Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 42 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
21 век, докато хората се опитват да стъпят на Марс, деца да умират от напълно предотвратимо заболяване, което беше на ръба да бъде изкоренено, е върха на съвременната идиотия и нехайство. И не са виновни само неграмотни родители, виновни са лекари и здравни министерства, че бляха и игнорираха проблем, който се разраства все повече всяка изминала година. В един момент хората започват да задават въпроси. Ми отговорете адекватно на тия въпроси, очевидно с тънки подигравки и игнориране не се получава. Колкото и да ми се иска, не всеки е длъжен да говори втори и трети език и да е научен как се проверява информация. Ми като напишеш на български "ваксини" в Гугъл,
на първо място излиза сайт, пълен с абсолютни лайна, с дословни преводи от американски фейк сайтове. Хората не проверяват информация, вчера в някоя от майчинските групи 28 човека лайкнаха и молеха за share коментар за вредата от не-знам-си-какво беше вече, примерно халит, защото пишеше, че през 1992 години американски учени я били открили. Ама какво е това, ама кои учени, ама какво е изледването, ама кой го е публикувал, ама към кой университет. Тц. Няма. Магаданския университет се произнесе.

И изобщо не се заблуждавайте, 90% от хората без имунитет или ваксина, които са били около болен, ще се разболеят. А морбили е изключително устойчиво заболяване и даже някой да кихне в трамвая, гадта си живее там 2 часа.

Накратко - ще ваксинирам, всички у нас са ваксинирани и съветвам всеки, който има някакви притеснения да говори с лекар специалист. Ревматолог, имунолог, не и учител по йога или отчаяна домакиня.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 00:49 от joaniki

# 136
И аз не вярвам във връзката аутизъм- ваксина против морбили.
Отделно, на наш познат детето е диагностицирано с аутизъм, заради гледане на baby tv ...

# 137
Само да добавя към постовете на Малдини и Йоаники, че смъртните случаи на бебета и малки деца след морбили са в пъти повече от тези, които уж са развили аутизъм след ваксината. Като знам голямата ми дъщеря колко тежко изкара варицела, шега с морбили не бих си правила.

Стъпването на пръсти е често срещано. Както и след прохождането може да ходят на пръсти. Не е притеснително. По улиците никой пораснал не ходи на пръсти. Grinning

# 138
Прекрасна хитрушанка Simple Smile нека спинка детенцето и да расте Simple Smile
Честито прохождане на Неда , много яко че се е отпуснала Simple Smile
Нашето момче се изправя ,но нещо не желае много да прави крачки, а и забелязвам че доста често е стъпил не на ходило ,а на пръстчетата на крачетата,надявам се да свикне,има ли други бебоци,които са така?

За ваксините незнам какво да кажа... Много ме е страх... Някак не мога да взема решение,кое е правилно Sad аз съм карала само 1 шарка и нямам идея коя е.. сигурно сега с малкия ще ги карам и аз Sad

Прекрасни гледки момичета,благодаря че ги споделихте Simple Smile

ние сме така. стъпва, но понякога е на пръстчета.
момичета, синът ми си умира эа китайските играчки с огромни очи. не ги харесвах эаради материала. купихме една коала, то радост до смях...но веднага видяхме, че е скъсана. на други играчки им лющи боята. уж покриват европейски иэисквания, но эа мен са скапани

# 139
И аз не вярвам във връзката аутизъм- ваксина против морбили.
Отделно, на наш познат детето е диагностицирано с аутизъм, заради гледане на baby tv ...
Да, зомбирането с телевизия хич не им влияе добре. Затова съм толкова против.

# 140
Да ви кажа, искам просто да порасне и малкото и да свършват тези филми с :"да сложа ли ваксина, или не", ма от кво се обрина сега, направо вече изтрещях ептен,честно! Ем се кефя че е още бебе, ем искам вече да е по-голям. Телевизията, медиите, интернета, фейсбука,влияят супер зле на обществото ни днес, лекарите не обясняват нищо, майките четат и си правят своите заключения, говорят с други майки и се настройват една друга. Ужасно е станало всичко...

