Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 41 805
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Аз за това надписвам, когато сложа нещо за дребен в хладилника.
Макр,че онзи ден бях купила кисело мляко за таратор за големи и кисело мляко за дребен. Баща ми направил таратора с млякото на Боги.... Ядосах се ама майната му. Дадох от другото...

# 76
разсмяхте ме, момичета! искам и аз да готвя заек сърнешко и прочее деликатеси (вкусни и полезни)!

Тели,миднайт как сте?
Извинявам се, че занимавам всички със себе си, но може да е полезно на някого. Бяхме при педиатърката ни и се оказа, че не е трябвало да даваме друго освен аптамила за диария. пюрето днес е грешка, според нея. Трябва няколко дена да си е само на лечебно мляко за диария. Иначе това, което са ни изписали е добро-- електролити и разни лактобацили за чревните флора и фауна.

# 77
  • София
За първи път чувам за чревна фауна ! И такова ли има ? Grinning
Тони, как сте, спите ли с малчо ?
За разстройство е хубаво да се дава и хидратин алфа, действа веднага.
Малчо май започва да се отказва от единия сън и да спи само на обяд, което донякъде е ок за яслата, но пък вечер към 19.30 става непоносимо кисел и е приключение да го удържа поне до 20.30, но ще пораснат и ще започнат да издържат по повече.

# 78
AleksandraT, вие на ясла ли тръгнахте вече??? или се готвите за септември?

За фауната си мисля, че например глисти биха могли да се водят чревна фауна.

# 79
  • София
Температура  нощес,мажа с гранофурин,вит.ц и инфлуцид.Поне яде.

# 80
  • София
Не още хаха, живот и здраве догодина, но лека-полека да свиква с ясления режим, че забелязвам като му налагам нещо всеки ден и му става навик, уча го да заспива сам, да го оставям при други, да заспива към 12.30-13ч, че няма кой да му угажда там.
Горката Елени, сигурно й е отпаднало, бързо да й минава.

# 81
Алексче, не, сънят при нас е от 20:30 до 23:30 макс. След каето до към 3-4 се върти и мрънка и се опитва да става, едва го удържам легнал. Към 4 заспива за още час и се събужда свеж като репичка. Намалих дневния сън до два пъти по около час и половина, но не поможна и това.
Ако при вас има успех, казвай как да го мятам и моя!!!!

Попи, бебси на индивидуални или на групови часове ходи на плуване?

Офф бързо да се оправят болните човечета, много ми е мъчно Sad

За захранването и аз не съм слагала никога мляко, а си наддаваше чудно. Индивидуално е явно.

# 82
Дано да се оправи бързо Елени.
Днес Лорен се изправи в леглото си и се задържа за решетките права. За първи път го прави. Нейният следобеден сън е мъка всеки път. По един час се върти, рита, от днес и изправя, преди да заспи. Ако я сложа в 15, тя заспива в 16ч. Така сме. Излизам от стаята и периодично влизам да видя какво е положението. Пробвала съм да стоя при нея, но тя мрънка и иска да я взимам. Вечер не е така, стоя при нея докато заспи, но не мрънка. През деня обаче в стаята ли съм няма да заспи.

# 83
Алексче, не, сънят при нас е от 20:30 до 23:30 макс. След каето до към 3-4 се върти и мрънка и се опитва да става, едва го удържам легнал. Към 4 заспива за още час и се събужда свеж като репичка. Намалих дневния сън до два пъти по около час и половина, но не поможна и това.
Ако при вас има успех, казвай как да го мятам и моя!!!!

Попи, бебси на индивидуални или на групови часове ходи на плуване?

Офф бързо да се оправят болните човечета, много ми е мъчно Sad

За захранването и аз не съм слагала никога мляко, а си наддаваше чудно. Индивидуално е явно.

Пробвай да сложиш един дневен сън примерно към 14. Така, ако спи до 16, 17ч. може да заспива към 22ч. вечер. Чувала съм че бебета на тази възраст будуват 4 часа и после спят. Има нещо вярно, поне при моята.С тази разлика че тя става в 7:30-8:00 , будна е до 09ч. и после се приспиваме и спим до 10:30ч. Ако не го правя това капва в 12 не иска да обядва и става ад режима. После заспива към 15:30-16ч. Прави тези 4 часови паузи, даже 5 часа се падат. Спи от 16:00 в повечето случаи до 17:30-18:00ч. Вечер заспива към 22:30 обикновено. Така са 5 часови паузи между сънят и. Надявам се да съм ти полезна, Тони. 3, 4 месеца преди да я пусна на ясла ще и сменя режима.

# 84
Цвети, аз сега му махнах третото дневно спане и ще изчакам да свикне така поне още 1-2 седмици и после махам и аз сутрешното, ще се мъча да го тренирам за яслата, дано малко поне започне да спи Simple Smile

# 85
Тони, ние не ходим на плуване. Далече са ни всички бебешки басейни. Може би друг е споделил.

# 86
Тони, ние не ходим на плуване. Далече са ни всички бебешки басейни. Може би друг е споделил.

Хммм Пийкок ли да е значи!? А колко сигурна бях, че сте вие 😂

# 87
ВОдя го на плуване. Индивидуално с рехабилитатор.
Сега 2 седмици не беше ходил и днес беше много развълнуван и се справи страхотно. Много съм доволна от плуването. Виждам ,че му се отразява много добре. Започвам да търся къде ще ходи след годинката

# 88

Поздрав от нас!
Непоносимо ми е да е такова мъртвило в темата!
Как сте дами? Как са бебенцата? Болните оздравяват ли?
Моята Хитрушка спи много, съответно аз лежа до нея много и поради липса на други опции чета до причерняване. Чак ми е чудно как е възможно толкова много да й се спи. Събират й се около 17-18 часа, ако спазвам нейния ритъм. Вчера и днес променям режима, неволно, защото ми изникват някакви ангажименти, детето е кисело и недоволно, че не си е взело съня.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 23:10 от Hitrushana

# 89
Привет, момичета, как сте? Оправиха ли се всички бебешори? Май такъв е сезонът Sad Дано бързо се размине!

Ние сме селски чеда и затова ни няма. Хлапетията си шляпа в басейна, аз се занимавам с двора, ама по бански, да не е толкова аграрен тенът Joy Мисля, че се задава първи кучешки на хоризонта, събужда се често вечер и се лигави като булдог.

Храненето е нормално, често правя гризини напоследък, че постоянно иска да джвака нещо между храненията.

Поздрави от нас, ето една черна далия от двора за добро настроение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт