но да се консултира с лекар. Иначе с годините просто се научих как да работя с ръката, така че да не ми се обажда китката. Обаче при бременност е друга причината и нищо не може да направиш за съжаление...

# 687
  • София
Мажа се в Волтарен Frowning1

# 688
Бъдещи майки от Русе има ли?  С термин 25.10 съм, но все още се колебая къде да раждам дали в новото отделение в Медика или в болницата? 

# 689
Dimitrova12, една моя позната ще ражда в Медика.

Общи условия

Активация на акаунт