# 141
Ема, съгласна съм с теб. Отвякъде информация, къде проверена, къде не...шокиращо е как интелигентни хора от моя фб, примерно, публикуват някакви страшни тъпотии, без дори да си направят труда да проверят истина ли е. Както и да е...включвам се аз пак с молба за съвет от по-опитните. Следващата седмица сме на среща в бъдещата ясла. Моля ви, дайте идеи какво да попитам, правя си списък с въпроси, но вие, с по-големите деца, ще знаете по-добре от мен. Благодарности 💐

# 142
ох, според мен, интелигентността изобщо не е гаранция за каквото и да е било. Майка ми е професор, цял живот се занимава с наука. При това най-точната наука. Рядко щурава е. Като бях малка, постоянно четеше вестник феномен и психо, не знам дали ги помните? Вманиачена е на тема извънземни.  И в кем трейлс вярва и изобщо де що има теория на конспирациите, изравя я и ми я праща като абсолютната истина.  Но дори и тя, един доста екстравагантен човек, е ЗА ваксините.
Иначе тези неща не са от вчера, имало е през 80тте години хора, вярващи, че ХИВ не предизвиква СПИН и не се лекували, не си пазили бебетата-- хив позитивни кърмели и прочее. Аз самата съм силно против генно модифицираните храни и се чудя как да се спася от тях, въпреки, че биолозите ми се подиграват.
П.С. интернет доста помага на подобни заблуди да се разпространяват.

ЕМА, то като биеш ваксините, ще е нещо друго. все има повод за притеснения. Аз си мислих, че бременността е най-кофти периодът, пък то беше най-лежерният, само, че не съм го знаела.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 12:33 от ett2812

# 143
Абсолютно не е до интелект, точно интелигентните хора четат много и гледат много предавания,научни,фантастични и тн, Пенка от село няма идея дори за тези неща. Медиите и информацията промиват мозъка точно на интелигентните хора.

# 144
Да, по-простичките хора са по-скромни и здравомислещи, май. Всъщност, като изключим малцинствата, антиваксърите са точно биобио хипстър, пиещи матча, рейки веган индиго деца. Работят с ки и медитират трансцендентално.

В този ред на мисли, кандардисвам мъжа ми да прави кинти с куантум хийлинг център, за да можем да си позволим повече деца.

# 145
  • София
Аз не съм нито едно от изброените глупости, а съм против някои ваксини. Чак толкова крайни изказвания не са нужни. Всеки има мнение , темата е много деликатна и не смятам за нужно да я започваме.

# 146
Момичета, аз да си мрънкам по мое си. Значи излезнаха резултатите от тоя кръвния тест който е иновативен, обработва се от машина не от човек и работи на молекулярно ниво което ти дава някаква сигурност. Излезна млякото и то само към един от белтъците на млякото, слаба стойност. И телешкото излезна. Яйцето не, отначало бях доста озадачена защото на кожния излезна и то и алерголога ми обясни че всъщност кръвните показват вътрешната реакция предимно на организма и предвид резултатите от яйце очаква само обрив при приема му. Пак има алергия но по-скоро с кожни прояви.
Аз обаче имам съмнения и за глутена, знам Малдини сега какво ще кажеш, но съществува алергия към глутен която не е целиакия. Това си е наследствено и неизрастващо се състояние. Сега спрях и глутенови каши и безмлечните бисквити и хляб да видя какво ще стане и после пак ще ги въведа.
Та така, строга диета. Ако трябва да бъда честна аз глутена по не ми е проблем, колкото млякото. Та се надам да израсте скоро млякото.
И така, мрън:)

# 147
Кураж, Ема!

# 148
  • София
Дзак. Показвам ви един младеж след първата му подстрижка днес. Вече прилича на момченце, че с неговите къдрици постоянно му казваха, че е кукличка.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 14:37 от Неизвестна16

# 149
Коренно различно дете Wink

Общи условия

Активация на акаунт