Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 42 957
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Прелест!!!
Нашият е същия къдрушко и скоро и ние трябва да го подстрижем. Къде го води?

# 151
ЕМА въобще не споря. Има и алергии към глутеновите култури, затова се въвеждат по отделно. Просто целиакията е по-разпространена и по трудна за диагностициране, защото ефектът е забавен.

Съвсем се обърках с тия тестове. Значи има към мляко и няма към яйца ли?

# 152
Призива за най-лоша майка ...аз го получавам Sad малкия падна от нашето легло с глава напред... Добре ,че днес сложих килим... Сега се виждат леко Червенкова сякаш от точките на килима... Sad Да го наблюдаваме нали момичета... За повръщане и промени в поведението и прочетох да го съблюдаване през ноща дали е в съзнание... Нещо друго да кажете..съжалявам,че само се оплаквам ...

# 153
  • Бурса
Крис дишай дълбоко. Аз пак един път се изказах, отпред на главичката по-не е опасно, отколкото отзад, още повече че е паднал на килим. Наблюдавай си го и спокойно.

# 154
Да...точно затова се сетих,че бяхте писали,много благодаря,добре че ви има,ще пиша как е тези дни...

# 155
  • София
И аз го изпуснах за сефте преди няколко дни. Нищо му няма, има здрава кратуна.

В Пъзел го водих, много съм доволна.

# 156
Неизвестна,голям хубавец си имаш!Честита прическа на сладура!
И моя взеха да го мислят за момиче.Такива къдрици е завъртял зад ушите..Grinning

# 157
Моя не го мислят за момиче , но още не съм готова за тази промяна.
Докарахме го рус и синеок, къдрав не успяхме Wink

# 158
  • Варна
Аз снощи прищипах пръстите на малкия- отварям вратата, той пълзял от другата страна и си пъхнал пръстите отдолу. Ред сополи, ред сълзи и от двамата. Успокоихме се и му казвам "прости ми" и точно в този момент той произнася "мне!"

# 159
  • София
Ние сме със съмнение за варицела, вчера ходихме до поликлиниката, но беше някаква сърдита бабка, която каза че са от претопляне, а пъпките нямат нищо общо, та утре сме при педито, дано сме си донесли бълхи от вилата, но пък ако я изкара сега добре, няма Т, яде си, но е въпрос на имунитет как ще я изкара.

# 160
Aleksandra, едно от нещата, което проверяват при варицела е има ли пъпки на главата, в косичката. Има ли, значи най-вероятно е варицела. А иначе са с мехурче отгоре, пълно с течност. Моето момче я изкара на три месеца. Изключително кърмено, лекарите не можеха да повярват.

# 161
Малдини,то си е объркващо и не 100 про достоверно:) Има си и към яйце,но предвид резултатите като цяло алерголога каза че щом само.на кожния са излезнали а.на кръвния не,очаква.да няма силна реакция ,просто да се обрине. Докато млякото макар и да е ниска стойност го засича и кръвта и каза че  по неговте тълкования, това.означава че там може всякакви реакции.да има. За Глутена е точно така както го казваш,не съм.сигурна още просто съм вече изперкала. Общо.взето най—добрия показател е самото хранене или както се.казва по медицински, насищане,обаче и това по някога е мега объркващо. За глутена се оказа при малките бебета че отнемало поне 3 месеца консумация да се забележи. Аз имам съмнения защото откакто му давам безмлечни бисквити почна да се запича а на места по ръцете и бедрата има.едни ситни пъпки,казват че това.било голям.показател.за глутеновата непоносимост, от друга страна е.нормално да се.запича от тестено,и от друга е още по—ненормално да вярвам на някви сайтове и да окачествявам аз.някви пъпки.като показател хахаххаха

# 162
Момичета, за сега нашия сладурка е добре след падането... Същият лудчо си е Simple Smile
Неизвестна , страхотен е малкия,честита прическа Simple Smile май са ви дали и награда перчем от старата прическа Simple Smile бебешки перчем,много сладко хих
Надявам се всички бебчета да са здрави вече, а които още го мъчи нещо бързо да се оправят!Нещо много вируси много нещо...
Нашия супер често го мислят за момиче,казват че имал много нежно черти.. и отгоре е с един голям перчем с къдрички леко Simple Smile ,но още няма да го подстригване,

# 163
Изпуснах къдрушкото на неизвестна, но се надявам другия път да го зърна и аз!

Момичета, вече с по-умерен стрес, защото вчера Буда имаше само две изхождания и то нормално ако, а не течно. Пооправихме си се. Днес също всичко върви много добре засега. Дупето му много се пооправи, но има още малко зачервено.
 От утре почваме нормално хранене. Но сигурно само зеленчуци и ориз или нещо такова по-леко. Отдъхнах си.

Днес сме на сватба и съм му подготвила костюмчето от баба му Heart    Даже май няма и да го оака!

# 164
Радвам се, че малчовците са добре! Бързо оздравяване на всички останали. Много кофти е сезонът, масово всички са болни, не само бебешорите. Отвратителни вируси са плъзнали Sad да минава и заминава бързо!

Аз с радост установих, че след като плува малкият Дзвер, яде като ламя някакви огромни порции, детската кухня заминава за едно хранене. Пълни с облекчение майчиното ми сърце Grinning и по принцип не е злояда, ама съм във вечния филм, че не качва достатъчно.

Последно четох за диета, изключваща казеин и глутен в GAPS книгата. Има някакъв резон и звучи интересно, но аз съм от другата страна - голям привърженик на пълнозърнестата храна, но без проблем изключвам млечните. Сигурно е до навик най-вече. Дано се размине и това!

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 17:52 от joaniki

Общи условия

Активация на акаунт