Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

• 41 848
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Сега видях хубавата Хитрушка, явно едновременно нсме писали. Heart Eyes

Не мога да не завидя за спането! Както казваше баба ми - той сънят храни. Не мисля, ченима нещо притеснително, напротив. Браво!

# 91
хубавица нежна и жиэнерадостна е хитрушка!
аэ снощи писах, но явно съм эабравила да публикувам.   умората вече ми иэпи ума. снощи плака ужасно много. със эахласване, много отчаяно. после эаспа.
не можем да намерим хубавото мляко ор Италия, а само хумана с банан, което не му действа така добре. иначе е на диета и мрънка эа твърда храна....
иначе ни иэмериха 80см!!! и над 11кг, вкъщи аэ го мерих под.
супер е далията!
ето и от мен от Италия , вече неактуална.

как сте другите мами на болни бебенца?

# 92
Бяхме по задачи днес и не е спала бебка от 11ч. Вече час и нещо се опитвам да я приспя и ще се откажа. Научила се е да пищи и не иска да стои повече от 30 минути седнала и завързана в количката. Много киселее тези дни и съответно и аз се изнервям. Мрън.

# 93
Цветелина, и Буда нахитря! е количката не иска, на ръце сме. с баба си не ги прави теэи номера и с татко си не е така...

# 94
А Богомил започна да се изправя в количката, когато е само с колани на кръста... Нещо страшно е напоследък това дете...

# 95
Юхууууу, как сте Kissing Face

Ние пътувахме с кемпер из Гърция и се отрази чудесно на всички ни. Неда проходи и сега е с усмивка непрестанно и някак много горда и щастлива.

# 96
Честито, прохождане! Да върви смело напред малката!

# 97
  • София
Честити крачета!
Доколкото знам, кучешките са последни. Може да е някой предкътник или друго зъбче Rolling Eyes
Мале само 6 ч бодъстване за едно денонощие ми се виждат много, но ако е жизнена и се развива нормално значи е ок. Аз нали съм свикнала на обратното и... Joy

# 98
Днес Богомил е ужас някакъв..
От сутринта се събуди крив и направо е нетърпим.
Рядко е такъв. Но днес ми дойде в повечко.
Иначе от онзи ден официлано вече слиза с дупарата напред от леглото. Опитва се да се покатери пак ама понеже е високо не се получава Simple Smile
Обезопасихте ли къщите? Май утре ще ходя за разни неща за ъгли и шкафове, че само викам по него, а не ме кефи така.

# 99
Честито прохождане на Неда!

Доста спи Хитрушанка, пу-пу, че обратното хич не е добре. Бебси спи по около 13 часа. Някой път и по-малко. Вечер от 9-9.30 до 6.30-7 с едно будене през нощта. Вече не яде, но има около 15 минути вирене на дупе и пълзене върху спалнята. Предиобяд сме навън и спи около 40 мин. После 1.30-2 часа следобяд.

Етт, има и лечебна каша на Хумана. Пробвай, може и да му хареса.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 21:17 от wild poppy

# 100
попи, а това, което е с банан за разстройство не е ли същото? не можем да намерим неовкусена, или е с банан или с моркови.

Ние обезопасихме вече, всички контакти, махнали сме ръбестите мебели, само мека мебел, и на земята килими и възглавнички.

# 101
  • София
Ехааа, прекрасна Хитрушка. И другите снимки са хубави, но Хитруика най-много ми хареса от тази серия! 😆Пу пу, добре си спи детето. Алекс спи около 12-13 ч на денонощие.
Честито прохождане на Неда. Алекс много иска да ходи, но не го виждам проходил скоро. Пусна ли едната ръка, започва да се криви като макарон. Бута си един Уокър, а аз зад него с едни презрамки.
Браво на Боги за слизатето с дупето напред. Алекс си е все така с главата напред, но пък онзи ден сам се качи на дивана. Но той е нисък!
Дано са се оправили болничките дечица.
Joaniki, как правиш гризини?

# 102
Етт, не съм давала, само знам за нея, защото са я изписвали на бебето на приятелка. Може и тази с банан да е. И аз сега гледам, че е овкусена. Ама няма лошо да има някакъв вкус.

Отдавна обезопасихме, още с пролазването. Попаднах на много яки предпазители за чекмеджета с магнит - https://www.amazon.co.uk/Magnetic-Cupboard-Instruction-Toddlers- … ing/dp/B073C54BCM . Онзи ден у нас имаше прещипано пръстче, но засега не съм ги заключила.

# 103
Много инрересно изглеждат,Попи.Дали има такива предпазители в бг.Не съм много в час с поръчването от чуждестранни сайтове.

# 104
Не съм виждала такива с магнит. Има едни на Канпол, които се лепят на ъглови чекмеджета и са като със закопчалка. Но за чекмеджета едно над друго, които не са на ъгъл, не съм виждала.

Иначе за поръчването, виж тази тема - http://m.bg-mamma.com/?topic=1044661 .

Общи условия

Активация на акаунт