Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 42 955
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Чвстито на Неда,браво.
Ние няма да ходим в Гърция,от ених резервацията.Говорих с приятели там и има обяврна  епидемия.
Това се предава по въздушно капков път.Лукс или мизерия все тая.Като ти се плюнчи некой заразен насреща.

# 121
Ужас,само дето тази епидемия ще хване скоро и България защото масово бълхари с, неваксинирани деца се разкарват не само в Гърция...Ние сме освободени временно от тази ваксина фо израстване на алергията към яйце,или другото е да я сложим в болнични условия което няма да го причиня на детето си,болница с абукат никъв шанс...

# 122
кога се бие тази ваксина?

# 123
  • София
Приорикс на 13м.

# 124
Бяхме днеска пак на алерголог за да каже след резултатите от кръвните какво ,що и ми каза че той ми препоръчва въпреки всичко да сложим ваксината за морбили защото каза че в Украйна има епидемия и че съвсем скоро тази емидемия ще дойде и в България и че не е ок да рискувам. Каза морбилито не се поддава на никакво лечение, антибиотиците слабо действат и общо взето ако човек се разболее седи и се кръсти да няма усложнения и това е, чака,нищо,никой не може да направи...и да ви кажа след това което ми каза ,с риск да се засилят дори ал.реакции на малкия ще му я сложа. Вика ако беше някоя друга тип синфлорикс, може и 5 годни да я отлагате ама точно тази, хепатит Б и туберкулоза не трябва...

# 125
И аз така бих постъпила. Знам, че е чувствителна тема, ама.....да си кажа!

# 126
  • София
Тони,Музейко не става за ншите бебоци все оше.

# 127
  • София
Мен ме е много шубе и от слагането и от неслагането ! Ограничила съм четенето
о, защото още повече се тревожа и да ви кажа не знам дали ще я слагам. Една наша позната след тази ваксина малкия стана аутист, червата му станали по-пропускливи и токсините започнали да отиват в мозъка. Като се замисля бабите о дядовците ни нямат тази ваксина

# 128
Аз съм ваксинирана срещу морбили, както и вие и срещу рубеола, само заушка нямаме ние. Не знам вече и аз кво да кажа, изобщо не смятам че е еднозначно това с ваксините, това с аутизма са го доказали и отрекли отдавна че няма връзка между МРП и Аутизъм. Вече на конкретно дете и човек как ще повлияе не знам...нищо вече крайно не искам да казвам че общо взето после на мен ми се случват нещата които твърдя убедено...Като цяло ваксините свалят имунитета и ако някой има нещо автоимунно да отключва си го отключва,или се засилва,както при мен стана с псориазиса. Вече аутизъм и ваксини не знам...

# 129
  • София
Мм е боледувал от мирбили,хич не е бил добре.Доколкото мога да вярвам на изтрещялата ми свекърва,която вчера ни каза да забъркам мед и сода и да мажа венците на малката.

# 130
аз обичам средното положение и мисля да бия задължителните, но не и незадължителните Simple Smile))) не ме е страх от ваксините, но себе си не ваксинирам.  за бебе не бих рискувала и бих била всичко. Преди да родя обмислях да ги отлагаме малко ваксините за да е по-силен, когато му ги бием, но толкова стрес ни се насъбра след раждането, че си караме по разписание и се молим на Господ всичко да е наред.

аз си мсиля, че съм карала морбили, но 5ти клас, което все пак е доста различно от 9 месечно бебе.

# 131
По принцип Морбили на здрав човек без проблеми би трябвало да мине и без проблеми и усложнения, обаче на бебе с алергии и и без това бъгната имунна система ич не ми се рискува...

# 132
  • София
Аз карах варицела на 18 и щях да пукна Каквото има да става ще стане.

# 133
Прекрасна хитрушанка Simple Smile нека спинка детенцето и да расте Simple Smile
Честито прохождане на Неда , много яко че се е отпуснала Simple Smile
Нашето момче се изправя ,но нещо не желае много да прави крачки, а и забелязвам че доста често е стъпил не на ходило ,а на пръстчетата на крачетата,надявам се да свикне,има ли други бебоци,които са така?

За ваксините незнам какво да кажа... Много ме е страх... Някак не мога да взема решение,кое е правилно Sad аз съм карала само 1 шарка и нямам идея коя е.. сигурно сега с малкия ще ги карам и аз Sad

Прекрасни гледки момичета,благодаря че ги споделихте Simple Smile

# 134
Нищо общо няма аутизмът с МПР ваксините. Това са измишльотини на един идиот проверени и отхвърлени многократно. Майките си внушават, че ваксините са виновни, защото ги доагностицират около 2та годинка, а през първите 2 години са повечето имунизации.

Ще ме прощавате, ама аз на лекарите вярвам повече.

Общи условия

Активация на акаунт