Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета

• 33 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Dimitrova12, една моя позната ще ражда в Медика.
Може ли да ме свържете с нея,  наскоро се върнах от чужбина и виждам един голям хаус с лекарите тук. В момента водя консултация при доктор Зарзаланов. Картон не ми е правил защото не съм била здравно осигурена и си плащам всичко,  направил ми е само комплект изследвания за раждане,  бременност и т.н. и запис на тонове преглежда ме на видеозон всеки път и според него всичко е ок. Но той работи в родилното към болницата а честно казано от това родилно там тръпки ме побиват като знам колко хора препратиха и съм се насочила към Медика но искам повече информация за там, ..

# 691
I.Kravaeva, зълва ми е рехабилитатор и каза, ако можеш да правиш масаж с лед. Директно лед или тънко пликче, в което да го сложиш и масажираш по 2-3 минути, подсушаваш и пак така 2-3 мин общо около 15мин.  Възпален нерв и възпалено сухожилие били две различни неща, но общото е нищо загряващо да не слагаш. Дийп рилийф ако може да слагаш, то било с ибупрофен и действа противовъзпалително, но консултирай с лекар, другото което каза е Перскиндол син ( пак с консултация). И третото каза ако имаш някой познат рехабилитатор или кинезитерапевт (то е едно и също), да ти назначи серия упражнения, ако не може физиотерапия, а явно не може. Мажи и щади ръката, да не стане блокаж, това възпаление било на влагалището на сухожилието и си трябва време да мине. Успех.

# 692
  • София
I.Kravaeva, зълва ми е рехабилитатор и каза, ако можеш да правиш масаж с лед. Директно лед или тънко пликче, в което да го сложиш и масажираш по 2-3 минути, подсушаваш и пак така 2-3 мин общо около 15мин.  Възпален нерв и възпалено сухожилие били две различни неща, но общото е нищо загряващо да не слагаш. Дийп рилийф ако може да слагаш, то било с ибупрофен и действа противовъзпалително, но консултирай с лекар, другото което каза е Перскиндол син ( пак с консултация). И третото каза ако имаш някой познат рехабилитатор или кинезитерапевт (то е едно и също), да ти назначи серия упражнения, ако не може физиотерапия, а явно не може. Мажи и щади ръката, да не стане блокаж, това възпаление било на влагалището на сухожилието и си трябва време да мине. Успех.
Възпалено сухожилие имам...нямам познат рехабилитатор намерих си едни упражнения в Интернет и ги правя надявам се поне до блокаж да не стигна...Тогава предлагам, че вече ще съм човек и ще погледнат по сериозно Simple Smile

# 693
  • Beyond the stars
И тук да си кажа  Laughing Бях днес на консултация в Надежда и ми препоръчват секцио. И ми е едно такова малко никакво. Той, младежът, си вървеше голям и с голяма глава .. на майка си се метнал  Mr. Green Ама лекарката казваше, че няма гаранция, че може да компенсира, да позабави и т.н. Към днешна дата 35 седмица, голямчо е с BDP 9.7 което отговаря на 39 седмица и 2800кг. Кг не са проблем, но таз глава голямата като на майка му е по-драматична. Според лекарят и днес да тръгне да се ражда не е убеден, че ще мога да го родя с моята височина, таз и родови пътища.
По принцип в допълнение имам разни ..особености на структурата и в годините лекари са казвали, че трудна работа естественото раждане, но съм си ги пускала покрай ушите.

Знам, че ехографа може да не е точен и всичко, ама някак нямам смелост да го тествам, особено ако има риск за малкия. В крайна сметка важното е да сме живи и здрави и двамата.

# 694
Днес много полезни неща свърших ходих в Надежда на ”Ден на отворените врати”много съм очарована или поне от акушерката,която ни развеждаше,аз ще съм 100%секцио вече се настройвам полека,а и жената ме успокой че нее толкова страшно както си го представям.После до Практикер и сега луд ремонт ме чака то латекси то тапети ама аз обичам ремонтите.

# 695
  • Sofia
Ох, мен също ме притеснява тази глава, при нас върви 2 седмици напред, за сметка на бедрото, но в крайна сметка каквото стане.
Вълшебство, поне до някаква степен може да си спокойна, че в тази болница не го правят, за да ти вземат парите, те така или иначе ще го направят. Много познати имам, които родиха там, до сега всички това ги успокояваше. Според мен се довери на лекаря, защото историята помни много случай на обратното, приключили пак със секцио, което е двойно неприятно.
Аз май вървя по същия път и очаквам просто като отида на 20.09 да се разберем за дата за секцио, в крайна сметка въпросът е всичко да приключи успешно за всички.

Друго сега което ме мъчи, че нямам ама никакъв апетит от няколко дни, даже днес чак в 4 часа се усетих, че нищо не съм яла цял ден, не мога да си обясня това пък от къде дойде....

# 696
Така като чета септемврийките, масово се оплакват от загубъ на апетит или гадене. Явно е нормално към края на бременността.

# 697
И аз имам леко гадене и определено загуба на апетит. Също се няждам с много по-малко количество в сравнение с преди. Нарасналата матка притиска стомаха и това е причината. Хубавата новина е, че от тук до края се качват много малко кг. Може би 1-2 най-много.

# 698
  • София
Момичета и аз нямам апетит... чудя се това дете как ще нарастне на килограми... да не говоря за киселините страшно много се засилиха.

# 699
  • Дубай
Момичета и аз нямам апетит... чудя се това дете как ще нарастне на килограми... да не говоря за киселините страшно много се засилиха.
Същата работа и при мен ужасни киселини нямам апетит и ми се повдига!

# 700
  • Blondeville
Аз пък ям като за световно тия дни, страшен апетит имам.

# 701
  • Beyond the stars
И аз нямам проблеми, ма аз като цяло малко ям по принцип:blush:
Да чукна на дърво и киселините ме подминават. Та много съм доволна от квартиранта Grinning Хич не ме тормози, пу пу.

# 702
Аз пък съм леко притеснена, че в последния месец най-много расте корема.
Бременност: Наддаване на тегло!
Цитат
След 28-та седмица от бременността, обаче, ежеседмичната промяна в теглото е средно с около 250-300 грама. Ако процесът е по-бърз, това може да означава поява на проблеми.
Смята се, че след 30-та седмици от бременността жените повишават теглото си с около 50 грама на ден, с 300-400 грама на седмица и с не повече от 2 килограма на месец. През последните 3 месеца от бременността ежеседмичната промяна в теглото не трябва да превишава 22 грама на всеки 10 сантиметра от ръста на жената. Това означава, че при ръст от 150 сантиметра жената не трябва да качва повече от 330 грама за седмица, при ръст от 160 сантиметра – 352 грама, а при ръст от 180 см – 400 грама.

# 703
  • Варна
Няма смисъл да се четат такива статистики, при всеки е индивидуално. Все пак някой качват до 50кг, други само 5 кг за цяла бременност, а бебетата се раждат 2,3,4кг

# 704
  • Beyond the stars
Вчера ме похвали лекаря, че съм качила точно там където трябва да качи бременна - ханш и бедра, че трябва нещо да държи тоз корем. Иначе в ръце лице и т. н. почти нямам промяна.
Откакто не работя нямам и никакви проблеми с отоци, движението си е движение.

Общи условия

Активация на акаунт