Критичната година във вашата връзка...

• 16 474
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • Наблизо
Алина,извинявам се че повдигам въпроса,но преди години ти не беше ли пред раздяла с мъжа ти?
Интересно ми е защо сега смяташ така за кризите (затова отворих темата,ако не желаеш,не пиши)

# 166
Някъде да съм написала, че съм в такава връзка?
 Написах, че вярвам, че хората намерят ли се, то няма критични моменти.

# 167
Всъщност хората се променят, не остават такива, каквито са се намерили, а промяната спокойно може да доведе до критични моменти.

# 168
  • Наблизо
Разбирам,може би ти е като успокоение,а и също така трябва да се уточни кой какво разбира под критични моменти.
Някои критични моменти не зависят изобщо от нас и докато свикнем и намерим решение,може да се отрази кофти на връзката.Тук е важно хората да са един за друг,защото въпреки трудностите и проблемите и временните кризи от нервност - хората намират пътя един към друг,вече променени за добро.

# 169

Погледнах публикуваните теми и има една от 2013, в която се споделят подобни неща, но след трудностите явно всичко е забравено. Определено е било голяма криза и не е ясно защо сега се отрича.

# 170
Разбирам,може би ти е като успокоение,а и също така трябва да се уточни кой какво разбира под критични моменти.
Някои критични моменти не зависят изобщо от нас и докато свикнем и намерим решение,може да се отрази кофти на връзката.Тук е важно хората да са един за друг,защото въпреки трудностите и проблемите и временните кризи от нервност - хората намират пътя един към друг,вече променени за добро.

Не знам дали ми е успокоение, вярвам че всеки има своята сродна душа и намери ли я, то недостатъците са незначителни.
Си, изобщо не отричам кризата, не казвам че съм намерила моят човек. Казвам, че вярвам, че хората намерят ли се, няма кризи.
Неприятно ми е това ровене назад, никога не бих го правила и не го разбирам.

# 171
Погледнах заради коментара по-горе - на мен ми е все едно, но очевидно сте имали криза и то не малка. А постовете тук са от съвсем друго естество. Както и да е, желая много щастие занапред, нека най-хубавото все още предстои.

# 172
Предимството на "сродните души" е, че мислят еднакво.Сравнително.
А това води до по-лесно разрешение на почти всеки възникнал проблем.Не се налага да спорите, да се убеждавате един друг кой има по-доброто/вярното решение, след време направо си "четете" мислите, а това също предпазва от излишни конфликти и пилене на нерви.

# 173
  • На брега на реката
Всеки има своите истини, затова сме  различни. Иначе нямаше да е интересно.
Спор няма! Но и не малко жени съжителстват с насилниците си въпреки ежедневния психически и физически тормоз, защото това им е представата за
връзка.
Просто за мен лично коментарът ти ми прозвуча като вечното търсене на перфектния и щом има кризи, не си попаднал въпросния перфектен.

# 174
В предишната ми връзка седмата година беше  превратна. На деветата просто не издържах.

Сегашната ми - ами мисля, че бих могла да остарея с тоя човек. Времето ще покаже. Но самият факт, че приема детето ми като негово ми е водещо.

# 175
  • Наблизо
Всеки има своите истини, затова сме  различни. Иначе нямаше да е интересно.
Спор няма! Но и не малко жени съжителстват с насилниците си въпреки ежедневния психически и физически тормоз, защото това им е представата за
връзка.
Просто за мен лично коментарът ти ми прозвуча като вечното търсене на перфектния и щом има кризи, не си попаднал въпросния перфектен.

Да и аз това усещам.Има ли проблем - този не става,следващия.Кофтито е,че понякога нещата дори не идват от нас (болен родител,загуба на работата и т.н.) и а някой се отпусне за малко на стреса,а спре да е перфектен.
За мен беше края на първата и началото на втората година,когато почвахме наистина да градим двойка и проблемите идваха от това..струва ли си да влагаме толкова.От позицията на времето - да и сега се стараем да запазим това сродномислие.

# 176
  • София
Аз не искам да е перфектен. Искам да не се заяжда, като е под стрес.
Просто усещам, че ми липсва едно малко камъче да бутне колата.
Още не се е появило, ама...

# 177
Погледнах заради коментара по-горе - на мен ми е все едно, но очевидно сте имали криза и то не малка. А постовете тук са от съвсем друго естество. Както и да е, желая много щастие занапред, нека най-хубавото все още предстои.

Явно не сте ме разбрали. Никъде не съм казала, че имам такава връзка, а че вярвам, че хората намерят ли се и са един за друг, то нямат критични години. Сега стана ли ясно?

# 178
Алина, благодаря за вниманието да ми отговорите отново, ще се постарая да не се засичаме по темите - това ми е абслютно ясно.
Бъдете щастлива!

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 12:36 от Не се сърди, човече

# 179
  • София
 В момента ни е критичният период, 7 г от както сме заедно, 3 г и половина в брак. 

Общи условия

Активация на акаунт