Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 42 959
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 08:59 от Lizzy*

# 166
  • София
В стаята ли ? Той в леглото не стои хаха лази и навън, в градинките, с наколенки и много се кефи, като сме навън не иска в количката и го пускам, няма как, целия става мръсен но какво от това.
Ядат, защото според мен ги мъчат зъбите и така се успокояват

# 167
Алекс, какви наколенки си взела, че и моя едва го удържам навън.

# 168
  • София
Soft Mesh Terry Baby Leg Warmers Toddler Kids Kneepad Protector Non-Slip Dispensing Safety Crawling Well Knee Pads For Child
 http://s.aliexpress.com/QJN32Qje?fromSns=Copy to Clipboard удобни са и не му стискат
Нещо не можах да копирам линка

# 169
.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 09:00 от Lizzy*

# 170
Много отдавна я оставям на земята. Аз ръбове не съм обезопасила, защото се придвижва бавно, държейки се за мебелите. А имаме малко ръбове. Но сега с опитите за ходене ще се наложи, а и после с тичането - съвсем.

Днес се покатери на холната маса. Тя е ниска, но доскоро само си слагаше единия крак сгънат отгоре и не се сещаше как да се набере. Е, днес се е сетила. Някъде дали има катерене за бебета? Идеално ще ѝ дойде такова занимание. Joy И цицина на челото има след опит да прескочи прагчето към балкона. И преди го е минавала, но този път се озова по гръб, след като явно е забила преди това чело.

Миднайт, как сте?

# 171
  • София
Добре,тамън  мм купи АБ и спря Т.Та се размина.Пребори се маймунката.
Чета си ви,не  ми се пише тия дни.

# 172
  • Варна
Момичета, защо гледате да намалите или спрете АМ? Питам да не съм пропуснала някой факт. Защото аз се усещам, че наблягам на него напоследък, мисля си, че все пак е по- обогатено от царевично нишесте с плод примерно. Давам му твърда храна и му предлагам мляко после. Мисля си, че така ще наддава нормално, защото откакто захранвам все по 150 качва

# 173
Нали след годинката се спира с АМ...уж.
Но при мен това ли ще се случи.
Имам 3 заместени хранения и едно млечно ( преди сън).
Третото го заместих, когато въведох киселото мляко.

# 174
Ех колко щеше да ми е лесно, ако стоеше в кошарата по цял ден. Той не се спира. По цял ден обикаля по пода с мечешко лазене (с изпънати крака). Тия дни сме на гости при бабите. Те искат да го гушкат, а той се чуди как да се измъкне, за да продължи да лази.

И аз си мисля, че млякото е по-полезно от нишестето, ама не мога да разбера не може ли вместо нишесте да се дава каша примерно?

# 175
Само аз ли давам 4 твърди и две млечни? Сутрин към 5 и вечер в 20:30 задължително по 250 мл АМ. Закусва в 9, обяд в 12:30, сз в 16 и от вечеря в 18:30. Около 200-220 гр. Не знам как ще махна ранното мляко, ако не започне да спи. Пък вечерното съвсем не ми е ясно. С него поне не се налага да го кърмя повече от веднъж през нощта..

# 176
Моят пък иска само АМ.Единтвено на обяд яде твърда храна.Как ще спираме млякото незнам.Rolling Eyes

# 177
Тони, и ние имаме 4 твърди хранения и отделно от тях 2-3 кърмения, 1 с АМ, като 2 от твърдите са и млечни. Каши не давам. Много рядко царевичен грис. Мисля да пробвам скоро да направя кокосово мляко с ориз за следобедна закуска.

# 178
  • София
Моят има 5 хранения, като за момента 2 са му млечни. Пробвах да заместя 4 и не си е търсил млякото, но ще поизчакам още малко.
АМ преди сън ще давам докато си търси.

# 179
Аз също не давам каши, само царевичен грис понякога за закуска, че му и много любим. По мои измервания е към 11 кг вече, не знам много ли е малко ли е. Хаби доста енергия и не ми се струва да е шишко, но ще видим в септември, като наближи 11 месец.
А за лазенето и катеренето и придвижването по мебели - от много отдавна сме го пуснали на пода и се чувства много по-добре така, отколкото в кошара. Не търпи да е затворен, не може да се развихри. Обезопасено е, доколкото е възможно.
Навън иска да лази навсякъде, но го пускам само по прощадките заради настилката. Ще купя и наколенки, за да ми е по-спокойно за коленете. Не ми пречи, че се цапа. По милион пъти сме на мивката с него, важното е слда е активен и да се забавлява. А и така се разнообразява от скуката вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт