ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Зорница е до Марио. Друго не ме интересува. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
Ако Ина и Боби не бяха разделени, щях да мисля, че са наредени по двойки. Сега обаче това, че са един до друг М и З ме радва неимоверно много.

Ди, вързана е, защото иначе твърде много засенчва останалите с красотата си. Wink

А аз в първия момент не можах да фокусирам Марио и изстинах.

# 362
Така. Прибрах се и тук, надявам се, мога да помрънкам на воля.
Защо бе???? Защо???? Хващаш една история, можеш да я развиеш в толкова посоки, може да сложиш драма, може щастие, има мегдан за изпитания - на тялото, на духа, на каквото се сетиш! Имаш прекрасни двама млади актьори! И ги забиваш в девета глуха! Защо???
Нали трябваше да покажем новия Тони, дето там ще помага на Албена да се съвзема. На Албена историята е пряко саързана със Захариев - защо не е до нвго? Трябваше вместо Ина  и Борис, до Петър да са А и Т.
МиЗ и всички други ще ги коментирам после. Сега една критика, която е насочена към този, който е правил снимката - не ми харесва как са блърнали лицето на Велислав - леката грубост на Марио се е изгубила, а та е част от чара му.

Мале, ама бясна съм! Разбирате ли? Бясна!!!!! Добре че  поне МиЗ са тук...ако и тяй ги нямаше съвсем.
ГРРРРРРРРР!!!!! Rage

# 363
Доне, Марио е щастлив, затова има мекота в изражението му.
За другото съм съгласна.

# 364
Значи вече е повече от ясно- цял сезон ще гледаме на Банков и рода драмите за сметка на другите истории, еми не искам пък, мрън Rolling Eyes

# 365
Мен пък супер много ме радва, че Зорница е далеч от Банков. Точно така трябва - на разстояние! Joy

# 366
Доне, спокойно. В плаката на предния сезон ги нямаше Мазови, а след това цял сезон помниш ли, че много се въртяхме около тях.

# 367
Ди,  сега погледнах и аз този от миналия сезон. Вярно ги няма,  Фотев е там, а мога да сложа бас, че Мазови са ги давали повече.

# 368
Е те, ако ще дават Тони колкото даваха Фотев...до никъде няма да я докараме.

# 369
Доне, спокойно. В плаката на предния сезон ги нямаше Мазови, а след това цял сезон помниш ли, че много се въртяхме около тях.
Уф, дано.
Още имам да кажа. Не ми харесва, че ВБ е на първа линия и само той гледа в камерата - не ускам цял сезон да гледам драмата. Наистина, къде е Ева?
И по отношение на МиЗ ще ви кажа една сентенция - не обичам мъдри мисли, ама тази пасва (тя пасва на всички в плаката, ама си представете, че е само за тях)

Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мрън! Искам Тони и Албена в плаката и промото, пък! Мрън!

Лигавя се, но наистина съм разочарована.

# 370
Доне знам,че ти е тъжно, но като ти видя аватара. Rage
Не, не вярвам.Ще гледаме Тони и Албена.Докато не видя друго няма да го повярвам. Worried

# 371
Донаааа, наказваш ли ни така? Какъв е този уникален аватар? Какво сме ти направили сега? Joy Не си изкарвай разочарованието на нас моля те хахах. По-добре сложи една гневна снимка на Тони.

# 372
Доне знам,че ти е тъжно, но като ти видя аватара. Rage
Не, не вярвам.Ще гледаме Тони и Албена.Докато не видя друго няма да го повярвам. Worried

Този аватар е моментното ми настроение до утре. Joy Утре ще го сменя с ммого весел Тони Simple Smile
Не наказвам вас Stuck Out Tongue Winking Eye Що бе, мен ме напушва на смях, като я видя тая снимка

# 373
На плаката миналата година и Ина я нямаше, а я даваха до втръсване Wink

# 374
Моски и Зайо - добри сте в доводите си за Ина и Мазови Wink Получава ви се Hug
Ех, как живна темата

Общи условия

Активация на акаунт