ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 699
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Е, ако Марио е с колата, е ясно кой ще е на дюшека и кой отново в колата Joy

# 466
Значи, категорична съм, че са две различни сцени. И леглата и възглавниците са различни.
Но най-важното - вижте какво има в краката на леглото при МиЗ - шампанско!

Иииииииии, МиЗ, МиЗ, съжалих, че показах втората снимка Joy
😂😁аз забравих за първата

# 467
Не ти говоря. Лека нощ

# 468
Недей ще плача. Cry

# 469

Душичка златна!
Аз на Хъмбъл, ама ти добре се включваш съа снимка

# 470
  • София
Абе само аз ли забелязвам тортата на дюшека на М и З? Моля вииии, Това ще е толкова яко, направо ще се побъркам.

Доне, спокойно, аз забелязах на снимката на Т и А:
- има вода на масата и само една чаша за вино. Значи Тони се грижи за себе си
- чаршафите на дюшека са доста по измачкани от тези на М и З. Момчето си знае работата и тройното правило.
- Тони в прав и пали свещ, за да е по-романтично. Момчето е съобразително и готино и романтично

Ноооо, ние тях си ги знаехме, че ще са заедно.
Обаче за другите, чак не мога да повярвам

# 471
Аз съм си перманентно подготвена. Grinning
Ди,жива ли си?Плашиш ме.

# 472
Продължавай, Роси, продължавай
Точно си мислех, че искам да са две отдвлни сцени и да не ги дават заедно. Ми то ТиА ще отидат в девета глуха покрай семейство Идеални
Е откъде си знаела че ТиА ще са заедно, а МиЗ не?? Че той й предложи брак! Много ясно, че ще са заедно

# 473
Доннна 🤗форгив ме😐

# 474
# 475
Ти сериозно ли? Joy Други думи не ти останаха в речника след снимката? Grinning

# 476
  • София
Доне, когато съм уморена и имам нужда от почивка ставам черногледа. И понеже още не съм почивала това лято, Та за това все със свито сърце си представих разни лоши работи.
А за Т и А, ми според мен беше ясно, че ще са заедно и Тони ще и е подкрепа. Не знам, просто вътрешно убеждение.
На мен хем ми се иска да са четиримата, да ги видя как се смеят, свободни са, шегуват се, хем обаче ми се иска да са си отделно, за да е наистина романтична сцената.

Ди, стига пищя, че ще събудиш съседите.

# 477
Абе май е добре да са отделно, в отделни епизоди Joy

Пращам ти едни розови очила Kissing Heart

# 478
Черногледите, излезте крачка напред да ви плесна по един шамар. Joy
На снимката на МиЗ има свещи около леглото, вероятно торти върху него (Роси Wink) и шампанско. Вярвайте ми, това не е композиция за четирима.

На снимката на ТиА виждаме как Тони пали свещ на масата - отново жест, който не предполага брат му да му диша във врата.
Вероятно ще са заедно двете сцени и вероятно ще се преплетени. Преплитането го мразя много, но няма да придирям.

# 479
Няма да събудя съседите, защото съм на улицатааа Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Определено са на различни места според мен. Не знам дали сте го казали освен столовете, че при А и Т са дървени, лампите са едноцветни, а при М и За са шарени. Също така при М и З по земята има свещи, а и темата е различна. А и Т са на романтично кино.
Това вляво на снимката с М и З лодка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт