"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 536
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • В градината...
Мистик, идея е да се насочим към розови мисли за Коледа. Или спомени от морето. Аз така излизам от дупките.
По принцип не ми се живее вече, не виждам радост в нищо, отдавна съм така. Сега хомеопатията взе да ми помага.

# 271
Перу, защо така бе мило? Имаш страхотни дечица.....намирай смисъл в тях.
Ние преди няколко месеца загубихме племеника ми. От тогава се счупи нещо в мен. На моменти и аз не виждам никакъв смисъл. Но гледам да се вдигам, просто защото нямам избор. Имам дете за гледане.

# 272
  • Пловдив
Ооо,Перу...на мен не ми се умирга,бе.. Simple Smile просто понякога за нищо не ставам.Аз искам да се променя,но нещото в главата ми не ми дава и това е!  Crossing Arms
Розови мисли...хм...ами Коледа-не.Морето-пак не...бях замислила една лекинка екскурзийка,ама заради даскалото на ММ трябва да я отложа,щото за момента е на преден план.И така...
Все повече ми се иска да зарежа работа и да имам възможност да не се връщам  Mr. Green

п.п.Сигмето го каза...децата са бъдещето!

# 273
  • На остров
Перу явно имаш нужда от промяна !
Мистик браво за тм и изпитите !
Дидка дано не е нещо сериозно.

# 274
  • В градината...
Сигмен, съжалявам за племенника ви!
Мен хормоните ме почват мисля. А и майка ми е такава, все черни мисли са й в главата, гледам да не съм покрай нея, че е ужасно заразно. Но виждам как се превръщам в нея и не мога да се измъкна.  А и с никого не общувам последните 2-3 години, всеки се е затворил и аз си говоря само наум.

# 275
Трябва ти помощ, Перу. Щом не можеш сама да се измъкнеш. Но според мен психолог, а не психиатър.

# 276
  • На остров
Перу а с мъжа ти не общуваш ли ? Не намираш ли радост в децата ?
Помисли какво би те зарадвало или събудило и се опитай да го осъществиш.
Мистик дано успееш с екскурзията Wink

# 277
  • В градината...
Умирам да готвя, засега това ми е най-голямото удоволствие. ММ е все зает, спечелиха златен медал на Пловдивския панаир с неговото изобретение. задава  се здрав бизнес, а мен сякаш ме няма. Така става.
Няма да се разсърдя да си споделяме пак рецепти тук.
Аз днес направих салата с печено червено цвекло, чесън, зехтин, балсамов оцет, сирене и печени бадеми и орехи.

# 278
  • София/Севлиево
Лебед, успех с фонда.И успех от раз ти желая,защото знам какво е да се проточи във времето.На шега или майтап поисках второ дете на 1.1.2012, пък то доста се проточи във времето сбъдването на тази ни мечта...
Момичета ,и аз понякога съм се чувствала супер зле, и пристъпи на паника правех по едно време, ама всеки път си казвам, че нищо лошо няма да ми се случи, гледам да мисля за хубави неща,както и да се ограждам с такива.И моят приятелски кръг е силно ограничен,но някак си успях да се превърна в оптимистично насторен реалист.Просто не се давайте на мрачните мисли и мислете за децата-тези,които имате ,и които ще дойдат при вас.Желая ви прекрасна вечер и хубави събота и неделя!

# 279
  • Пловдив
Перу,много интересно за мъжа ти.. какво е изобретил?
Той нека работи,но вечер се опитай да говорите.. ето на тая прекрасна салата и трябват двама души Kissing Heart чаша аперитив или вино...дори и след като заспят децата.
Ти ходиш ли на работа? Там нямаш ли някой по-близък?

Уанче,дано.. ама дано догодина можем,че толкоз ми се скита...

# 280
  • гр.София
Сигмич съжалявам, много е тежко, особенно като е млад човек Cry Kissing Heart
Перу, да не би да имаш недостиг на някой витамин? Немога да си обясня което те кара да се чувстваш така. Имаш 2 прекрасни деца, добре осигурени сте, знаеш че нищо няма да им липсва, а и ще си имате къща на морето( което е уаауу Blush Heart). Имаш всичко, което да те кара да благодариш всеки ден за живота си! Потърси старите си приятелки и си дай 1 вечер в седмицата с тях, без да говорите за деца и така. Направи си блог за готвене например, щом толкова обичаш. Я горе главата, знаеш ли какво се случва по света Kissing Heart
Мистик, аз бих си взела детето и една приятелка и хоп един спа уикенд. А защо не и някъде в чужбина. Падат доста изгодни билети и всичко е супер достъпно вече. Направи и ти нещо за себе си Hug
Диде утре ще отида до Надежда за прогестерон, ще трябва да взема и Вики че няма на кой да го оставя.
Притеснявам се за Цецко, дано е нещо безобидно!

# 281
Защото Мимс понякога такъв е живот.На пръв поглед е уреден-семейство, работа, дом.......а отвътре си празен. Но въпреки, че понякога е скапан,  тоя живот ни е даден да го живеем.
Перуник, стягай се. Халата и кротушкото на теб разчитат. Малей а като го видях какъв дявол е в очите..... Heart Eyes

# 282
Скоро ще размажа физиономията на някой доктор!Докога ще ми боцкат детето за едни и същи изследвания???
Не се събирам в кожата си!Как така е нормално да продължават да се подуват нови възли(още един на главата) ,някои от старите да нарастват и нищо да му няма???И на тая докторка не ѝ харесват изследванията(ниските неутрофили и високи лимфоцити)ама за нея било важно,че Ц бил буен.Сега градял имунитет.Да следя ЛВ и ако някой стане колкото орех или поне череша спешно да ѝ го заведа.Иначе,след две седмици да отидем за нови,ама същите изследвания.Всички само ще го следят.Ми,нали нищо му няма?
Обясних за моя дефицит на витамин Д и нисък Б 12 и тя възкликна-какъв Б12 при дете! Не ѝ харесвал хемоглобина.Не ѝ хареса и майка ми-била много жълта.Предложи ѝ изследвания и лечение. Да им  е.. и ш....те доктори.
Мимка,как е прогестерона?

# 283
  • София/Севлиево
Как какъв Б12 при дете?Имаме познати, чиито син е на 7 и има огромен дефицит на Б12 ,и от там аутистично поведение(поне според родителите).Подутите ЛВ са много неприятни.Като дете постоянно се подувах,най-вече зад ушите, ама точно с големината на орех.Цялата челюст ми се схващаше и дори не можех да си отварям устата.Майка ми(бог да я прости) на колко доктори ме е водила,колко антибиотика ми е издавала ,и нищо не помогна.Като станах на 15-16 отшумя от само себе си,но беше много мъчително...

# 284
  • гр.София
Диде, организирай се и доведи детето до София. Знам че е трудно ако не шофираш и нямаш приятели при които да останеш, но здравето е най-важно. Разучи къде да го доведеш и ще търсиш бюджетен хотел в района. А може и да ви хоспитализират за изследвания и да останете в болницата.
Това ми е несериозно от тия лекари.
Аз не успях да изследвам прогестерона, наложи се да отида на работа и незнаех дали ако пусна следващите дни ще е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт